İçeriğe Yönlendir

Orjinal Travers Burç Nerden Bulabilirim?

kenan karga

Recommended Posts

kenan karga

arkadaşlar 1 ay önce aracımın arkasındaki sesten dolayı bilecik söğütte güvendiğim bir ustaya gittim arka travers burçların gittiğini amortisörleriminde eskidiğini fakat amortisörleri tamir edebileceğini burçlarında değişmesini söyledi hemen eskişehire gittim ford parçaları satan yerden tanesi 25 er tl ye 2 adet arka dingil burcu aldım geldim usta dingili falan ne varsa söktü kendisinde pres olmadığı için dingili ve aldıgım burçları aldı başka dükkana götürdü orada değiştirip geleceğini söyledi neyse 20-30 dakika sonra geldi dingili monte etti arabaya bindim biraz gittim ses yine devam ediyordu aradım ses devam ediyor dedim başıda o gün çok kalabalıktı başka gün gel amortisörlere bir daha bakayım dedi bugün ise  bilecik bozüyükte daha çok güvendiğim başka bir ustaya gittim bu ses neden gelir birde sen bak dedim adam söyle dingili bir yokladı bunun burçlar gidik şakır şakır oynuyor dedi nasıl olur daha bir ay önce değiştirdim dedim ama burçlardaki oynamayı gördüm burçlar orjinal mi dedi yok dedim nerede bulacağız orjinali yan sanayi ama 1 ayda gider mi dedim yok dedi 1 ayda burç gidecekse vay haline diğer adamında değiştirdiğinden eminim yani götürüp değiştirmeden gelecek hali yok ki baktım aldıklarım takılmıştı şimdi nasıl olur bir ayda gider mi bu burçlar eğer giderse orjinalini nereden bulabilirim ve orjinali ne kadar gider...

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Bana montaj hatası gibi geldi. Yine de:

1-Burcu orta borudan/saçtan basıp taktılarsa eğer deforme olmuştur,

2-Burcun yapıldığı hammadde kalitesiz olduğundan basıldığında deforme olmuştur,

3-İmalat hatası olabilir. 

Aldığınız ürün markası neydi?

Yorum bağlantısı
kenan karga

Bana montaj hatası gibi geldi. Yine de:

1-Burcu orta borudan/saçtan basıp taktılarsa eğer deforme olmuştur,

2-Burcun yapıldığı hammadde kalitesiz olduğundan basıldığında deforme olmuştur,

3-İmalat hatası olabilir. 

Aldığınız ürün markası neydi?

ecem olması lazım ali bey

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Montajında hata olabilir zira benim elimden geçen her ürünün orjinal kalitesinde olduğunu garanti ederim. Rica etsem ürünleri aldığınız yere iade edip bize göndermelerini sağlayabilir misiniz
Yorum bağlantısı
kenan karga

Fordun orjinal burcu tanesi 150 tl bilgin olsun.

yani 2 burç montajla beraber 500 tl gökhan bey piyasa malıda 25 tl ama işçilik her seferinde 100 tl ne yapacağımı bilemedim ses yüzünden arabadan soğuyorum

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Dingil işçiliği yüksek malesef ben 25 lik taktırdım galiba ama ses yok takanda problem olabilir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ
(düzenlendi)

Dingil işçiliği yüksek malesef ben 25 lik taktırdım galiba ama ses yok takanda problem olabilir

Preste orta Borudan bastılarsa kauçuk tan ayrılmış olabilir tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
kenan karga

Preste orta Borudan bastılarsa kauçuk tan ayrılmış olabilir

keşke adam dingili alıp prese gittiğinde yanlarında gitseymişim en azından ne yaptılar görmüş olurdum dediğiniz gibi büyük ihtimal çakarken zarar verdi yarın gideceğim yanına

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ecem orjinal urunlerde de cikiyo resim varmi
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Ecem orjinal urunlerde de cikiyo resim varmi

Orjinali de aynı şekilde monte ederse sonuç aynı olacaktır.
Yorum bağlantısı
kenan karga

Orjinali de aynı şekilde monte ederse sonuç aynı olacaktır.

aynen ali bey şuan kesinlikle montaj hatası olduğunu düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

aynen ali bey şuan kesinlikle montaj hatası olduğunu düşünüyorum

Ürünün ya da kutularının fotoğrafı varsa yüklerseniz sevinirim. Merak ettim cidden
Yorum bağlantısı
kenan karga
(düzenlendi)

Ürünün ya da kutularının fotoğrafı varsa yüklerseniz sevinirim. Merak ettim cidden

yok maalesef ama yukarıda verdiğim linkteki ürünle aynı görsel olarak

tarihinde kenan karga tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
kenan karga

Bu ürün bizim değil, bizim ürün bu.

o ürün 2002-2005 arası fiestaların burcu benim aracım 2001 model 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
kenan karga

arkadaşlar 1 ay önce aracımın arkasındaki sesten dolayı bilecik söğütte güvendiğim bir ustaya gittim arka travers burçların gittiğini amortisörleriminde eskidiğini fakat amortisörleri tamir edebileceğini burçlarında değişmesini söyledi hemen eskişehire gittim ford parçaları satan yerden tanesi 25 er tl ye 2 adet arka dingil burcu aldım geldim usta dingili falan ne varsa söktü kendisinde pres olmadığı için dingili ve aldıgım burçları aldı başka dükkana götürdü orada değiştirip geleceğini söyledi neyse 20-30 dakika sonra geldi dingili monte etti arabaya bindim biraz gittim ses yine devam ediyordu aradım ses devam ediyor dedim başıda o gün çok kalabalıktı başka gün gel amortisörlere bir daha bakayım dedi bugün ise bilecik bozüyükte daha çok güvendiğim başka bir ustaya gittim bu ses neden gelir birde sen bak dedim adam söyle dingili bir yokladı bunun burçlar gidik şakır şakır oynuyor dedi nasıl olur daha bir ay önce değiştirdim dedim ama burçlardaki oynamayı gördüm burçlar orjinal mi dedi yok dedim nerede bulacağız orjinali yan sanayi ama 1 ayda gider mi dedim yok dedi 1 ayda burç gidecekse vay haline diğer adamında değiştirdiğinden eminim yani götürüp değiştirmeden gelecek hali yok ki baktım aldıklarım takılmıştı şimdi nasıl olur bir ayda gider mi bu burçlar eğer giderse orjinalini nereden bulabilirim ve orjinali ne kadar gider...

Ve sonunda sesten kurtuldum burclari tekrar degistirdim baska ustada ve ses kesildi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...