Sinan Kozan 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 forumda bir arkadaşda 2010 model focus comfort var çok hoş araba bence kaçırmayın http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/274547-2010-model-focus-hb-comfort-75-binde-manuel/ para olsa hiç tereddüt etmeden alırım Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Fiat fiorino araçla yolda gidiyordum basit bir hata yaptım. Kurtulacağım ama bas gitmiyor. Fren durmuyor. Kılı kılına kurtulduk. Toplamda 10 sn etmeyecek bir olay ama haftalarca aklımdan çıkmadı. Aracı satmaya karar verdim ve hemen ardından araştırdım. Google emmiyi açtım ve arama kriterlerini yazdım. "yol tutuşu iyi+sağlam+az yakan+c segmenti" diye arattırdım ve 1. sayfadaki 10 sonuçtan çoğu focus dedi. Burayı kapatıp yine google emmiye "focus kaza" diye arattırdım ve görselleri seçtim. resimleri inceledim. Gördüğüm kaza resimlerinin hemen hemen tamamında focusun yaşam kafesinin sağlam kaldığını gördüm. Burayı da kapatıp bütçe hazırladım 32 +2-3 masraf yapacağım bir bütçemin olduğunu gördüm. Kaportası düzgün ama motor bakım isteyen böylece nispeten ucuz olacak bir araç almaya karar verdim. Amacım hem ucuza alabileceğim hem de parçalarını yenileyerek rahatça binebileceğim bir araca sahip olmaktı. Şimdiki 2008 tdci collection aracımı bulup aldım 3-4 ay içerisinde 3 milyarın üzerinde masraf yaparak yürürünü, trigerini, v kayışını, baskısını, balatasını, bilyasını, volantını ve turbosunu sıfır orjinalleriyle değiştirdim. Bana araç 34-35 e mal oldu. Kafam rahat. Binip gidiyorum. Uzunca bir yazı oldu Kusura bakmayın. Yukarıda büyüklerin dediği gibi "size uygun ve önceliklerinize göre" bir araç bakmanız daha iyi olacaktır. Çok güzel özetlemişsiniz tebrikler. Tamamen katılıyorum size. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Civic te dream donanım da bile otomatik klima var sanırım.Otomatik 4 ileri klasik mi? 5 ileri. Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 forumda bir arkadaşda 2010 model focus comfort var çok hoş araba bence kaçırmayın http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/274547-2010-model-focus-hb-comfort-75-binde-manuel/ para olsa hiç tereddüt etmeden alırım Gerçekten albenisi olan bir araç. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Çok değerli yorumlar gelmiş, sizin tercihlerinize ışık tutacak güzel metinler okudum. Katıldığım katılmadığım noktalar var. Katılmıyorum, bu paraya makyajsız elegance bulunabilir. Katılmıyorum, fd6 kasa ile focusu kullanmadan yol tutuşları hakkında karşılaştırılma yapılması bence sağlıklı değil. Artık araçlar belirli bir sürate kadar gayet iyi yol tutuyor. Farklılıklar 120 üzeri süratlerde ortaya çıkıyor. İnternette yazılan her yoruma yorum gözüyle bakılmamalı. Fd6 kasa civic aracımla Çat-Erzurum arasında bir virajı 130 ile en içten en dışa zorla dönebilmiştim, VSA ışığı yakmadan, aynı virajı focus 2,5 aracımla 110 ile dönerken arka saldı. İki seferde de araçta tektim. Belki yolda mıcıra denk geldim yada ne bileyim o an farklı birşey vardı ondan kaydı. Bu focus kötü yol tutuyor anlamına mı geliyor, hayır. Bilmeyen biri olsa al sana yerden yere vurmak için bir neden. Katılıyorum, İbrahim Çelik hocam gibi aracı alır kendiniz masraf yapar, içiniz rahat rahat binersiniz. Tamamen tercih meselesi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Çok değerli yorumlar gelmiş, sizin tercihlerinize ışık tutacak güzel metinler okudum. Katıldığım katılmadığım noktalar var. Katılmıyorum, bu paraya makyajsız elegance bulunabilir. Katılmıyorum, fd6 kasa ile focusu kullanmadan yol tutuşları hakkında karşılaştırılma yapılması bence sağlıklı değil. Artık araçlar belirli bir sürate kadar gayet iyi yol tutuyor. Farklılıklar 120 üzeri süratlerde ortaya çıkıyor. İnternette yazılan her yoruma yorum gözüyle bakılmamalı. Fd6 kasa civic aracımla Çat-Erzurum arasında bir virajı 130 ile en içten en dışa zorla dönebilmiştim, VSA ışığı yakmadan, aynı virajı focus 2,5 aracımla 110 ile dönerken arka saldı. İki seferde de araçta tektim. Belki yolda mıcıra denk geldim yada ne bileyim o an farklı birşey vardı ondan kaydı. Bu focus kötü yol tutuyor anlamına mı geliyor, hayır. Bilmeyen biri olsa al sana yerden yere vurmak için bir neden. Katılıyorum, İbrahim Çelik hocam gibi aracı alır kendiniz masraf yapar, içiniz rahat rahat binersiniz. Tamamen tercih meselesi. Sayın Profesör olasıca hocam(inşallah o günleri de göreceğiz) Burada Focus'u övenlerin çoğu da Civic'i de tercih etmek istiyor elbet(ben dahil). Fakat denildiği gibi, Civic'ler Focus'lardan biraz pahalı. 2009 modele 45000 istiyor. Girip sıfırına bakıyorum 53000 Yalnız bu durumun herkes de farkında, gazetedeki sıfır ilanında "Alırken de Satarken de" yazıyor. Velhasıl sizin Focus'un latikler kabaktır kabak eenyormlamam bugadaa Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Fiat fiorino araçla yolda gidiyordum basit bir hata yaptım. Kurtulacağım ama bas gitmiyor. Fren durmuyor. Kılı kılına kurtulduk. Toplamda 10 sn etmeyecek bir olay ama haftalarca aklımdan çıkmadı. Aracı satmaya karar verdim ve hemen ardından araştırdım. Google emmiyi açtım ve arama kriterlerini yazdım. "yol tutuşu iyi+sağlam+az yakan+c segmenti" diye arattırdım ve 1. sayfadaki 10 sonuçtan çoğu focus dedi. Burayı kapatıp yine google emmiye "focus kaza" diye arattırdım ve görselleri seçtim. resimleri inceledim. Gördüğüm kaza resimlerinin hemen hemen tamamında focusun yaşam kafesinin sağlam kaldığını gördüm. Burayı da kapatıp bütçe hazırladım 32 +2-3 masraf yapacağım bir bütçemin olduğunu gördüm. Kaportası düzgün ama motor bakım isteyen böylece nispeten ucuz olacak bir araç almaya karar verdim. Amacım hem ucuza alabileceğim hem de parçalarını yenileyerek rahatça binebileceğim bir araca sahip olmaktı. Şimdiki 2008 tdci collection aracımı bulup aldım 3-4 ay içerisinde 3 milyarın üzerinde masraf yaparak yürürünü, trigerini, v kayışını, baskısını, balatasını, bilyasını, volantını ve turbosunu sıfır orjinalleriyle değiştirdim. Bana araç 34-35 e mal oldu. Kafam rahat. Binip gidiyorum. Uzunca bir yazı oldu Kusura bakmayın. Yukarıda büyüklerin dediği gibi "size uygun ve önceliklerinize göre" bir araç bakmanız daha iyi olacaktır. beni en çok cazip eden de bu zaten (GÜVENLİK)..yalnız şöyle bi şey duydum ne kadar doğru? hb olan araçlarda motor ve genel ağırlık önde olduğunu ve aracın arka kısmı kasis ve virajlarda daha az güvenli olduğunu söylediler doğru mu peki bu yoksa söylenti mi Yorum bağlantısı
Ali Herdem 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Leon Hoşuma Gittiği için Leon alırdım staylance 1.6 16v hitler motoru diyorlar LPG sorunsuz Almanya'da fabrika çıkışı LPG'li satılanları varmış tabiki zevk meselesi araç sayısı fazla Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Civic o fiyata bulunmaz bence ayrica bu ulkede honda modifiyeler sayesinde vw de almancilar sayesinde fiyatlarinin cok ustunde satiliyor ozellikle ikinci elde . ford ise taunusun bi hediyesi olarak cok yakar cok yakar cok yakar diye anildigi icin parasinin hakkini verebilen o fiyat alınabilecek yegane arabadir ki kendim kullaniyorum 2.5 hatchback zavolli lpg ile 195 taban ile 17 kurus klima da acik 205 taban ile de 18.5 civari yakiyorum. Allah gonlunuze gore versin Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Bütçeniz ne bilmiyorum ama her zaman aklımda kalan laguna 3 2,0 dci privilege yada executive donanım oldu. Nedense bu fransızı sevdim laguna 1 den sonra laguna 3 ü de sevdim ama laguna 1 in dizaynı başka gelir gözüme her zaman . Sanırım fiyatları 40 000 civarında ve üstündedir. 1,5 dci aynı fiyatlara bulunabilir. Ama kesinlikle konfor aracı bana göre. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Sayın Profesör olasıca hocam(inşallah o günleri de göreceğiz) Burada Focus'u övenlerin çoğu da Civic'i de tercih etmek istiyor elbet(ben dahil). Fakat denildiği gibi, Civic'ler Focus'lardan biraz pahalı. 2009 modele 45000 istiyor. Girip sıfırına bakıyorum 53000 Yalnız bu durumun herkes de farkında, gazetedeki sıfır ilanında "Alırken de Satarken de" yazıyor. Velhasıl sizin Focus'un latikler kabaktır kabak eenyormlamam bugadaa Forumlarda yazan her yoruma yorum gözüyle bakılmaması gerektiğinin altını çizdim, sende benim selametlik focusun arka lastiklerinin üzerini çizmişsin, hiç oldu mu bu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts