kenan karga 2 Eylül 2015 Paylaş 2 Eylül 2015 arkadaşlar 1 ay önce aracımın arkasındaki sesten dolayı bilecik söğütte güvendiğim bir ustaya gittim arka travers burçların gittiğini amortisörleriminde eskidiğini fakat amortisörleri tamir edebileceğini burçlarında değişmesini söyledi hemen eskişehire gittim ford parçaları satan yerden tanesi 25 er tl ye 2 adet arka dingil burcu aldım geldim usta dingili falan ne varsa söktü kendisinde pres olmadığı için dingili ve aldıgım burçları aldı başka dükkana götürdü orada değiştirip geleceğini söyledi neyse 20-30 dakika sonra geldi dingili monte etti arabaya bindim biraz gittim ses yine devam ediyordu aradım ses devam ediyor dedim başıda o gün çok kalabalıktı başka gün gel amortisörlere bir daha bakayım dedi bugün ise bilecik bozüyükte daha çok güvendiğim başka bir ustaya gittim bu ses neden gelir birde sen bak dedim adam söyle dingili bir yokladı bunun burçlar gidik şakır şakır oynuyor dedi nasıl olur daha bir ay önce değiştirdim dedim ama burçlardaki oynamayı gördüm burçlar orjinal mi dedi yok dedim nerede bulacağız orjinali yan sanayi ama 1 ayda gider mi dedim yok dedi 1 ayda burç gidecekse vay haline diğer adamında değiştirdiğinden eminim yani götürüp değiştirmeden gelecek hali yok ki baktım aldıklarım takılmıştı şimdi nasıl olur bir ayda gider mi bu burçlar eğer giderse orjinalini nereden bulabilirim ve orjinali ne kadar gider... Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Bana montaj hatası gibi geldi. Yine de: 1-Burcu orta borudan/saçtan basıp taktılarsa eğer deforme olmuştur, 2-Burcun yapıldığı hammadde kalitesiz olduğundan basıldığında deforme olmuştur, 3-İmalat hatası olabilir. Aldığınız ürün markası neydi? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Fordun orjinal burcu tanesi 150 tl bilgin olsun. Yorum bağlantısı
kenan karga 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Bana montaj hatası gibi geldi. Yine de: 1-Burcu orta borudan/saçtan basıp taktılarsa eğer deforme olmuştur, 2-Burcun yapıldığı hammadde kalitesiz olduğundan basıldığında deforme olmuştur, 3-İmalat hatası olabilir. Aldığınız ürün markası neydi? ecem olması lazım ali bey 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 ecem olması lazım ali beyMontajında hata olabilir zira benim elimden geçen her ürünün orjinal kalitesinde olduğunu garanti ederim. Rica etsem ürünleri aldığınız yere iade edip bize göndermelerini sağlayabilir misiniz Yorum bağlantısı
kenan karga 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Fordun orjinal burcu tanesi 150 tl bilgin olsun. yani 2 burç montajla beraber 500 tl gökhan bey piyasa malıda 25 tl ama işçilik her seferinde 100 tl ne yapacağımı bilemedim ses yüzünden arabadan soğuyorum Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Dingil işçiliği yüksek malesef ben 25 lik taktırdım galiba ama ses yok takanda problem olabilir 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) Dingil işçiliği yüksek malesef ben 25 lik taktırdım galiba ama ses yok takanda problem olabilirPreste orta Borudan bastılarsa kauçuk tan ayrılmış olabilir 4 Eylül 2015 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
kenan karga 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Preste orta Borudan bastılarsa kauçuk tan ayrılmış olabilir keşke adam dingili alıp prese gittiğinde yanlarında gitseymişim en azından ne yaptılar görmüş olurdum dediğiniz gibi büyük ihtimal çakarken zarar verdi yarın gideceğim yanına Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 ecem olması lazım ali beyEcem orjinal urunlerde de cikiyo resim varmi Yorum bağlantısı
kenan karga 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Ecem orjinal urunlerde de cikiyo resim varmi http://www.kirazcioglu.com/U18332,2998,fiesta-arka-travers-takozu-1996-2001-fiesta-on-arka-takim-aksami-ithal.htmburadan aldım ama sitede ithal yazıyor ecem olmayabilir viraj demir lastiğide almıştım onlar ecem olabilir Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Ecem orjinal urunlerde de cikiyo resim varmiOrjinali de aynı şekilde monte ederse sonuç aynı olacaktır. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 http://www.kirazcioglu.com/U18332,2998,fiesta-arka-travers-takozu-1996-2001-fiesta-on-arka-takim-aksami-ithal.htmburadan aldım ama sitede ithal yazıyor ecem olmayabilir viraj demir lastiğide almıştım onlar ecem olabilirAslinda basit bi urun ya bursa isi oldumu is degisiyi Yorum bağlantısı
kenan karga 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Orjinali de aynı şekilde monte ederse sonuç aynı olacaktır. aynen ali bey şuan kesinlikle montaj hatası olduğunu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 aynen ali bey şuan kesinlikle montaj hatası olduğunu düşünüyorumÜrünün ya da kutularının fotoğrafı varsa yüklerseniz sevinirim. Merak ettim cidden Yorum bağlantısı
kenan karga 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 (düzenlendi) Ürünün ya da kutularının fotoğrafı varsa yüklerseniz sevinirim. Merak ettim cidden yok maalesef ama yukarıda verdiğim linkteki ürünle aynı görsel olarak 4 Eylül 2015 tarihinde kenan karga tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 http://www.kirazcioglu.com/U18332,2998,fiesta-arka-travers-takozu-1996-2001-fiesta-on-arka-takim-aksami-ithal.htmburadan aldım ama sitede ithal yazıyor ecem olmayabilir viraj demir lastiğide almıştım onlar ecem olabilir Bu ürün bizim değil, bizim ürün bu. Yorum bağlantısı
kenan karga 5 Eylül 2015 Yazar Paylaş 5 Eylül 2015 Bu ürün bizim değil, bizim ürün bu. o ürün 2002-2005 arası fiestaların burcu benim aracım 2001 model Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 o ürün 2002-2005 arası fiestaların burcu benim aracım 2001 model B U R A Y A ...........Bakınız corteco iyi markadır 1 Yorum bağlantısı
kenan karga 25 Kasım 2015 Yazar Paylaş 25 Kasım 2015 arkadaşlar 1 ay önce aracımın arkasındaki sesten dolayı bilecik söğütte güvendiğim bir ustaya gittim arka travers burçların gittiğini amortisörleriminde eskidiğini fakat amortisörleri tamir edebileceğini burçlarında değişmesini söyledi hemen eskişehire gittim ford parçaları satan yerden tanesi 25 er tl ye 2 adet arka dingil burcu aldım geldim usta dingili falan ne varsa söktü kendisinde pres olmadığı için dingili ve aldıgım burçları aldı başka dükkana götürdü orada değiştirip geleceğini söyledi neyse 20-30 dakika sonra geldi dingili monte etti arabaya bindim biraz gittim ses yine devam ediyordu aradım ses devam ediyor dedim başıda o gün çok kalabalıktı başka gün gel amortisörlere bir daha bakayım dedi bugün ise bilecik bozüyükte daha çok güvendiğim başka bir ustaya gittim bu ses neden gelir birde sen bak dedim adam söyle dingili bir yokladı bunun burçlar gidik şakır şakır oynuyor dedi nasıl olur daha bir ay önce değiştirdim dedim ama burçlardaki oynamayı gördüm burçlar orjinal mi dedi yok dedim nerede bulacağız orjinali yan sanayi ama 1 ayda gider mi dedim yok dedi 1 ayda burç gidecekse vay haline diğer adamında değiştirdiğinden eminim yani götürüp değiştirmeden gelecek hali yok ki baktım aldıklarım takılmıştı şimdi nasıl olur bir ayda gider mi bu burçlar eğer giderse orjinalini nereden bulabilirim ve orjinali ne kadar gider...Ve sonunda sesten kurtuldum burclari tekrar degistirdim baska ustada ve ses kesildi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts