İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2-Yeni Müzik Sistemi(Resimli)

Suat YAPICI

Recommended Posts

Selim Kılınç
(düzenlendi)

Sonunda ucuz yollu teybi hepsiburada dan aldım 2 adet biri arkadaşındı monteledim yeterli ilave 4 RCA var.2qcfa8l.jpg

İçerisine aliexpresten sipariş ettiğim 4X50W değerinde TDA7850 entegreli aşağıdaki amplifikatörü yerleştirecem.

2rg1d2r.jpg

tarihinde Selim Kılınç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Belen
(düzenlendi)

Sonunda ucuz yollu teybi hepsiburada dan aldım 2 adet biri arkadaşındı monteledim yeterli ilave 4 RCA var.2qcfa8l.jpg

İçerisine aliexpresten sipariş ettiğim 4X50W değerinde TDA7850 entegreli aşağıdaki amplifikatörü yerleştirecem.

2rg1d2r.jpg

Hoparlör değiştirecekmisiniz. Halledince lütden foto koyun detayli bende düşübüyorum. Yeni teyp

tarihinde Hasan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Hoparlör değiştirecekmisiniz. Halledince lütden foto koyun detayli bende düşübüyorum. Yeni teyp

Jameson 64.50tl aldım. En çok sevindiğim şey arka kısmında 4RCA çıkışı olması. Siparişim gelir gelmez direk içerisine monte edeceğim kargomun çinden gelmesini bekliyorum. Kapıların hoparlörleri orjinal şu anda montaj beklemede sadece teybi takacağım sesi kontrol edip oa göre hareket edeceğim muhtemelen ön kapı arka kapı idare edecek güçte.

İçerisine aliexpresten gelecek küçük anfilikatöre ise 4 tane daha çıkış yapar onuda bilahere değerlendiririm diye düşünüyorum şimdilik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selim Kılınç

Bir aylık aradan sonra geldim yine aranızdayım çok şükür.

Arabamı bugün teslim aldım dostlar.

Hemen uzman sorusunu soruyorum yeni yukarıdaki teybimizi aldım ancak teybin hoparlör hariç, artı eksi hafıza kablolarını hangi kabloya bağlayacam resim varsa yardımcı olun ayrıca 5000rds yi söktüm şu anda sadece soketler duruyor.

Resim çekemedim yarın sabah halledecem özür.

Herkese kolaygelsin. Allah gönlünüze göre versin.

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

j9m4yf.jpg

Artı Eksi Hafıza ucları hakkında bilgi lazım tecrübelerinizi ivedi yazarsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Hasan Belen

Hayirli olsun teyibin altindaki. Siyah parçayi nereden ve kaça aldınız?

20ti1jl.jpg
Gerek kalmadı çok sağolun yardımlarınız için.

Yorum bağlantısı
Hasan Belen

Nedir bu parçanin adi nedir.?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-2011-model-ford-mondeo-orjinal-teyp-287038625/detay

Bu teyibi almak istiyorum cd6000 modeli sesi nasildir. Bizim arabalara uyarmi Büyükmü gelir.

sadece teyip varmis elektrik soketi yok.

http://www.ebay.com.au/itm/KRAM-ISO2CAR-86123-Ford-Adaptor-for-all-Parrot-carkits-/271974263613

Bu soket lazim türkiyede 65 lira.

Bizim aracin orjinal soketi olurmu

Yorum bağlantısı
Suat YAPICI

Teyp çerçevesi ayrıca baktığın bağlantı ve teybin uyabileceğini pek sanmıyorum...

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Hayirli olsun teyibin altindaki. Siyah parçayi nereden ve kaça aldınız?

25TL oto teypçisinden geçen sene kasım ayında denk geldi bende aldım.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

50 60 tllik ana uniteden verim beklemeyim orjinal cihazin sesi daha iyidir iddia ederim ana unite dedimmi minimum 300 tl gozdn cikain derim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bir aylık aradan sonra geldim yine aranızdayım çok şükür.

Arabamı bugün teslim aldım dostlar.

Hemen uzman sorusunu soruyorum yeni yukarıdaki teybimizi aldım ancak teybin hoparlör hariç, artı eksi hafıza kablolarını hangi kabloya bağlayacam resim varsa yardımcı olun ayrıca 5000rds yi söktüm şu anda sadece soketler duruyor.

Resim çekemedim yarın sabah halledecem özür.

Herkese kolaygelsin. Allah gönlünüze göre versin.

rengi hatırlamıyorum da. ölçüm yapıp devamlı 12 olan kabloya hafıza bağlanacak. diğeri de kontak ile gelen 12V a

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Enver Çatak

2rg1d2r.jpg

Amfiyi teybe montajladınız mı? Nasıl oldu?

