Berkan Yıldız 25 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2015 Ben tekrar multimedya alacak olsam yerinde görür, aracıma bağlatır dener içime sinerek alırım. Benim cihazın dokunmatiği süper değil. Ama tatmin edici. Bazı cihazlar gördüm dokunmatiği hesap makinesi gibi. Valla hocam zaten alırsam GET ile alıcam sahibinden üzerinden alır almaz gidip taktırıcam bakıcam sıkıntı var mı yok mu dıye. Eger yoksa odemeyı onaylıycam. Eğer problem varsa ürünü geri gönderirim muhtemelen. Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 25 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2015 Bu arada bu işin 200 daha ekle 300 daha eklesi yokki ya 400 e cihaz görüyosun hadi 200 daha ekle şunu al dıyosun, aman yaaa 100 daha koy daha ıyısı derken alıp başını gidiyor fiyat ((((: Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Valla hocam zaten alırsam GET ile alıcam sahibinden üzerinden alır almaz gidip taktırıcam bakıcam sıkıntı var mı yok mu dıye. Eger yoksa odemeyı onaylıycam. Eğer problem varsa ürünü geri gönderirim muhtemelen. Kendin de rahatça takarsın sony yi. Çerçeveyi dikkatli sök yeter, soketleri birebir uyuyor, sök-tak yap arabanın beyninden tarih saati bile alıyor sony otomatik ekrana getiriyor. Kapıları kilitleyince ekranı şıp diye sönüyor, güzel bir özellik 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Sony'deki ses kalitesini bir çok cihaza değişmem,ses olayında kesinlikle memnun kalacaksınız. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Teybin ayarlarını Anıl yaptı valla bilmem ben [emoji3]Kanka o teyp bozuk. [emoji12] yenisini al onun. Hatta yakinen tanidigim birinde var. [emoji41] 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Kanka o teyp bozuk. [emoji12] yenisini al onun. Hatta yakinen tanidigim birinde var. [emoji41]Kanka sen satiyon mu sony i? Aklımda var multimedya ama listede ileri sıralarda, biraz daha cd çekip sinir olmam lazım. Isin kötüsü dvd yazıcı da bozuk yeni sipariş verdim. Hanım diyor zaten sen yeni teyp alırsın yakında diye Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Kanka sen satiyon mu sony i? Aklımda var multimedya ama listede ileri sıralarda, biraz daha cd çekip sinir olmam lazım. Isin kötüsü dvd yazıcı da bozuk yeni sipariş verdim. Hanım diyor zaten sen yeni teyp alırsın yakında diye Oh oh yeri yapılmış bile. Bir iki aya kalmadan patlat bir tane abi Emre bazılarının hesap makinesi gibi derken dokunmatiğin kötülüğünden bahsetmiştim. Evet 400 liralık cihazdan çok performans beklememek gerek ancak 300-500 lira daha verilip daha iyisi alınabilir. Anladım abi sadece takılmak istedim Bu arada biz bu sene inşallah Isparta'yı 1 günlüğüne gezeceğiz hanımla, haberin ola. 1 Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 25 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2015 Kendin de rahatça takarsın sony yi. Çerçeveyi dikkatli sök yeter, soketleri birebir uyuyor, sök-tak yap arabanın beyninden tarih saati bile alıyor sony otomatik ekrana getiriyor. Kapıları kilitleyince ekranı şıp diye sönüyor, güzel bir özellik Hocam bu arada sen sony mı kullanıyosun (: Kendım söklme konusunda valla zarar verırım dıye tırsıyorum. Çerçeve sök vs resimli anlatım olsa hani belki hallederim diye tahmin ediyorum. Bide dediğin gibi CD olayı ile uğraşmak da eziyet usb takılmıyormu ya bunlara. Yada bi şekil yapıp halledemezmiyiz acep Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Hocam bu arada sen sony mı kullanıyosun (: Kendım söklme konusunda valla zarar verırım dıye tırsıyorum. Çerçeve sök vs resimli anlatım olsa hani belki hallederim diye tahmin ediyorum. Bide dediğin gibi CD olayı ile uğraşmak da eziyet usb takılmıyormu ya bunlara. Yada bi şekil yapıp halledemezmiyiz acep http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273998-dijital-audio-player-usb-aux-sd-card-aparat%C4%B1/ 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Hocam bu arada sen sony mı kullanıyosun (: Kendım söklme konusunda valla zarar verırım dıye tırsıyorum. Çerçeve sök vs resimli anlatım olsa hani belki hallederim diye tahmin ediyorum. Bide dediğin gibi CD olayı ile uğraşmak da eziyet usb takılmıyormu ya bunlara. Yada bi şekil yapıp halledemezmiyiz acep Çerçeve tırnaklar ile bağlı torpidoya kenardan kastırınca çıkıyor, ben arkadaşın 2010 comfort a da taktım zor bişey değil ama bende plastik aparatlardan var sökme takma için, çerçeveyi çizmemek lazım, plastik spatula gibi bişey varsa yapılabilir, bez sararsın gerekirse zaten arka tarafına sokacaksın ama dikkat etmezsen yanını da çizebilirsin, bi kez söksen "ne kolay işmiş yahu" dersin. USB olsa ilk yapardım inan, önceki aracımda pioneer double+kamera vardı şimdi buna alışmak biraz zaman aldı. teyp oval olduğundan pioneer lar orjinal gibi durmuyor ve uymuyor bizim focuslara. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273998-dijital-audio-player-usb-aux-sd-card-aparat%C4%B1/ Serdar abi bunu takınca teybi direksiyondan kumanda etmiyoruz sanırım usb sırasında, illa ki kendi uzaktan kumandasından şarkı değiştirmek gerek sanırım. Ses aç - kapa olur dir.kumandasından değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Çerçeve tırnaklar ile bağlı torpidoya kenardan kastırınca çıkıyor, ben arkadaşın 2010 comfort a da taktım zor bişey değil ama bende plastik aparatlardan var sökme takma için, çerçeveyi çizmemek lazım, plastik spatula gibi bişey varsa yapılabilir, bez sararsın gerekirse zaten arka tarafına sokacaksın ama dikkat etmezsen yanını da çizebilirsin, bi kez söksen "ne kolay işmiş yahu" dersin. USB olsa ilk yapardım inan, önceki aracımda pioneer double+kamera vardı şimdi buna alışmak biraz zaman aldı. teyp oval olduğundan pioneer lar orjinal gibi durmuyor ve uymuyor bizim focuslara. Serdar abi bunu takınca teybi direksiyondan kumanda etmiyoruz sanırım usb sırasında, illa ki kendi uzaktan kumandasından şarkı değiştirmek gerek sanırım. Ses aç - kapa olur dir.kumandasından değil mi? Muhtemelen öyle, en güzeli multimedya 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Muhtemelen öyle, en güzeli multimedya En güzeli bütçemizin yettiği abi, ne kadar ekmek o kadar köfte değil mi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 En güzeli bütçemizin yettiği abi, ne kadar ekmek o kadar köfte değil mi Aynen öyle, köfte alıp da iskender tadı beklemek olmaz 1 Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 25 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Sahibindendeki necvox teyp satılmış ya içimizde kaldı OEM teypler var 500 TL vs ama onlarada o parayı vermek ıstemıyorum. En iyisi SONY heralde Köksal Hocamın peşinden gidicez artık napalım 25 Ağustos 2015 tarihinde Berkan Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Sahibindendeki necvox teyp satılmış ya içimizde kaldı OEM teypler var 500 TL vs ama onlarada o parayı vermek ıstemıyorum. En iyisi SONY heralde Köksal Hocamın peşinden gidicez artık napalım Ağzını ayırırsan olacağı bu (şaka şaka) Sony'i alabilirsin fiyat olarak gayet uygun, lakin mp3 cd'si hazırlamaktan bıkacaksın haberin olsun http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-sahibinden-ford-focus-sony-dabil-teyp-cd-calar-224719720/detay Ben olsam bunu alırdım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-acil-1-haftaligina-satilik-ford-focus-orjinal-navigasyon-sistemi-226707511/detay 25 Ağustos 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Sahibindendeki necvox teyp satılmış ya içimizde kaldı OEM teypler var 500 TL vs ama onlarada o parayı vermek ıstemıyorum. En iyisi SONY heralde Köksal Hocamın peşinden gidicez artık napalım Ağzını ayırırsan olacağı bu (şaka şaka) Sony'i alabilirsin fiyat olarak gayet uygun, lakin mp3 cd'si hazırlamaktan bıkacaksın haberin olsun http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-sahibinden-ford-focus-sony-dabil-teyp-cd-calar-224719720/detay Ben olsam bunu alırdım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-acil-1-haftaligina-satilik-ford-focus-orjinal-navigasyon-sistemi-226707511/detay Berkan benim teybi 300 e sana vereyim 400 e ben bunu alayım (işin şakası bir yana başka projeden almadım bu teybi ilanı gördüm de). 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Berkan benim teybi 300 e sana vereyim 400 e ben bunu alayım (işin şakası bir yana başka projeden almadım bu teybi ilanı gördüm de). Teyp projesi mi yoksa tampon mu ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Teyp projesi mi yoksa tampon mu ? Abi ikisi de değil, netleşsin bahsederim(nazar değmesin) Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Abi ikisi de değil, netleşsin bahsederim(nazar değmesin) Oooo heyecan yaptım bak 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Kanka sen satiyon mu sony i? Aklımda var multimedya ama listede ileri sıralarda, biraz daha cd çekip sinir olmam lazım. Isin kötüsü dvd yazıcı da bozuk yeni sipariş verdim. Hanım diyor zaten sen yeni teyp alırsın yakında diye Yok kanka satmıyorum. Dursun kenarda . Multimedya bozulur falan onu kullanırım. Ya da başka bir arkadaşa kısa süre kullanmalık lazım olursa veririm. Oh oh yeri yapılmış bile. Bir iki aya kalmadan patlat bir tane abi Anladım abi sadece takılmak istedim Bu arada biz bu sene inşallah Isparta'yı 1 günlüğüne gezeceğiz hanımla, haberin ola. Emre gelmeden 1-2 gün önce haberim olsun yeter. Ben ıspartaya 60 km uzaklıktayım . Her zaman beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Oh oh yeri yapılmış bile. Bir iki aya kalmadan patlat bir tane abi Anladım abi sadece takılmak istedim Bu arada biz bu sene inşallah Isparta'yı 1 günlüğüne gezeceğiz hanımla, haberin ola. Gül suyu ve Halı getirmeyi unutma Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Gül suyu ve Halı getirmeyi unutma Halı yerine gül reçeli olsa abi? Halı pahalıdır şimdi Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 (düzenlendi) Halı yerine gül reçeli olsa abi? Halı pahalıdır şimdi Taştan yumuşak ne varsa getir 26 Ağustos 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 28 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2015 Berkan benim teybi 300 e sana vereyim 400 e ben bunu alayım (işin şakası bir yana başka projeden almadım bu teybi ilanı gördüm de). Kafa allak bullak şeytan dıyo hıç bişe takma ama hiç de uyasım yok şeytana Ağzını ayırırsan olacağı bu (şaka şaka) Sony'i alabilirsin fiyat olarak gayet uygun, lakin mp3 cd'si hazırlamaktan bıkacaksın haberin olsun http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-sahibinden-ford-focus-sony-dabil-teyp-cd-calar-224719720/detay Ben olsam bunu alırdım http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-acil-1-haftaligina-satilik-ford-focus-orjinal-navigasyon-sistemi-226707511/detay Ben olsam bunu alırdım dediğin cihazı eleman satmış. Fakat ilanı kaldırmadım dedi (Amaç neyse artık) 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Şu cihazı da kullanabilirsin http://www.aliexpress.com/item/Universal-3-5mm-Wireless-Bluetooth-4-0-Stereo-Car-Kit-A2DP-Wireless-Bluetooth-AUX-Audio-Music/32366607807.html?spm=2114.01020208.3.23.d8XDnV&ws_ab_test=201407_4,201444_6,201409_3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts