İçeriğe Yönlendir

Ford Servisinde Halı Paspas Var Mı?

ibrahim turhal

Recommended Posts

ibrahim turhal

Merhaba. Kauçuk paspasları sevmiyorum. Halı olsun istiyorum. Yetkili ford servisinde Fiesta için halı paspas var mı? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Merhaba. Kauçuk paspasları sevmiyorum. Halı olsun istiyorum. Yetkili ford servisinde Fiesta için halı paspas var mı?

Mutlaka vardır.
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

var lakin halı paspaslar kışın çok sorun yaratıyor ıslandığında araç için yoğun nem olmasına neden oluyor

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Okan abiye katılıyorum halı paspasları bende tavsiye etmem, kışın ıslanınca nem dışında ayrıca koku da yapar

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
ibrahim turhal

Daha önce 207 aracım vardı hep halı kullandım. Çok daha kaliteli gösteriyor arabanın içini. O yüzden tercih ediyorum. öyle ıslanma durumu olmuyor. Arabanın içini su yapmıyorum yani :D teşekkürler tavsiyeler için yine de.

Eren Erdoğan orjinal istiyorum ben. Bu linkteki çok pahalı ayrıca. 207 servisinde 23 liraydı halı paspas. 

Yorum bağlantısı
ibrahim turhal

Orjinal paspası hele ki ford servisinde o paralara bulmanız mucize olur bence. :i-ih:

Zaten peugeot servisinde de halı paspasın bukadar ucuz olması beni şaşırtmıştı :) Okadar düşük olmasını beklemiyorum ama 50 60 liradan fazlaysa almam zaten. 

Yorum bağlantısı
ibrahim turhal

23 liraya orijinal paspas mümkün değil.

Peugeot 207 için öyleydi. Arkas yetkili serviste. 2013 yılında almıştım. 

Yorum bağlantısı

Zaten peugeot servisinde de halı paspasın bukadar ucuz olması beni şaşırtmıştı :) Okadar düşük olmasını beklemiyorum ama 50 60 liradan fazlaysa almam zaten. 

Yani linkte gönderdiğim paspas orjinal olmadığı halde o fiyatsa, servisden alacağınız orjinal paspasın daha ucuz olmasını beklememek gerekir. :)

Yorum bağlantısı
ibrahim turhal

Yani linkte gönderdiğim paspas orjinal olmadığı halde o fiyatsa, servisden alacağınız orjinal paspasın daha ucuz olmasını beklememek gerekir. :)

Aynen onun farkına vardım ztn :D Hayırlısı artık. Önümüzdeki hafta içi bi servise uğrayayım en iyisi :) 

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Servislerde 55 tl lastik paspas fiyatları  ve genelde mevcuttur.

Yorum bağlantısı
ibrahim turhal

Az önce servisi aradım. Ellerinde yok getirebiliriz dedi. 80 tl ymiş fiyatıda. 

Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş

Ben de sürekli halı paspas kullandım ve çok memnun kaldım. Kuru kullanma şartı olduğu sürece bence görünüş için ideal ama gün içinde çokça in bin yapıyorsanız kışın sıkıntısı çok olur. Koçtaş gibi yerlerde 30 liraydı ve kalitesine göre uzun ömürlü sayılır.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Aracı ocak ayında aldım kauçuk paspasla geldi...1 yazı ağır kauçuk kokusu ile geçirince servisten orjinal paspas satın almıştım...

şimdilerde kışın kauçuğu yazın da halıyı kullanıyorum...ikisi de daha uzun süre dayanmış oluyor...

bu arada çakma yan sanayi halılar çabuk heba oluyor 2 sefer alacağınıza adam gibi uyumlu olanı 1 sefer alın yeterli..

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Hiçbir yan sanayi halı paspas orjinali gibi oturmuyor orjinalden şaşmayın fiyatı diğerlerinden fazla değildir.

1fa93505c6c87bf3446ce3155108b6bc.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...