İçeriğe Yönlendir

Benzinde Çekmiyor, Arıza Işığı Yakıyor

Buğra Höngül

Recommended Posts

Buğra Höngül

Merhaba sabah aracımı seyir halinde sürerken ilk başta çekişte bi düşüklük hissettim daha sonra 7432b46e9a5fe83678fe28542f80951e.jpg bu lamba yandı

Geri döndüğümde araç çekmiyor sanki 98dedi yukarısını görmedi servise gittim yolda sürerken 2.viteste gaz yemez oldu iyice bunların hepsi benzindeyken gerçekleşti gaza aldım normal herşey geri döndük arıza lambası tekleme yaptığından yandı dediler sildiler daha sonra bidaha çıktık yine yaptı bobini değiştirdik bujileri değiştirsik sonuç hüsran bidaha bağladık eksantrik mili algılayıcısı hatası dedi napcam bilemiyorum araba Scotter motorumdan daha az çekiyor resmen bilen başına gelenlerden yardım bekliyorum

Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Aynı araca sahibiz.

Egzantrik mili algılayıcısı, Ti-VCT'nin konumu belirleyen/okuyan sensör olmasın? Bir ona da bakın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benimde aklıma geldi ama verdiği hata o çıkmıyor bilgisayarda

Hatayı sildikten sonra tekrar aynı hatayı mı verdi.

LPG de yapmayıp benzinde yapması anormal.

ArıZa silinip tekrar arıza veriyorsa arıza silip tekrar çalıştırırken direk LPG ile çalıştırıp arıza izlenmeli.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Benzinde çekmiyor Scotterlar yanımdan vızır vızır geçiyolar el falan sallıyorlar abi[emoji20]

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benzinde çekmiyor Scotterlar yanımdan vızır vızır geçiyolar el falan sallıyorlar abi[emoji20]

Sensörde sorun olsa LPGde de gitmez.

Peki arıza silindikten sonra aynı arızayı verdi mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Peki benzinde mi yanıyor ?

Sildikten sonra LPG ile direk çalıştırıp kontrol et. Yine arıza verecek mi?

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Öyle denemedim ama arıza benzinde yanıyor düşüncem teste çıktığımızda lpg ile çıktık yakmadı dönüşte benzinle döndük yaktı benzinle alakalı ama bakalım pompadan olsa makina söylemezmi

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Baktırıcam abi fiyatı ne kadarki onunda pahalıdır sanırım

Şimdi bir Arkadaşın aracında benzin pompası yanmış ve hiç Arıza vermemiş. Araç Focus 1.
Yorum bağlantısı
Burak Değer

Abi bizim araçta da aynı sorun vardı.

Lpg servisinde basınç ayarları yapıldı ve şuan arıza lambası yakmıyor.

Tabi sizin sorun başka bişeyden kaynaklı olabilir.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Benim lpg de bişey yok ondan yaktı diye düşündüm ama verdiği hatayla uzaktan yakından alakası yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benim lpg de bişey yok ondan yaktı diye düşündüm ama verdiği hatayla uzaktan yakından alakası yok

Arkadaşın dediğini biliyorum. Ondan olsa LPG de araç gaz yemez gitmez.
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Baktırıcam abi fiyatı ne kadarki onunda pahalıdır sanırım

Servis fiyatı işcilik dahil 2 bin tl, sanayi de 200 tl gibi bir rakama yaptırırsınız.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Servis fiyatı işcilik dahil 2 bin tl, sanayi de 200 tl gibi bir rakama yaptırırsınız.

Maşallah :) 4 taksitini öderim arabanın
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Maşallah :) 4 taksitini öderim arabanın

Sen pazartesi İsmail ustayı Gör. Yağcı caferin orda.

Ona uğra onda da Parça var ototopçuya da sor.

Benzin pompasına yoğunlaş.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...