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Amfiyi teybe montajladınız mı? Nasıl oldu?

Kaza geliyorum demedi aracı yeni aldım monte etmedim kazadan dolayı moralim bozuk idi. Şimdi 2X50W tda7850 var onu inceledim muhtemelen onu alıp takacam. Bilahare bilgi arzederim. Değiştirme sebebine gelince teybimin 4 RCA çıkışı var şimdilik 2 sini yapıp ileride alma ihtimaline karşı diğer 2 sini anfi+woofer için bırakacağım.

Ya da 1X60W tek çıkış için olanından 2 tani alıp teyp içerisine monte edecem.

Yorum bağlantısı
Hasan Belen

http://www.sahibinde...288493884/detay

http://www.sahibinde...236903945/detay

Acaba yukaridaki linktekiler nasil. 

Direksiyondaki ses ve kanal değiştirme kolunu aktif birakarak kullanabilirmiyim .

Yok derseniz 250 lira kadar sesi üzerindeki orjinal hoparlörlerle kullanabileceğim

Direksiyondaki kumandayla uyumlu calisabilan. Teyp öneriniz. 

Mp3 .cd.....veya dvd uyumlu.  :-)

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

http://www.sahibinde...288493884/detay

http://www.sahibinde...236903945/detay

Acaba yukaridaki linktekiler nasil. 

Direksiyondaki ses ve kanal değiştirme kolunu aktif birakarak kullanabilirmiyim .

Yok derseniz 250 lira kadar sesi üzerindeki orjinal hoparlörlerle kullanabileceğim

Direksiyondaki kumandayla uyumlu calisabilan. Teyp öneriniz. 

Mp3 .cd.....veya dvd uyumlu.  :-)

Direksiyon kumandanız var diye anlıyorum.

1- Ya söküp iptal edeceksiniz.

2- Ya da kullanmış olduğunuz kumanda uyumlu pioneer kenwood yada başka bir marka teyp almanız gerekiyor ki biraz pahalı diye yorum yazılıyordu forumlarda.

Bu konu ile ilgili fazla bir faydam olamayacak maalesef kusura bakmayın.

Bugün aliexpresste gezerken şu ürünlerle haşır neşir oldum yine naçizade benim gözüme çarpanlar;

axibzk.jpg

TPA3118 8-24V 1X60W

dg2vyw.jpg

TDA7850 12V 4X50W

15g76z6.jpg

TDA7492 10-26V 2X50W

Yorum bağlantısı
Enver Çatak

Kaza geliyorum demedi aracı yeni aldım monte etmedim kazadan dolayı moralim bozuk idi. Şimdi 2X50W tda7850 var onu inceledim muhtemelen onu alıp takacam. Bilahare bilgi arzederim. Değiştirme sebebine gelince teybimin 4 RCA çıkışı var şimdilik 2 sini yapıp ileride alma ihtimaline karşı diğer 2 sini anfi+woofer için bırakacağım.

Ya da 1X60W tek çıkış için olanından 2 tani alıp teyp içerisine monte edecem.

Geçmiş olsun. Merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hasan Belen

Selim bey hangi modeller uyumlu. Bilginiz varmi yada nasil öğrenebiliriz. 

Teşekkür ederim cevabinizdan dolayi.

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Selim bey hangi modeller uyumlu. Bilginiz varmi yada nasil öğrenebiliriz. 

Teşekkür ederim cevabinizdan dolayi.

Tam bilgim yok araştırmak gerek ama pahalııı çok

Direksiyon kumandanız var diye anlıyorum.

1- Ya söküp iptal edeceksiniz.

2- Ya da kullanmış olduğunuz kumanda uyumlu pioneer kenwood yada başka bir marka teyp almanız gerekiyor ki biraz pahalı diye yorum yazılıyordu forumlarda.

Bu konu ile ilgili fazla bir faydam olamayacak maalesef kusura bakmayın.

Bugün aliexpresste gezerken şu ürünlerle haşır neşir oldum yine naçizade benim gözüme çarpanlar;axibzk.jpg

TPA3118 8-24V 1X60Wdg2vyw.jpg

TDA7850 12V 4X50W15g76z6.jpg

TDA7492 10-26V 2X50W

Dadasheetlere baktım hiçbirinde sıkıntı yok çinden gelene kadar sabır...
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

TPA3118 1X60WATT tan 2 adet sipariş girdim 20 25 güne gelir herhal bekleyip göreceğiz

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Selim Kılınç

Evet 2 adet 1X60W anfi board ım geldi gençler eğitime devam şimdi kablo ve gerekli bağlantıları yapacağım bu da resim.

2r38die.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...