Çağlar Bayur 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 şarj ne çoıktı . akü yanlış A takılmış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Bence akü. Lpg o kadar arıza lambası yakamaz. Ve ilk marşta masumdur. Yorum bağlantısı
Özer Yılmaz 26 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2015 (düzenlendi) Kalitesiz değil de sansa bozuk olabilir. Ayrıca gauge menu de ariza kodu vermedi mi? gauge menü 7 tane arıza kodu veriyor. Şimdi kodları hatırlamıyorum ama geçen sildirdim gene aynılarını veriyor. ABS sensörü iletişim arızası, ESP arızası gibi kodlar. şarj ne çoıktı . akü yanlış A takılmış Şarj marş öncesi 12.4 marş sırasında 10,,9-11,1 arası çıktı. Marştan sonra 14 v üstüne çıkıyor. Bence akü. Lpg o kadar arıza lambası yakamaz. Ve ilk marşta masumdur. Yarın gideceğim bakalım sanayiye tekrar. Sabah bir deneyeyim de. Elektirik ustası da normalde LPG bu kadar ışık yakmaz ama OBD yi yanlış bağladılarsa ya da sistem bozuksa belki arabanın beyni karışıyordur dedi. Garanti olsun diye yarın OBD bağlantısını söktüreceğim LPG nin. birkaç gün öyle bineyim. Hala sorun var ise yeni aküyü varta ya da bosch akü ile değiştireceğim artık. şarj ne çoıktı . akü yanlış A takılmış 52 A mı olması lazım çağlar bey bizim orjinal akülerin 26 Ağustos 2015 tarihinde Özer Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Marş anında 12 nin altına düşmemeli. En iyi ihtimalle 11.5 derim ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Marş anında 12 nin altına düşmemeli. En iyi ihtimalle 11.5 derim ben.Düşer. 12 zaten normal hali akünün. Ilk Marşta 10.5-11 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Marş anında 10 'a kadar normal. Sabah soğukken marş öncesi 12'nin üstünde olmalı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Yapmayın yahu, KA 10v'ta marş basmıyordu? Yorum bağlantısı
Özer Yılmaz 27 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2015 bugün LPG' nin OBD bağlantısını söktürdüm. Bir kaç gün böyle deneyeceğim. Ancak LPG cide bulunan arıza tespit cihazı DTC'deki hata kodlarını silemedi. IDS olan başka bir yere gönderdi oda 50TL istedi reset için. Bende vermedim. IDS olmadan bu kodları resetlemenin bir yolu vardır umarım. Yoksa hafızada kalacak Yorum bağlantısı
Özer Yılmaz 1 Eylül 2015 Yazar Paylaş 1 Eylül 2015 5 gün oldu. şu ana kadar araç arıza lambalarını bir daha yakmadı. Sanırım sorun LPG'nin OBD bağlantısından. Denemeye devam. 2 Yorum bağlantısı
metehan koç 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Özer bey aynı sorun bende de var ve lpg kitim atıker obs benimde. Acaba obd baglantısını sokturdukten sonra problem çözüldü mü Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Canbus uçları yanlış bağlı olursa saçma sapan uyarılar çıkar. Yorum bağlantısı
metehan koç 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Canbus uçları yanlış bağlı olursa saçma sapan uyarılar çıkar. servet bey canbus uçları dedıgınız lpg kitinin obd bağlantısındaki uçlar mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Evet, ekseri o uçlar ters bağlanıyor, birde 60 ohm olması gereken veri hattı omajı lpg ecusundan dolayı düşüyor. Bu sefer hatalar oluyor, hayali Yorum bağlantısı
metehan koç 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Evet, ekseri o uçlar ters bağlanıyor, birde 60 ohm olması gereken veri hattı omajı lpg ecusundan dolayı düşüyor. Bu sefer hatalar oluyor, hayali hmm bana bazıları abs beyni olabilir dedi.şimdi çıkma falan bile alsak 1500 tl ye mal oluyor takması kodlaması vs.Yarın atikere göstereceğim.obd bağlantılarınımı kontrol ettirmeliyim yoksa bu obd sisteminin soketini çıkarttım demiş arkadaş burada, öylemi yapmalıyım.obd sistemini iptal ettirtsek lpg hala çalışır durumda kalacak mı peki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Odb ile bağı ne şekilde bilgim yok. Servis baksın (lpg) Yorum bağlantısı
metehan koç 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Odb ile bağı ne şekilde bilgim yok. Servis baksın (lpg) anladım servet bey teşekkür ederim cevaplarınız için. Ancak inanın 2 aydır sorunun kaynağını tam olarak bulamadık kafayı yemek üzereyim.akü dediler değiştirdik sorun çözülmedi, tekerleklerdeki hız sensörleri dediler baktırdım sorun yok.abs beyni dendi, onda da tam olarak sorun görünmüyor ama değişse belki düzelir modunda ustalar.en son lpg olayı kaldı işte, o da olmasa beyni değiştircem artık Yorum bağlantısı
metehan koç 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 bugün atiker bayisine gidip obd ye giden kabloyu kestirdim.Usta bana; böyle bir arıza verebilir dedi gayet rahat.Ordan çıkıp özel bir ford servisine gittim o da bana monderolarda böyle bir sorunun daha önce olduğunu ve obd nin sökülmesiyle sorunun çözüleceğini düşündüğünü söyledi.canbus bağlantıları sırasında parazit yapıyor o da farklı saçma sapan hatalar göstermesine neden oluyor dedi.obd'siz ilk gün geçti arıza ışığı yanmadı bakalım bu hafta sonuna kadar yanmazsa sorun lpg kaynaklıymış diyeceğiz Yorum bağlantısı
Celal Altan 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Dedim ben size hocam. Lpg kaynaklı sorun çıkartıyor mondeolar. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
metehan koç 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Dedim ben size hocam. Lpg kaynaklı sorun çıkartıyor mondeolar. Geçmiş olsun. teşekkür ederim umarım lpg dendir sorun.Birde abs beyni değiştirmeyle uğraşmayız umarım Yorum bağlantısı
Celal Altan 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 teşekkür ederim umarım lpg dendir sorun.Birde abs beyni değiştirmeyle uğraşmayız umarımİnşallah lpgdendir hocam. Haberdar edin bizleride durumdan. Abs beyni gibi şeyler gerçekten pahalı. Çok masraf olmadan sorununuzun çözülmesi dileğiyle. Yorum bağlantısı
metehan koç 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 2 gün oldu hala ışıklar yanmadı bu iyiye işaret yalnız arastırmalarım sonucu ilginç birşey buldum. Eğer sorun abs beyninde ıse, bunun değişim fıyatı sıfır ürün de servis 10 bin tl, diğer satıcılar 4 bin tl cıvarında para istiyor. Cıkması ıse hurdacının ınsafına baglı olarak 1000-1500 tl arası. Yurt dısı ürünleri arastırırken ebay gibi sıtelerde cıkma abs beynıne rastladım 3-5 satıcıyla yazıstık, cıkma urunler 25 dolar, sıfır urunler ıse 200 dolar-350 dolar arasında dedi. Vergiyle tabi olsa bıle getrdıgımız urun 250 dolara mal oluyor en fazla kı urun orjınal otosan sıfır ürünü. Aradakı fıyat farkını görünce resmen soyuldugumuzu anladım! Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 2 gün oldu hala ışıklar yanmadı bu iyiye işaret yalnız arastırmalarım sonucu ilginç birşey buldum. Eğer sorun abs beyninde ıse, bunun değişim fıyatı sıfır ürün de servis 10 bin tl, diğer satıcılar 4 bin tl cıvarında para istiyor. Cıkması ıse hurdacının ınsafına baglı olarak 1000-1500 tl arası. Yurt dısı ürünleri arastırırken ebay gibi sıtelerde cıkma abs beynıne rastladım 3-5 satıcıyla yazıstık, cıkma urunler 25 dolar, sıfır urunler ıse 200 dolar-350 dolar arasında dedi. Vergiyle tabi olsa bıle getrdıgımız urun 250 dolara mal oluyor en fazla kı urun orjınal otosan sıfır ürünü. Aradakı fıyat farkını görünce resmen soyuldugumuzu anladım! Metehan bey, http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-megane-iii-sag-on-kapi-dolu-820009623r-210124795/detay Geçtiğimiz ay kaza yaptın ve ilandaki parça değişti bende. O gördüğünüz kapının üzerindeki aynanın sıfır satış bedeli 1800TL. Ben kapı ve aynayı ortalama 5000TL gibi bir rakama kaskom ile aldım. Siz düşünün farkı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts