İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2-Yeni Müzik Sistemi(Resimli)

Suat YAPICI

Recommended Posts

Selim Kılınç

Gümrük te sorun çıkmıyor güzel.

Sıkıntı çıkmıyor küçük ucuz mallarda hatta telefonlar bile takır takır geliyor satıcı uyanık batarya dış kap ayrı bazen tüm gönderiyor içerisine hediyelim eşya koyup hele birde kargo kağıdına hediye yazdımı tamam.

Adamların çakma malları adı üstünde ismi ezmek için zannedersem biraz cırt oysa kendi patent ve ismiyle çıkarttıkları telefonlar çok çok ucuz kaliteli sağlam oluyor. Şöyle bir bakıyorumda ulen bu ülke yada politika firmalara iyi para kazandırıyor hemde çoooook iyi paralar dönderiyorlar işke o zaman insan hakkını helal etlek istemiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Dursun

Merhaba arkadaşlar önceki konumda bahsettiğim gibi arabanın olmazsa olmazı teyp ve hoparlör takımını yenilemem gerekiyordu.Üzeinde halen 6 lı cd changer ve orijinal hoparlörleri mevcuttu.Kapılar için 2 takım 4 adet alpine ford araçlar için orijinal diye bahsedlen 200 wattlık oval hoparlörlerden aldım.Arka panzotuda deldirip 500 watt pioneer oval hoparlör aldım.Teyp olarakda pioneer ub171 seri teyp aldım.Arka panzot delindi montajı yapıldı.Herşey çok güzelken çokta etkili ses alırken 10 dk sonra teybin 6 hoparlöre yetersiz kaldığını farkettim.Böylece arka kapılara takılan hoparlörleri iptal ettirdim.Ses kalitesi teyp 4 hoparlöre rahat yettiği için baya iyi resimleride paylaşmak istedim.Bu arada 2 alpine hopalör fazladan kaldığı için  10 gün oldu anlattığım gibi faturasıda mevcut almak isteyen olursa özelden yazabilir.Keyifli sürüşler dilerim.

95Y3YN.jpg

My1b11.jpg

QlP0Py.jpg

Xobjb3.jpg

d2LaLD.jpg

kardeşim resimde farklı bir ayrıntı - direksiyon dikkatimi çekti. bir fotograf paylaşabilirmisin direksiyonun. 

Yorum bağlantısı
Suat YAPICI

Mehmet bey o direksiyon kılıfıydı güzel uyum sağlamıştı fakat pek kaliteli çıkmadı,şimdi deri diktim.O şekilde kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Selim Kılınç

Daha önceden resimlerini verdiğim jameson oto mp3 çalarıma iç modifiye çektim çok şükür. 4X45W + 2X60W oldu şu anda fakat takıp denemedim henüz onunla ilgili raporları aktarmaya devam edeceğim. Önce resimleri yayınlayalım bakalım.

28wlzqx.jpg

mi2pnr.jpg

whipap.jpg

2i9h8bm.jpg

Ayrıca ilerisi için 2 adet RCA çıkışı da boşta.

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Uğur bey sıkıntı yok gariban işi de gitsin deneme yanılma boş zamanımı geçirme farzet güzel oluyor hafta içi 6x9" roadstarlarda yolda arka ya onlarıda yerleştireyim görecem dinleyecem yine rapor arzedecem.

Ha evet belki gidip pıoneer set komple yaptırabilirdim boşveerrr gitsin biz de böyle yoğrulalım.

Küçük görmeyin yaa! Herşey para diye düşünüyorum hatta şu anda bile bana yetiyordu ilave olmuş oldu yok değilse arkaya anfi ve kabin de yerleştirecem.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Fark etmez uğraşmakta ana ünite kaliteli olmadıkça gerisi boş ben çok uğraştım oradan biliyorum o kadar para harciyacagina bi kaliteli ünite alıp ses te yüzde 30 civarı artış oluyo

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

kardeşim resimde farklı bir ayrıntı - direksiyon dikkatimi çekti. bir fotograf paylaşabilirmisin direksiyonun.

Arkadaşlar Suat bey gibi arka kısmı yaptıran var mı? Ne ile kesiliyor zor oluyor mu? Kesme ücreti hakkında bilgi verecek var mı?
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Daha önceden resimlerini verdiğim jameson oto mp3 çalarıma iç modifiye çektim çok şükür. 4X45W + 2X60W oldu şu anda fakat takıp denemedim henüz onunla ilgili raporları aktarmaya devam edeceğim. Önce resimleri yayınlayalım bakalım.28wlzqx.jpgmi2pnr.jpgwhipap.jpg2i9h8bm.jpgAyrıca ilerisi için 2 adet RCA çıkışı da boşta.

Evett şu anda resim çekemedim yarın birgün çekerim aynen anlattığım gibi projem tamam armadüşlar 1X60W 2 tane hazır entegre almıştım. Biraz elektronik bilgim olsa vallahada billahada teybin normal 4X45w yazanları entegreye girmeden bahsettiğim 1X60W lıktan 4 tane alır içine monte ederdim. Onunda yolunu bulurum inşallah.

Evet sonuç arabanın arka iki 6X9" roadstar hoparlörlerim için kestirdim tabak gibi oturttu usta ellerine sağlık. 2 RCA çıkışım boşta elimde yedek duruyor teybin arkasında hah hah haa demek ki denemeden olmuyormuş bu işler. Çok memnunum bu bir hobi beyler işinize gelirse kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Selim Kılınç

Kayseri'den merak edenler varsa yardımcı olur sadece dinletebilirim. Ben çok memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...