Buğra Höngül 29 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2015 Yaşar bey onu sormadım aldığım bilgi bu kadar öğrenirsem detaylandırrım teşekkürler ilginiz için arıza kodu yok mu var. neden yazmıyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ağustos 2015 Paylaş 30 Ağustos 2015 Gauge menüye girip kendiniz de arıza kodunu öğrenebilirsiniz. Forumda Gauge menu diye aratın, nasıl gireceğinizi gösterir. Tüm sensörler benzin ve lpg ortak. Ateşleme de ortak. Ortak olmayan yakıtların başlangıç noktaları. Benzin pompanız gidici gibi bence. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2015 Gauge menüye girmeyi biliyorum orda bir çok kod var hangisi acaba Yorum bağlantısı
Ahmet Şimşek 30 Ağustos 2015 Paylaş 30 Ağustos 2015 Hocam merhaba, daha geçen hafta aynı soruna benzer durum başıma geldi, aracımı sıfırdan aldım sayılır şimdi 150.000km oldu aradım ford focus ghia, ben sorunun baskıa balatadan olacağını sandım (bu arada hiç değiştirmemiştim) gittim onu değiştirdim sorun hala devam ediyordu, araç gitmiyordu. En sonunda bir tane düzgün bir usta buldum( tabi bu arada belki 20 farklı tamirciye gittim hepsi farklı sorunlar söyledi kimi katalizör dedi kimi subaplar dedi ki alakası yokmuş) eksantirik kaşnaklarından olabilecğini söyledi değiştirdi de ve aracım sıfır gibi oldu, çekişinde gidişinde hiçbir sorun yok. bilgin olsun bence bir baktırman da fayda var Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2015 Hocam merhaba, daha geçen hafta aynı soruna benzer durum başıma geldi, aracımı sıfırdan aldım sayılır şimdi 150.000km oldu aradım ford focus ghia, ben sorunun baskıa balatadan olacağını sandım (bu arada hiç değiştirmemiştim) gittim onu değiştirdim sorun hala devam ediyordu, araç gitmiyordu. En sonunda bir tane düzgün bir usta buldum( tabi bu arada belki 20 farklı tamirciye gittim hepsi farklı sorunlar söyledi kimi katalizör dedi kimi subaplar dedi ki alakası yokmuş) eksantirik kaşnaklarından olabilecğini söyledi değiştirdi de ve aracım sıfır gibi oldu, çekişinde gidişinde hiçbir sorun yok. bilgin olsun bence bir baktırman da fayda varMantıklı [emoji16] servise gidiyorum burda sanayide tanıdığım yok memhmet kaya abim tavsiye etti ona gidicem sanayide tanıdığın yoksa ilk tamir yaptırdığın ustayı bidaha unutamıyorsun Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2015 Şimdide egzos patladı bağlantılı mı bunlar[emoji20] Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Hata kodunu öğrendim p0016 p0017 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 arıza kodu yok mu var. neden yazmıyorsunuz?Abi hata kodları bunlar Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Çözüldü; Araçla dün arkadaşımın düğününe gidiyordum benzinde gitmiyordu ama gazda gidiyordu gazdada çekmemeye başladı 80/90geçmedi bugün direk servise vardım hata kodlarına baktılar p0016 ve p0017 verdi daha sonra biyerlerini açtılar ismini bilmiyorum kusuruma bakmayın ama sente kaymıştır dediler öyle açtılar ama usta dedim egzos kaçırıyor sanki bangır bangır çekmiyor belirtiler böyle dedim düzelir dediler mersin yolunda araç çok yüksek ses almaya başlamıştı senteyi düzelttiler kapattılar test ettik düz yolda benzinde gazda yokuşta dğz yolda çok şükür şu an canavar gibi oldu ilgilenen herkese teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Çözüldü; Araçla dün arkadaşımın düğününe gidiyordum benzinde gitmiyordu ama gazda gidiyordu gazdada çekmemeye başladı 80/90geçmedi bugün direk servise vardım hata kodlarına baktılar p0016 ve p0017 verdi daha sonra biyerlerini açtılar ismini bilmiyorum kusuruma bakmayın ama sente kaymıştır dediler öyle açtılar ama usta dedim egzos kaçırıyor sanki bangır bangır çekmiyor belirtiler böyle dedim düzelir dediler mersin yolunda araç çok yüksek ses almaya başlamıştı senteyi düzelttiler kapattılar test ettik düz yolda benzinde gazda yokuşta dğz yolda çok şükür şu an canavar gibi oldu ilgilenen herkese teşekkürlerHadi Geçmiş olsun kardeş 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Hadi Geçmiş olsun kardeşTeşekkür ederim abim ilgin alakan için ve herkese 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts