İçeriğe Yönlendir

Frenin Dipte Tutması Ve Westinghouse

İlker Binal

Recommended Posts

İlker Binal

Frene bastığım zaman "tıss" lıyor arabayı durdurmak için dibe kadar basmam gerekiyor.Frenden ayağımı çok yavaş çektiğimde de gıcırtı geliyor. Arabamı servise götürdüğümde westinghouse ömrünü tamamladığını, tamir edilemiyeceğini ve yenisin yaklaşık 850 lira olduğunu söyledir.İnternete araştırma yaptım ama westinghouse nu komple yenisiyle değişitirene pek rastlamadım ve kafam karıştı Servis yetkilileri servis mantığı ile hareket ettiği için mi yenisiyle değiştirmek istiyor yoksa gerçekten sorun o mu?

Yorum bağlantısı

7 yaşındaki aracın westinghouse unun bozulması bana pek mantıklı gelmiyor. 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mevzu bahıs can guvenlıgı sorun gercekten dogru tespıt edıldıyse bence orjınalıyle degıstırın.Önce bır kac yere daha gosterıp arıza tespıtı yaptırın bence.

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Problem, fren ana merkezinde. Contaları hidroliği kaçırıyor. Tamiri yapılmalı. Contaları değişecek....

Wh, un fren pedalının aşağı inmesiyle hiç bir ilgisi yok.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tıslama sesi westinghouse işaret eder. dibe inmesi fren mrkezi 2 ayrı arıza da olaiblir aytnı nada. westinghouse tamiri yoktur. fren merkezi tsmir takımı mevcuttur

Yorum bağlantısı
İlker Binal

Fren merkezi westinghouse un üstünde bulunan yağ haznesine ile birlikte olan sistem mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlker Binal

Önerebileceğiniz bir parçacı var mı?Ben bir kaç kişi ile irtibata geçtim ama elinde yokmuş.Ülke dışında yaşıyorum da burada ford yedek parçaları pek yok.Ondan dolayı Türkiyeden kendim alıp taktıracağım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...