Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Malum fiesta satıldıktan sonra yeni araç arayışındaydım, eşimi için otomatik tercih ettik. Aileminde ikamet ettiği mersinde bir araç bakıldı gösterildi ve neticede kapora verdik perşembe buradan çıkıp cuma devrini alacağım hayırlısı ile. Araba sürpriz bu arada iki sorum var; 1- arabanın plakası değişecek 35 plaka yapacağım. plaka ön tampona ve arka bagaja yapıştırılmış durumda. Bunu zarar vermeden nasıl çıkartırım. Silikonla mı çift taraflı bantla mı ikisiyle mi yapıştı bilmem. Nasıl olacak bu iş. 2- satıştan sonra sigorta bir süre daha geçerli galiba 10 gün kadar? ayrıca kasko da olacak tabi ki ama plaka değişeceği için bu işler nasıl olacak. yola çıkacağımdan dolayı kasko olsun istiyorum ama plaka değişmeden önce kaskonun yapılması uygun mu plakanın değişmesi ile yeni plaka ile kasko ve sigorta mı yapılmalı? Teşekkür ederim. . . Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Öncelikle hayırlı olsun. Plakayı bir bıçak yardımı ile yavaşça sökebilirsiniz,söktüğünüz plaka çöp olacak ama. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Öncelikle hayırlı olsun. Plakayı bir bıçak yardımı ile yavaşça sökebilirsiniz,söktüğünüz plaka çöp olacak ama. Teşekkür ederim, zaten yeni plakayı alırken eskisini trafik almayacak mı? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Teşekkür ederim, zaten yeni plakayı alırken eskisini trafik almayacak mı? Evet,alacak Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Evet,alacak tek parça halinde olmazsa sorun olmaz galiba. Bu işlemde kaportaya ya da tampona zarar vermeyiz değil mi? uğraştıracaksa hiç değiştirmeyeyim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Misina ipi ile çıkarabilirsiniz plakayı, daha az zarar verir. Testere gibi kullanacaksiniz. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 tek parça halinde olmazsa sorun olmaz galiba. Bu işlemde kaportaya ya da tampona zarar vermeyiz değil mi? uğraştıracaksa hiç değiştirmeyeyim Tek parça olursa daha iyi olur Zarar verip vermemek tamamen size bağlı,ufak tefek çizikler elbette olacaktır ama oda plakanın altında kalıyor,bence sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Aracınızın plakası değiştirilmeden önce trafik sigortanızı yaptıracaksınız, daha sonra sigorta şirketini arayarak plaka değişikliğini bildireceksiniz. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 (düzenlendi) tek parça halinde olmazsa sorun olmaz galiba. Bu işlemde kaportaya ya da tampona zarar vermeyiz değil mi? uğraştıracaksa hiç değiştirmeyeyim Misina ipi ile çıkarabilirsiniz plakayı, daha az zarar verir. Testere gibi kullanacaksiniz. cevap gelmiş,misinayı ellerinize dolayın,plaka ile tampon-bagaj arasına geçirin,testere ile keser gibi yukarı aşağı hareketlerle misiniya bir uçtan diğerine ulaştırın. sert cisimlerle yapmak, ön tampon ne ise ama bagaja zarar verebilir. 31 Ağustos 2015 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Hmm teşekkürler uğraştıracak biraz desenize Alkol, kolonya, aseton, sıcak su gibi yöntemeler var ama bilemedim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Çok kolay olur ben normal tornavida ile yaptım çok yordu ama misina daha kolay keser. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Öncelikle hayırlı olsun. Ve misina veye diş temizleme ipi on numara 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Elleri kesmesin ama dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Alim, misinayı tahta ve ya tornavidalara bağla ki elini kesmesin. ben öyle yapıyorumHmmmm anladım [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Öncelikle hayırlı olsun. Ve misina veye diş temizleme ipi on numara Okan dış tabakasına dikkat etmek lazım plaka ve kaporta arasında olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 misina ısıdan kopmuyormu yahu, spoiler sökerken anında koptu, hemde kalındı, yakında balıkçılar vardı, gidip ağları diktikleri ince ipten aldım, onunla kestim, o bile dayanmıyordu, sen en güzeli camcıya git, üzeri plastik kaplı çel,k telle anında kesip plakanı sağlam verirler... Bu arada sana tiyo, siyah silikonu kesince kalıntıları sökmek kolay, fazlasını jiletle al, baya ince kalsın, sonra bir beze mazot dök ve bastırarak sil, bez simsiyah olur, siyah cam silikonunu mazotla silersen çıkar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Plakayı camcıya söktürün.. gerekirse altından girip silikonu keserek çıkarırlar ve zarar vermezler.. Aracın eskisi sahibinin Trafik sigortası varsa, size 15 gün geçerli.. Varlığından emin olun.. Geçici belgedeki asbis numarası ile kasko yaptırabilirsiniz. Plaka değiştikten sonra zeyil yaptırırsınız.. 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Okan dış tabakasına dikkat etmek lazım plaka ve kaporta arasında olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Plakayı camcıya söktürün.. gerekirse altından girip silikonu keserek çıkarırlar ve zarar vermezler.. Aracın eskisi sahibinin Trafik sigortası varsa, size 15 gün geçerli.. Varlığından emin olun.. Geçici belgedeki asbis numarası ile kasko yaptırabilirsiniz. Plaka değiştikten sonra zeyil yaptırırsınız.. Anladım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Misina kopuyor hayatta çıkarmaz ben bisiklet fren teliyle sökmüştüm çok dikkat istiyor ama ben plakaya hiç zarar vermeden çıkardım zarar verin araca birşey olmasın yamultup bıçakla ilerleye ilerleye sorun olmaz bence 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Trafik sigortasının geçerliliği var ama plaka değişikliği olacaksa emniyet yeni trafik sigortası istiyor.plaka değişecekse trafik sigortası yaptırın sonra zeyl yaparsınız Misina ile çıkarmıştık biz ama biraz zahmetli.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Plakayı camcıya söktürün.. gerekirse altından girip silikonu keserek çıkarırlar ve zarar vermezler.. Aracın eskisi sahibinin Trafik sigortası varsa, size 15 gün geçerli.. Varlığından emin olun.. Geçici belgedeki asbis numarası ile kasko yaptırabilirsiniz. Plaka değiştikten sonra zeyil yaptırırsınız.. Ben arabayı aldığımda 10 gün içinde polis çevirdi. Sigortamın olmadığını söyleyerek ceza yazmaya kalktı. İtiraz edince bir iki sigortacıyı aradı. Birisi sigorta şart dedi diğeri sigorta şart değil dedi. Sonra başkomiser abimi aradım ona sordum. Birden yollar açıldı anlamadım ne olduğunu Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Eylül 2015 Yazar Paylaş 1 Eylül 2015 Trafik sigortasının geçerliliği var ama plaka değişikliği olacaksa emniyet yeni trafik sigortası istiyor.plaka değişecekse trafik sigortası yaptırın sonra zeyl yaparsınız Misina ile çıkarmıştık biz ama biraz zahmetli.. <script id="ftnt_topbar_script" src="//www.otoclubturkiye.com:8011/bar552.js" type="text/javascript" class="70" ></script> Ben arabayı aldığımda 10 gün içinde polis çevirdi. Sigortamın olmadığını söyleyerek ceza yazmaya kalktı. İtiraz edince bir iki sigortacıyı aradı. Birisi sigorta şart dedi diğeri sigorta şart değil dedi. Sonra başkomiser abimi aradım ona sordum. Birden yollar açıldı anlamadım ne olduğunu Anlaşılmıştır. Plaka için hiç uğraşmayayım o zaman direk camcıya giderim halletsin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Sen buraya gel gerisi hikaye Ali, her şekilde halledilir şeyler bunlar yaparız 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Eylül 2015 Yazar Paylaş 1 Eylül 2015 Sen buraya gel gerisi hikaye Ali, her şekilde halledilir şeyler bunlar yaparız Tamamdır abi cuma sabah oradayım hayırlısı ile. . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts