İlker Binal 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Frene bastığım zaman "tıss" lıyor arabayı durdurmak için dibe kadar basmam gerekiyor.Frenden ayağımı çok yavaş çektiğimde de gıcırtı geliyor. Arabamı servise götürdüğümde westinghouse ömrünü tamamladığını, tamir edilemiyeceğini ve yenisin yaklaşık 850 lira olduğunu söyledir.İnternete araştırma yaptım ama westinghouse nu komple yenisiyle değişitirene pek rastlamadım ve kafam karıştı Servis yetkilileri servis mantığı ile hareket ettiği için mi yenisiyle değiştirmek istiyor yoksa gerçekten sorun o mu? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Fren önemli bence masraftan kaçınılmamalı. westinghouse denilen zımbırtı pahalıdır bu arada . Yorum bağlantısı
Murat Bal 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 7 yaşındaki aracın westinghouse unun bozulması bana pek mantıklı gelmiyor. Yorum bağlantısı
Efe Özer 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 (düzenlendi) Mevzu bahıs can guvenlıgı sorun gercekten dogru tespıt edıldıyse bence orjınalıyle degıstırın.Önce bır kac yere daha gosterıp arıza tespıtı yaptırın bence. 26 Ağustos 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Özel servislere gitmeden karar vermeyin derim. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 Problem, fren ana merkezinde. Contaları hidroliği kaçırıyor. Tamiri yapılmalı. Contaları değişecek.... Wh, un fren pedalının aşağı inmesiyle hiç bir ilgisi yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 tıslama sesi westinghouse işaret eder. dibe inmesi fren mrkezi 2 ayrı arıza da olaiblir aytnı nada. westinghouse tamiri yoktur. fren merkezi tsmir takımı mevcuttur Yorum bağlantısı
İlker Binal 27 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2015 Fren merkezi westinghouse un üstünde bulunan yağ haznesine ile birlikte olan sistem mi? 1 Yorum bağlantısı
İlker Binal 27 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2015 Tamir kitini ve yenisi bulabileceğim bir site öneriniz var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 yedek parçadan alacak tamirciniz Yorum bağlantısı
İlker Binal 29 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2015 Önerebileceğiniz bir parçacı var mı?Ben bir kaç kişi ile irtibata geçtim ama elinde yokmuş.Ülke dışında yaşıyorum da burada ford yedek parçaları pek yok.Ondan dolayı Türkiyeden kendim alıp taktıracağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts