İçeriğe Yönlendir

Fiesta 0'dan Klima Taktırmak

Cengiz Koşak

Recommended Posts

Cengiz Koşak

2006 - 2008 Fiesta aldık yakın bir arkadasıma biraz ucuz oldu o yüzden aldık ama aracın kliması hiç yok

0'dan klima taktırmaya kalksak neler yapmamız gerekıyor 

bütçe ne olmalı ? 

gidicek ürünler nelerdir ?

Montaj Nasıl Yapılacak ?

Ön Gögüsün sökülmesi gerekiyor mu ? 

bunlar hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var bilgisi olan yazabılır mı ? araç fabrikadan klimasız cıkmıştır..

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bişey..teknik olarak da mümkün olacağını düşünmüyorum :D bu iş eve kalorifer tesisatı döşemekten farklıdır heralde :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bişey..teknik olarak da mümkün olacağını düşünmüyorum :D bu iş eve kalorifer tesisatı döşemekten farklıdır heralde :D

yapanlar var bugün fiyat aldık bide deneyimli abilerime sorayım dedım :)

Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Dostum yapan yerler var eski aracim için arastirmistim 1 sene oncesi 2000tl civarı bir rakam istemislerdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Satıp klimalısını almanız daha mantıklı. Beyin bile ona klimasıza göre kodlu şu an sonuçta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu

Bazı arabalarda tesisat oluyor;fakat klima motoru ve radyatörü olmuyor. O arabalara daha kolay ve ucuz montaj yapılıyor. Çevremde eski kasa toyota corollaya yaptıran oldu ve sorun yaşamadılar. Büyük ihtimal sizin araba öyledir. Şahin, doğan gibi tesisatın olmadığı arabalara oluyor mu, oluyorsa nasıl olduğu hakkında fikrim yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bazı arabalarda tesisat oluyor;fakat klima motoru ve radyatörü olmuyor. O arabalara daha kolay ve ucuz montaj yapılıyor. Çevremde eski kasa toyota corollaya yaptıran oldu ve sorun yaşamadılar. Büyük ihtimal sizin araba öyledir. Şahin, doğan gibi tesisatın olmadığı arabalara oluyor mu, oluyorsa nasıl olduğu hakkında fikrim yok.

1994 modeldi yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşın şahinde klima vardı. Ağzımız açık kalmıştı o ac düğmesini gördüğümüzde :D Sonradan yapılabilir ama maddi manevi uğraşması mantıklı olur mu bilemem..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Oğuz

Elimizde işyerine ait bir doblo var fabrika çıkışlı klimasiz. Klimalı olabilmesi için yazı yazdık 1500 tl fiyat alınmış ama şirket tasarruf tedbirinden dolayı işlemi gerceklestirmedi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Elimizde işyerine ait bir doblo var fabrika çıkışlı klimasiz. Klimalı olabilmesi için yazı yazdık 1500 tl fiyat alınmış ama şirket tasarruf tedbirinden dolayı işlemi gerceklestirmedi.

Antep'te klimasız ha. Vay haline şoförün :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Oğuz

Antep'te klimasız ha. Vay haline şoförün :(

Sadece şoför değil beraberindekiler de sauna etkisinden kurtulamıyor. Ben arabayı kullanmak istemeyince bir nevi ceza gibi bir şey oldu.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

2006 - 2008 Fiesta aldık yakın bir arkadasıma biraz ucuz oldu o yüzden aldık ama aracın kliması hiç yok

0'dan klima taktırmaya kalksak neler yapmamız gerekıyor 

bütçe ne olmalı ? 

gidicek ürünler nelerdir ?

Montaj Nasıl Yapılacak ?

Ön Gögüsün sökülmesi gerekiyor mu ? 

bunlar hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var bilgisi olan yazabılır mı ? araç fabrikadan klimasız cıkmıştır..

Hiç yoksa işiniz zor :crazy:  :flowers:

Yorum bağlantısı

Tahminimce 2.000 Tl yi çokça geçer. 3 sene önce 2005 Daihatsu Sirion umun kliması patlamıştı. Çıkma parçalarla komple revizyon (kompresör, petek, tesisat, işçilik) 1.500 Tl fiyat verdiler. (2 farklı yer) Araç fiyatı 13.000 Tl idi..  ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...