Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 bu arada ben olsam çirkefleşir kaskoya şikayet ederdim. niyetleri haksız kazanç sağlamak olarak kaskoya fatura şişirdiler derdim. en son yazmışsın abi zaten varyans mı ne diyolar her rengin varyansı oluyor diye biliyorum araç boyasında. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Gecmiş olsun son vurulan boya ile tutururlar Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Ya işte öyle bir duruma geldik ki şu anda. Renk tutsun da ne yapalım artık varsın olsun iki kapalı da boyalı olsun.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) Millet hala C-max'i neden kulandığımı sorduklarında ? Bende Osman ile Fatih yüzünden diyorum : kim onlar diye soruyorlar... Bu devirde araç almaktan daha önemlisi adam gibi tamirci bulmak bence... 3 Eylül 2015 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda çözülür sorununuz Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Olan olmuş geçmiş olsun.Almanya'ya ve kaskoya bu durumu bildireceğinizi söyleyin.Bakım vs alın servisten Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) Geçmiş olsun iyi sabır göstermişsin ben olsam servisi de arabayı da yakmıştım. Şaka şaka zor bir durum Allah yardımcınız olsun.İnşallah bu sefer iyi bir iş çıkartırlar.Ceza olarak komple cila yapsınlar,ama en az 10 gün sonra. 3 Eylül 2015 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Sinirden elim ayağım titredi şerefsizim.. Benim de yaptığım kazada ön kaputun 20x20 alanı ile sağ çamurluğun önündeki 5x5 çizik ve arkasındaki 20x5 ebatlarındaki bölgeye lokal boya vurmak yerine komple kaput, çamurluk boyanınca durumu anlamıştım. Tamamen kasko firmasından daha fazla para koparmak için yapılan bir işlem. Lokal boyada yazabileceği rakam atıyorum 100 liraysa, komple boyada 1000 yazıyor.. Maliyeti malzemesi işçiliği o kadar tutmuyor nasılsa, boya her şekilde para bırakıyor.. Bence en güzel çözüm orijinal kapılarla değiştirilerek durumu açıklayıcı rapor tutulması olayı. Çoğu kişi de bunu önermiş ama tercih sizin. Boyansın dediyseniz artık gerisini düşünmeye de gerek yok. Çok geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Geçmiş olsun, yaklaşık 7 yıl önce palio' un kapsının da aynı şekilde park yerindeki sürtme nedeni ile etek altı boyanması gerekti. O zamanın parası ile servis komlpe kapı sacını değiştirip, boyayacak ve kaskodan 750 tl para alacaktı. tabii benim de kasko primim yükselcekti. Ben de bir usta bulup, işi 75 tl ye halletmiştim. NOT: Bir defasında da servis ayarı bozuk kapı yerine sağlam olan kapıya ayar yapyaım derken onun ayarını da bozmuşlardı... Yorum bağlantısı
İsmail Pınar 2 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Çok yazık, bunu servis bilmek mecburiyetinde servis bilmeyecekte kim bilecek. Araçların periyodik bakımları geldiğinde piyasanın tam 2-3 katı fiyat istemeyi çok iyi biliyorlar. Bence araç boyanıp renk bütünlüğü sağlansa bile bu o servisi aklamaz. İkinci el değer kaybı ve millete satarken durumu anlatma çabası. Satarken boyalı kapıyı anlatacağınıza değişmiş orjinal kapıyı anlatırsınız, fabrikasyon boyalı orjinal kapılarla değiştirip komple pasta cila boya koruma yapsınlar arabayı iç dış adam gibi temizlesinler özür dilesinler. Sinir bozucu bir durum. Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Çok geçmiş olsun.... Yerinizde olsam mahkemeye verirdim.bu büyük bi ayıp ve kolay kolay örtülemez Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) Çok büyük geçmiş olsun. Telafisi olmayan bir hata ve hizmet kusuru var burada . Bence değer kaybının tazmini için dava açabilirsiniz . Bunu yapanın mercedes servisi olması akla şu soruyu getiriyor kardeşim biz kime güvenip arabayı bırakacağız 3 Eylül 2015 tarihinde Murat BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Ya bu nasıl usta... araç eski olduğu için boyada solma olması normal.Ama iyi bir kaportacı orjinal renk kodu ile boyama sonrası işlem yaparak ton farkını kaldırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Efe Özer 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) Ben bıseyı anlayamadım.herkes orjinal kapı ile degıssın ve durumu anlatan belge ımzalatsın demıste orjinal kapıda boyasız gelıp servıste boyanacak.Yanlıs tonlu boya ıle boyanıp yıne sırıtacak.Bence direk bir yanlıs anlamadan dolayı kapılar komple boyanmıstır dıye ıslak ımzalı bır yazı alın satarken gosterırsınız.Bide sonucta aracın degerı dustu ucretsız bakım vs versınler. Cok gecmıs olsun. 3 Eylül 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baran Ekici 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 O da bir şey mi! 2 senelik arabanın kaputuna taş çarpmasından ötürü lokal boya yapılsın diye yetkili servise teslim ettik, işlem yapıldıktan 3 sene sonra arabayı satarken ön taraftaki 5 parçanın renk tonunu tutturamadıkları için komple boyandığını öğrendik. Boyandığına mı üzülelim yoksa alıcıya karşı rezil olduğumuza mı.. Nitekim alıcı da umursamamıştı ama şimdi sıfır araba almaya bile ustayla gider hale geldik. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Fabrikasyon havuz boya yapılır gibi dusundum ben. Neticede yetkili servis... Havuz-statik boya yapılırsa kapıların boya kalinligi kaportanin kalanıyla birlikte fabrikasyon boya kalınlığında olacağı için daha uyumlu olur.. Dediğiniz gibi servisin eline geldiğinde ordaki usta boyayacaksa hiç fark olmaz gerek yok öyle birşeye.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Çok geçmiş olsun. Gözümde canlandı da, bi fena oldum valla... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) Offf çok geçmiş olsun, vallahi kendi arabam gibi kızdım ve üzüldüm, ben yıkardım başlarına orayı, hemde merso diye konuşuyorduk günlerdir, merso mersoda olsa bizde servisler tırt be kardeşim Mahmut kardeş, birkere o sazan servise söyle, boya rengi tutmaz diye birşey olamaz, tu tar, tu ta cak, o kadar, araban 20 yaşında yada 1 yaşında olması hatta sıfır olması önemsiz, direk boya koduna göre boya olmaz, zaten tutmaz, 100 lerce araba boyayan habire renk değiştiren fabrika boya makinelerinde her farklı seri arabada az renk farkı olur, kodla olmaz bu iş, ayrıca başka faktörlerde var, kullandıkları boya markası değiştiyse kod tutmaz, hadi aynı marka kullandılar diyelim o marka boya formülünü güncellemiş olabilir yani kod yine tutmaz... Boya koduna göre boya çıkarılır, formülü yani, sonra test cihazıyla arabadaki boya ölçülür, bu alet hangi boyadan kaç gram olduğunu bulup listeler (reçetesini çıkarır derler), kesin farklı çıkacaktır, o aletin verdiğine ve koda göre ortalama boya hazırlanır, sonra bu boyadan 100 gr. hazırlanıp test plakalarına atılır, kurutulur üstüne vernik atılır ve bu plakayla arabanın yanıda uyum kontrolü yapılır, yani bayağı uğraşılır renk tutsun diye, (beyaz renkte bile tonla farklı ton var mesela) baktın fark var, oranlar değişerek aynı işlem tekrar yapılır, taki tutana dek, mesela benim arabada servis 5-6 kez deneme yaptı, aynısını buldu adamlar, bu iş böyle olur... Uzattım iyice, canlarına okurdum ben bunların, hem kafana göre boya hem renk tutmasın, off yaa , kafayı yerdim vallahi 3 Eylül 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Efe Özer 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 (düzenlendi) Fabrikasyon havuz boya yapılır gibi dusundum ben. Neticede yetkili servis... Havuz-statik boya yapılırsa kapıların boya kalinligi kaportanin kalanıyla birlikte fabrikasyon boya kalınlığında olacağı için daha uyumlu olur.. Dediğiniz gibi servisin eline geldiğinde ordaki usta boyayacaksa hiç fark olmaz gerek yok öyle birşeye.. Arac fabrıkada boyanırken dedıgınız gıbı parcalar havuza sokulup boyanır ama mesela aracla kaza yaptım yetkılı sevıste kapı orjınalıyle degısecek boyle bır durumda parca boyasız ve dosemesız olarak gelır sonra servıstekı ustalar ıc dıs boyayıp dosemesını vs eskı kapıdan aktararak takarlar.Benım bıldıgım boyle.Ancak fabrıkasyon boyalı kapı hurdacıdan kazalı aractan sokulerek alınır ama bu seferde ıyı bır usta her turlu kapının cıkma olarak degıstırıldıgını anlar. 3 Eylül 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Herdem 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Çok geçmiş olsun abi ben burda okurken sinirlendim Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Mahmut abicim çok geçmiş olsun. Ton tutsun diye dikkat et te tüm arabayı boyamasınlar.. Sivas'da Fiat'ın çalıştığı bir boya ustası var. (Boyayı uygulayan değil, boya karışımını ayarlayan yaşlı bir abi. Sanayide) O abimiz senin rengi tutturur. Tam bir sanatkar. Sonra gidip istediiğin bir yerde uygulat. Dilersen adını öğrenirim. Slim spoylerimi boyatacağım zaman metalik bordo rengini koduna bakmadan sadece karışım yaparak tutturmuştu. Aynı servis daha büyük sıkıntılara sebep olmasa bari.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Eylül 2015 Paylaş 3 Eylül 2015 Offf çok geçmiş olsun, vallahi kendi arabam gibi kızdım ve üzüldüm, ben yıkardım başlarına orayı, hemde merso diye konuşuyorduk günlerdir, merso mersoda olsa bizde servisler tırt be kardeşim Mahmut kardeş, birkere o sazan servise söyle, boya rengi tutmaz diye birşey olamaz, tu tar, tu ta cak, o kadar, araban 20 yaşında yada 1 yaşında olması hatta sıfır olması önemsiz, direk boya koduna göre boya olmaz, zaten tutmaz, 100 lerce araba boyayan habire renk değiştiren fabrika boya makinelerinde her farklı seri arabada az renk farkı olur, kodla olmaz bu iş, ayrıca başka faktörlerde var, kullandıkları boya markası değiştiyse kod tutmaz, hadi aynı marka kullandılar diyelim o marka boya formülünü güncellemiş olabilir yani kod yine tutmaz... Boya koduna göre boya çıkarılır, formülü yani, sonra test cihazıyla arabadaki boya ölçülür, bu alet hangi boyadan kaç gram olduğunu bulup listeler, kesin farklı çıkacaktır, o aletin verdiğine ve koda göre ortalama boya hazırlanır, sonra bu boyadan 100 gr. hazırlanıp test plakalarına atılır, kurutulur üstüne vernik atılır ve bu plakayla arabanın yanıda uyum kontrolü yapılır, yani bayağı uğraşılır renk tutsun diye, (beyaz renkte bile tonla farklı ton var mesela) baktın fark var, oranlar değişerek aynı işlem tekrar yapılır, taki tutana dek, mesela benim arabada servis 5-6 kez deneme yaptı, aynısını buldu adamlar, bu iş böyle olur... Uzattım iyice, canlarına okurdum ben bunların, hem kafana göre boya hem renk tutmasın, off yaa , kafayı yerdim vallahi Ali Boyacıoğlu afferim sana, benle takıla takıla öğrendin bu işleri Mahmut hocam cok gecmiş olsun. İnsanı zıvanadan çıkarır boyle dingiller. Iyi yine kendine hakim olmuşsun. Ozru kabahatlerinden büyük bir de akıl öğretiyorlar. Bence hem bu yazilari cikti al forum sayfasi olarak hem de servisden yazi al yanlışlıkla boyandigina dair, bir de resimlerle desteklersen satarken problem ve değer kaybi yaşamazsın. Kazadan veya büyük hasardan olmadigi belli olur, kapi zaten fabrikada boyaniyor bir kere daha kaliteli ve düzgün işçilik ile boyanmis sa, alıcı akıllı bir adam ise ve çakallık yapmazsa değer kaybi yaşamazsın. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts