İçeriğe Yönlendir

Kararsızım Era Veya Fiesta

Oğuz Tiryaki

Recommended Posts

Oğuz Tiryaki

Merhaba herkese selam ve sevgiler

Bu hafta artık araba alacağım :) yeter artık arabasızlık tak etti canıma. Yeni bebekte gelince aramıza bu hafta kesin halletmem lazım. Kararsız kaldığım iki model var. 2011 model dizel fiesta titanium mu veya 2011 model dizel hyundai era mode paket mi. Beklentim ekonomik, konfor, kalite .Genel kullanım sehir içi iş ev arası. Sizce artilar ve eksiler nelerdir hangisini tercih etmeliyim değerli yorumlarınız ve yonlendirmeniz sonucunda karara varacagim simdiden herkese teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Murat Kansu

Hiç şüphesiz fiesta tabiki birkere era çok hafif yol tutuşu yok kısacası teneke diyebilirim birde Hyundai bana iç dizayn olarakta çok basit geliyor. Tabiki son karar sizin hakkınızda Hayırlısı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Evet era yı eleyebilirsiniz, özellikle arka süspansiyonlar çok kötü,

Fiesta iyi bir seçim olacaktır, (süspansiyon ve yol tutuş başarılı)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bagaj ihtiyacı çok fazla hasıl olacaksa Fiesta size göre değil. Çocuk Arabası bagajı çok işgal edecektir.

Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Efe Özer
(düzenlendi)

Fiestanın yakıt tuketımı, malzeme kalıtesı ve yol tutusu sınıfına gore ıyıdır.Ama kesınlıkle konfor beklemeyın.

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Fiestanın yakıt tuketımı, malzeme kalıtesı ve yol tutusu sınıfına gore ıyıdır.Ama kesınlıkle konfor beklemeyın.

Era'dan iyidir bence, cumartesi günü era kullandım 2 km lik yolu gelene kadar arkadakiler turşu oldu.

Bozuk yolda ve kasislerde arka çok sallanıyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Daha önce 2004 model fiestam vardı. Ford arabasını seviyorum vazgeç mekte istemiyorum lakin artık konfor istiyorum Mehmet beyin dedigi gibi bebek var 7 yaşında oğlum da var bagaj ihtiyacim olunca tam oluyor bir yere gitmek isteyince felan. Kararsızlık çok kötü birde bütçe kısıtlı olunca :(

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

eski bir era Kullanıcısı olarak era almanızı tavsiye ederim kuzenime daha yeni Fiesta alındı ve mukayese yaptığımda era daha mantıklı geliyor

Performans 2.el genişlik ucuz yedek Parça Bakım maliyeti gibi şeylerde era fiestadan üstündür

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

2 çocukla Fiesta imkansız..

Sedan yada SW bir araç bakın bence..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İki çocukla fiesta zor olur.  Era alın bence. Motor da daha güçlü. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Doblo Fiorino tarzı araçlar da olabilir bence..artık binek araçlardan pek farkı kalmadı..hem de dizel..hem de bagajı devasa..

bir seçenek olamaz mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Era ile fiesta kıyaslanmaz ki bana göre era performanstan başka hiç bişey sunmaz o da kontrolsüz olunca bi anlamı kalmıyor amortisör sertleştirip yay koyup kalın taban lastikle anca yoltutuş gidiş düzeliyor era da yoksa zıp zıp zıplıyor arka kısım az da yakmıyo 1.5 crdi bu arada

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Era iyi bir lastik ve Monroe amortisörle zıplatmaz konforu çok iyi yol tutuşuda gayet iyi bir seviyede olur bu kombinasyonla

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Era masrafsiz bana gore iki arac kiyaslanamaz biri hacbak digeri sedan eranin mode en bosu sanirsam yedek parcasi ucuz fiestaya gore daha genis ic yapiya sahip era alinacaksa spor yay amortisor sertlestirme sart

Kronik bi arizasi yoktur eranin tek sikinti cikartacak parcasi turbodur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Salih Temel
(düzenlendi)

Fiesta kesinlikle aile için değilmiş bu yaz anladım.  :biggrin:

Benim çoluk çocuk yok benim için sıkıntı yok 

Yazın arkadaşımızı aldık bi yere gideceğiz çocuğu da var arabayı bagaja koyayım dedim

töbe sığmadı lastiklerini filan söktüm pandizotu büktüm ettim öyle anca sığdı

yani diyeceğim Fiestayı eleyip başka geniş bir araç tavsiyem size. :good1:

tarihinde Salih Temel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Era alinacak sa select veya expo gold olacsk bide guvenlik paketli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Aile arabası olacak ise kesinlikle fiestayı elerdim üzülerek söylüyorum :( Bagaj hacmi sizi üzer diğer yönleri ile gayet iyi bir araba orası ayrı bir konu. Ama 2. seçenekte pek kullanışlı değil 2011 fiesta titanium dizel piyasası en kötü değerlerinde 30 veya 34 arası bu para ile daha iyi bir sedan c sınıfı araçlar bulunabilir düşüncesindeyim.Ama yinede size en doğrusu gelen ne ise ona doğru yönelin

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer
(düzenlendi)

İki cocuklu bir ailenin rahat edeceği araba c-max'dir bence...:)

tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Merhaba; bagaj konusundan dolayı fiestayı elemek zorundayım. Daha once c max kararim vardi fakat model ve km yüksekliğinden dolayı ekonomik olmayacağından dolayı onuda elemiştim.Bütcem 30 - 34 arası dediğiniz gibi tavsiye edeceğiniz araçlar ne olabilir ??

Yorum bağlantısı

Merhaba herkese selam ve sevgiler

Bu hafta artık araba alacağım :) yeter artık arabasızlık tak etti canıma. Yeni bebekte gelince aramıza bu hafta kesin halletmem lazım. Kararsız kaldığım iki model var. 2011 model dizel fiesta titanium mu veya 2011 model dizel hyundai era mode paket mi. Beklentim ekonomik, konfor, kalite .Genel kullanım sehir içi iş ev arası. Sizce artilar ve eksiler nelerdir hangisini tercih etmeliyim değerli yorumlarınız ve yonlendirmeniz sonucunda karara varacagim simdiden herkese teşekkürler..

Era yı da eleyin derim. Beklentilerinizden sadece ekonomikliği karşılayabilir.  ;) Aradığınız fiyat aralığı çok illet bir aralık. O fiyatlara istenilen bir araç bulmak biraz zor oluyor.  30-35.000 Tl civarlarına Focus 2 bakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun,yazdığınız duruma göre Era daha makul görünüyor.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

2 çocuğunuz var ise fieasta vb bir araba almanızı tavsiye etmem. Sakin aile arabası şeklinde kullanılacak bir era sizi hiç üzmez. Bakmayın milletin atıp tuttuğuna rampada kendi segmentinden tokatlayamayacağı arabada sayılıdır ayrıca.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

30.000 - 34.000 aralığında, madem 2 çocuk, bagaj lazım olacak linea da bir seçenek sizin için. ekonomik olur ama kalite ve konfor beklemeyin.

hem kalite, hem konfor, hem ekonomi, hem iç genişlik, hem bagaj derseniz benim size tavsiyem octavia olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...