İçeriğe Yönlendir

Mitsubishi Asx Alinir Mi ?

ilhan yalçın

Recommended Posts

ilhan yalçın

Merhaba arkadaslar 2013 cmax trend x benzinli aracim var. Esim begendigi icin cmax aldik. Ama benim hep gonlumde asx vardi sizce cmax satilip 2011 model asx alinir mi ?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Korhan Abinin ASX i var. Detay konusunu inceleyebilirsiniz. Benim de hoşuma giden bir araç ASX. Ama C-Max ile arasında karar vermek zor gibi şahsımca..  :unsure2:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/263561-fctrnin-yeni-japon-%C3%BCyesi-mitsubishi-asxim/

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264849-mitsubishi-asx-lancer-yak%C4%B1t-t%C3%BCketimi/

+1

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

C-max dizel olsa olmaz diyeceğim ama full bir asx olabilir bence, keyif senin, asx güzel makine...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

C-max dizel olsa olmaz diyeceğim ama full bir asx olabilir bence, keyif senin, asx güzel makine...

İyi ama asx de benzinli..

Yorum bağlantısı

1.8 olduğu için vergiden dolayı pek tutmadı hep 1.6 benzin sattı ancak reklamda görmüşşünüzdür bir kaç aydan beri 1.6 dizel satılıyor

Yeni çıktı sanıyordum dizeli. Eski modellerde dizel yok diye biliyordum. Ne gördüm, ne duydum.. 

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

C-max'e alışanlar başka bir arabada aradıklarını pek bulamıyorlar hatta çoğu c-max'e geri dönüş yapıyor bence rahatınızı hiç bozmayın derim...:)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

daha az yakıyor diye biliyorum, hem arkadaş değişiklik olsun diye alayım demiş diye farzettim, cmax te olsa sonunda süper alet değil, sıkıldınmı satarsın gider, değilmi ama...

1.8 olduğu için vergiden dolayı pek tutmadı hep 1.6 benzin sattı ancak reklamda görmüşşünüzdür bir kaç aydan beri 1.6 dizel satılıyor

Aaaa harbiden çıkmış valla, iyi olmuş bu :) yalnız 90 kaat fiyat olunca başka alternatiflere kaymak zorunda bırakmışlar insanı, mesela kaşkay direk eledi bunu...

http://www.mitsubishi-motors.com.tr/modeller/asx?gclid=CNqYi6b-y8cCFQadGwodTuQJ2w

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Asx alacağıma. 2. El 2014 1.6 tdi dsg yeti alırım :)

Bir an Skoda süperb alırım yazdın sandıydım  :D

Evet oda olur, yalnız sıfır Km dizelleri satıştan kalmış sanırım bu yetinin  :angry: elegance donanım zaten silinmiş gitmiş...

http://www.skoda.com.tr/models/new-yeti/fiyatlistesi/

1.4 tsi 125hp DSG yeti 71 kaat, fiyat güzel gibi...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

otoparkta asx yolda cmax tercih

açıklama bekliyoruz....  dururken dahamı fotojenik bu asx  :D  yoksa yarışamı giriyoruz...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

açıklama bekliyoruz....  dururken dahamı fotojenik bu asx  :D  yoksa yarışamı giriyoruz...

otopark güzellik yarışması

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ilhan yalçın

Acikcasi cmax konfor acisindan cok iyi . Sehir disi 25kuruslari gordum ama sehirici 45 50 kurus yakiyor . Asx hem daha saglam ve yol tutus acisindan daha iyi sanki. Cmax alali 3 ay oldu. 47.500 tl verdim. Temiz asx bulamamistim birde cmax nasip oldu

Bu fiyatlara km si dusuk temiz asx bulursam almayi dusunuyorum. Birde bizim hanim c max cok sevdi baska araba olmaz diyor. Ikna edersem almayi dunuyorum:)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
ilhan yalçın

Asx i 3-4 ay arastirdim. asx sinifinda tiguan ix35 mokka qasqai gibi araclara gore guvenlik olarak daha iyi carpisma testlerinde sadece volvo yu gecememis

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Asx i 3-4 ay arastirdim. asx sinifinda tiguan ix35 mokka qasqai gibi araclara gore guvenlik olarak daha iyi carpisma testlerinde sadece volvo yu gecememis

Daha önceden C-Max sahibi olmuş ve kullanmış biri olarak C-Max'ten ASX'e geçilir diye düşünüyorum. İkisininde kendilerine göre artı ve eksileri var mutlaka. Ayrıca iki aracın kıyaslaması biraz farklı ASX SUV segmentinde. Sadece çarpışma testleri değil, sınıfındaki yakıt tüketiminde de en iyilerinden biridir. En sert ve devirli kullanımda bile 100 km. tüketimi 10 lt. lpg'yi geçmiyor yani 19-20 kuruş yakıyor maksimum. ASX'te gördüğüm en düşük tüketim ise Aydın-Antalya arası 100 km.de 7.4 litre lpg. Konfora, sessizliğe ve birçok teknolojik özelliğe önem veriyorsanız C-Max'le devam edin. Ama aracım yerden yüksek olsun, kasislerde içim rahat olsun, yüksek bir konumda sürüş zevki olan bir araç kullanayım ve düşük devirde ekonomik ama gerektiğinde deviri yükseltip performans alayım aracım sağlam ve yağını suyunu koyayım 15 bin km.de bir bakımı yapayım başka da bir şey yapmayayım diyorsanız, SUV ayrı bir dünyaymış ben de bunu tatmak istiyorum derseniz ASX derim. Gerisini düşünerek siz karar verin artık. :)

Bence değmez normal bir sedan olsa değiştirn derdim ama c max varken macera olur

Bak hele bak.. Adamın hevesini kursağında bırakacak Allahın vosvosçusu.  :D  :D

Ayhan, sen benim ASX yakıt tüketim değerlerini okumadın galiba.  :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

otopark güzellik yarışması

Güzel araba vesselam. Konuyu güzel bir fotoğrafla süsleyelim. :)

foto_001.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Cok begendigim bir arac. Boyle guzel bi resimde ki gibi araci karda surmekte ayri bir keyif verir bana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

İlhan Bey, C Max değil ama ASX ile B Max kıyaslaması var aşağıdaki konumda bu da size fikir verecektir. 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262238-ford-b-max-vs-mitsubishi-asx/

Cok begendigim bir arac. Boyle guzel bi resimde ki gibi araci karda surmekte ayri bir keyif verir bana.

Serdar hocam, kar performansı beni kendine hayran bırakmıştı. ASX'İ karda sürmek ayrı bir zevk gerçekten. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Güzel araba vesselam. Konuyu güzel bir fotoğrafla süsleyelim. :)

2011 model asx bu mu abi :D hangi donanım bu..

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...