İçeriğe Yönlendir

Kuvvetli Cam Yapıştırıcısı?

Misafir
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

İyi günler arkadaşlar;

Aracı değiştirdiğim için araç kamerasını söker iken yanında gelen çift taraflı bant işe yaramaz hale geldi.

kaç tane yapıştırıcı aldıysam birtürlü araç kameramı tutturamadım.

camın batmasıda cabası .

kuvvetli bir çift taraflı bant veya yapıştırıcı önermenizi rica edeceğim...

Birdde aracımın sigorta kutusunda boş yer yok. nasıl bir tesisat çekmemi önerirsiniz. Çakmaklık sigortasını düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Bence forumdan Erhan OLGU ile görüşmelisiniz, bant ile değilde vakum ile kolaylıkla sök tak yapılan ucuz bir yöntem vardı. Onla daha iyi bir çözüm bulmuş olursunuz.

Yorum bağlantısı

Bence forumdan Erhan OLGU ile görüşmelisiniz, bant ile değilde vakum ile kolaylıkla sök tak yapılan ucuz bir yöntem vardı. Onla daha iyi bir çözüm bulmuş olursunuz.

Kamera mini0801 bunun yapışan kısmı aynı zamanda enerji aldığı kısım olunca vakumlu sistemler pek işe yaramıyor

şu yapıştırıcıdan yapı marketlerine bir bakayım bulursam alayım deniyeyim...

Yorum bağlantısı
Murat Karahan

Zamanında pratikerden 3M çift taraflı bant almıştım. Az az kullanıyorum. Rulonun yarısı duruyor. Gördüğüm en iyi bant. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Serviste würth kullanmışlardı benim plaka için beton gibi oldu bence servisten rica edin az bişey sıksınlar sökerken camla beraber sökersiniz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Hay Allah senden razı olsun kaç gündür kamera düşecekmi diye gözüne bakıp duruyum düşmedi :) . taş gibi tutmuş maşallah. koçtaşta 7 tl indirim var bu aralar

Rica ederim,size yardımcı olduysam yeter bana. :good1:

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Azad Mirzade

Selam bu konuyu bulabildim buraya yazayım :)

Kaput altındaki bazı noktaları sağlamlaştırmak adına yapıştırıcı kullanmayı düşünüyorum.

ısıya dayanıklı yapıştırıcı ne kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)
21 dakika önce, Azad Mirzade yazdı:

Selam bu konuyu bulabildim buraya yazayım :)

Kaput altındaki bazı noktaları sağlamlaştırmak adına yapıştırıcı kullanmayı düşünüyorum.

ısıya dayanıklı yapıştırıcı ne kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz?

Plastik mi yapıştıracaksınız?

Sun-fix, 404 Plastik-Çekik, Hızlı yapıştırıcı. Yerine göre hepsini de kullanıyorum, kullandım. 

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bahadır Urhan
On 24.08.2015 at 20:34, Buğra Höngül yazdı:

Serviste würth kullanmışlardı benim plaka için beton gibi oldu bence servisten rica edin az bişey sıksınlar sökerken camla beraber sökersiniz :)

Bende Ford Focus varken bu sorunu yaşamıştım. Serviste cam yapıştırıcıyla iki damla dökerek çözmüşlerdi. Kesin çözüm olduğuna kefil olurum. Çok memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...