metehan koç 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Metehan bey, http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-megane-iii-sag-on-kapi-dolu-820009623r-210124795/detay Geçtiğimiz ay kaza yaptın ve ilandaki parça değişti bende. O gördüğünüz kapının üzerindeki aynanın sıfır satış bedeli 1800TL. Ben kapı ve aynayı ortalama 5000TL gibi bir rakama kaskom ile aldım. Siz düşünün farkı... geçmiş olsun sani bey. Haklısınız İnanılmaz farklar var.Eğer sorunum lpg sistemnden değilde abs beyninden ise e-bay'den kargo dahil 60 dolara abs beynini alıp taktırcam.Türkiyede 1000 tl vermek nere 60 dolar nere.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 geçmiş olsun sani bey. Haklısınız İnanılmaz farklar var.Eğer sorunum lpg sistemnden değilde abs beyninden ise e-bay'den kargo dahil 60 dolara abs beynini alıp taktırcam.Türkiyede 1000 tl vermek nere 60 dolar nere.. Yetkili servisin 1250TL istediği kararan aynayı ebay'den 200TL'ye getirttim, 50TL'de montaja verdim 1 Yorum bağlantısı
metehan koç 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 6 gündur arıza ısıkları yanmadı. Sanırım obd bağlantısından kaynaklandı bu sorun.cc arızası, kapı kilidi arızası, aks aralıgı arızası, park sensörü arızası, arka sag tekerlek modül arızası gibi sacma sapan arızalarıda vermişti ancak hiçbiri kalmadı artık. Bu obd sistemi aracı resmen mahvedıyor onu anladım. Yorum bağlantısı
metehan koç 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 evet 2 haftayı geçti arıza ışıkları yanmadı.Artık sorunun lpg'nin obd bağlantısı olduğuna kesinlikle inanıyorum.Şimdiye kadar çoktan yanması lazımdı zira.. Sadece kontağı kapatırken anlık abs-esp ışıklarınını görüyorum yani 1 saniyenin yarısı kadar sürede.o da bazen oluyor sanırım normaldir o da..onun dışında hata almadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts