Misafir 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 (düzenlendi) Kafa allak bullak şeytan dıyo hıç bişe takma ama hiç de uyasım yok şeytana Ben olsam bunu alırdım dediğin cihazı eleman satmış. Fakat ilanı kaldırmadım dedi (Amaç neyse artık) Benim taktırmayı planladığım multimedya bu marka. Forumdan Göksel kardeşim 2 yıldır kullanıyormuş çok memnun. Bende paraya kıyıp taktıracağım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-uyumlu-navigasyonlu-multimedia-oem-teyp-navix-nvx-7709-dhd-165320756/detay/ 3 Ekim 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Benim taktırmayı planladığım multimedya bu marka. Forumdan Göksel kardeşim 2 yıldır kullanıyormuş çok memnun. Bende paraya kıyıp taktıracağım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-uyumlu-navigasyonlu-multimedia-oem-teyp-navix-nvx-7709-dhd-165320756/detay/ Abi eksik çok gösterme böyle şeyler Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Aracımda 6000 CD model teyp vardı.Bu konuyu okurken zehri aldım gittim mp3 çalan siyah kasa Sony'nin teybini aldım.İnanılmaz bir ses farkı var. 1 Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Aracımda 6000 CD model teyp vardı.Bu konuyu okurken zehri aldım gittim mp3 çalan siyah kasa Sony'nin teybini aldım.İnanılmaz bir ses farkı var. Hocam kaça aldın? Birde taktırması falan zor oldu mu_? aynı zamanda sana ne kadara maaal oldu (: Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Hocam kaça aldın? Birde taktırması falan zor oldu mu_? aynı zamanda sana ne kadara maaal oldu (: Takması çok kolay, kesme biçme yok, soketler birebir uyuyor. 2 tane taktım ben. 1 Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Takması çok kolay, kesme biçme yok, soketler birebir uyuyor. 2 tane taktım ben. Peki kaça buldun teypi. Ben çok bulamadım o teypten daha doğrusu temiz bulamadım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Peki kaça buldun teypi. Ben çok bulamadım o teypten daha doğrusu temiz bulamadım. 300 tl civarından başlıyor ucu açık. Sahibindende veya forumdaki konularda bulunabilir. Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 20 Ekim 2015 Yazar Paylaş 20 Ekim 2015 Tamamdır köksal hocam teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts