Sinan Kozan 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Kaça anlaştınız, mahsuru yoksa paylaşabilir misiniz ? 15 bin liraya anlaştık Hayırlı uğurlu olsun. Çok doğru bir karar. Güle güle kullan. Allah Kaza Bela Vermesin. mehmet abi çok teşekkür ederim sen olmasaydın büyük bir hata yapacaktım Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 15 bin liraya anlaştık Fiyat çok iyi bence,çok doğru seçim olmuş adaşım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 teşekkürler adaşım aracın söylediğim gibi biraz eksikleri olunca o fiyata anlaştık yaklaşık 1000 lira masrafla baya güzel olur inş.Onlarıda zamanla yaptırırım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 15 bin liraya anlaştık mehmet abi çok teşekkür ederim sen olmasaydın büyük bir hata yapacaktım Sadece ben değil. Bir çok arkadaş Sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Güzel karar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. 300 tl ye on takımı sıfır yaparsınız tık ses kalmaz. Salıncak alfa ile ortak rakam uygundur. Hemen standart filtreyi söküp spor filtre takın 15 litre yakmaya başlayın ses mest edip. Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 tesekkürler ilkay abi...hava filtresi dursun abi simdilik zaten bütün parayı verdim abi arabada çok kötü bir kılıf vardı ön taraftaki kılıfları söktüm ama arkayı sökemedim nasıl yapabilirim yardımcı olur musun ? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Sinan öğretmenim,hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız,cezasız binin inşallah.... 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Mareanın 2001 modelini kullanmıştım elx olanını. Oldukça konforlu ve rahattır. Hayırlı olsun hocam kazasız kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts