İçeriğe Yönlendir

İstanbul Pendik Kiralık Ev Sorunu.

Hüseyin Arık

Recommended Posts

Hüseyin Arık

Ablam Istanbula yerlesecek enistemin is yeri Pendik / Dogu mahallesinde. Is yerine yakin mesafede kiralik ev ariyoruz.

Ancak ilginc bir sekilde emlakcilar geri donus yapmiyor. Sahibinden ilanlara da gidildiginde ev sahipleri kiracida karar veremiyoruz diyor yani cok muthis bir trafik var kiralama konusunda.

Biz Adanadayiz eniste istanbulda bu civarda kiralik ev bilen, tanidik emlakci vs taniyan olurda yardimci olabilirse cok mutlu oluruz.

Saygılarımla..

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bir arkadaşım var sorayım olumlu bir durum olursa buradan bilgilendiririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Ablam Istanbula yerlesecek enistemin is yeri Pendik / Dogu mahallesinde. Is yerine yakin mesafede kiralik ev ariyoruz.

Ancak ilginc bir sekilde emlakcilar geri donus yapmiyor. Sahibinden ilanlara da gidildiginde ev sahipleri kiracida karar veremiyoruz diyor yani cok muthis bir trafik var kiralama konusunda.

Biz Adanadayiz eniste istanbulda bu civarda kiralik ev bilen, tanidik emlakci vs taniyan olurda yardimci olabilirse cok mutlu oluruz.

Saygılarımla..

Valla ben Pendik Bahcelievler mahallesindeyim Dogu mahallesiyle komsuyuz, yakin zamanda arkadasim evlendi inanilmaz zorlandik ev bulmakta, eğer bizim mahallede olursa bakınırım bende.
Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Valla ben Pendik Bahcelievler mahallesindeyim Dogu mahallesiyle komsuyuz, yakin zamanda arkadasim evlendi inanilmaz zorlandik ev bulmakta, eğer bizim mahallede olursa bakınırım bende.

Eve bakilmaya gidiliyor. Iceride baska bir talipli nedeniyle bekleniyor. O cikinca biz bakiniyoruz. Bizi de bekleyen 2 kisinin oldugunu goruyoruz. :)) bu kadar yogunmus :)
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

E5'e yakın bir ev bulmak çok zor. Yakın zamanda bacanağa da ev tuttuk ondan biliyorum. Bakınmaya devam edin çıkar inşallah. Fakat çok hızlı davranın öğretmenlerin tayinleri yeni belli oldu. Yer değiştirenler olacaktır.

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Kurtköy tarafına da bakabilirsiniz, üst katım boşaldı, ertesi gün yeni biri tasindi. Durum o kadar vahim. Allah kolaylık versin

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Aynen tatin donemiymis. Emlakcilar bile geri donus yapmiyor. Son care buraya da yazayim dedim. Halen ugrasiyoruz.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Ev sorunu simdilik cozuldu. Adana da kiralik 2 ev fiyatina istanbulda ev tutuldu cok kotu zamana denk geldik maalesef. Konu kapatilabilir. Herkese tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...