İçeriğe Yönlendir

Kararsızım Era Veya Fiesta

Oğuz Tiryaki

Recommended Posts

(düzenlendi)

Bagaj ve genişlik ve yakıt konusunda üzmeyecek ve fiyatı baz alır isek en makul araç peugeot 301  gibi gözüktü bana

Düzeltme yapayım temizi bulunabilirse dizel tercih olmalı yakıtı çok iyi

tarihinde Murat BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kesinlikle önerim budur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-renault-clio-grantour-1.5dci-extreme-edition-227177657/detay

HB versiyonu ikinci araç olarak kullanıyoruz, iç hacim yeterli, bagaj hacmi bunda gayet iyi. dci motor olursa zaten başka söze gerek yok.

+1 naylon ama olsun ihtiyaçları karşılar 301 veya citroen motor güzel yakıt az ama yine güvensiz bi araç amcamda var
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kesinlikle önerim budur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-renault-clio-grantour-1.5dci-extreme-edition-227177657/detay

HB versiyonu ikinci araç olarak kullanıyoruz, iç hacim yeterli, bagaj hacmi bunda gayet iyi. dci motor olursa zaten başka söze gerek yok.

Sadece era ve fiesta olarak bakmayın bence, beklentilerinizi karşılamaz. Saygın bey'İn bu önerisi güzel gayet.

Era'dan daha konforlu ve güvenli olacaktır.

Yorum bağlantısı
Murat Kansu

34000,i veren bi tık daha çıkarsa güzel bir focus 2-2.5 alır yani bende Kerem abiye katılıyorum hem bagaj düşüncenizide karşılar diye umuyorum bu arada bende 3 ay aramıştım hakikaten ALLAH yardımcınız olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

çocuk varsa ki anlaşılan var. bu kıyasta era fiestadan çok daha makul.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Benim gibi focus 2 sedan veya sw alın rahat edin(34 e alınacak 2.5 kapıya konmaz). 2 çocuk ve bagajlarla keyif dolu uzun yolculuklar yapıyorum. Hele ki tdci olursa tadından yenmez. Olay era-fiestayı geçmiş ki beklentileri 2 araç da karşılamaz. Ford a alıştıysanız hyundai kolay kolay tat vermez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şakir Sakızlı

Bende benzer dusuncedeyim ,gerekirse 1-2 yil daha eski model bakin ama sedan ya da sw olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
onur kant
(düzenlendi)

Merhaba herkese selam ve sevgiler

Bu hafta artık araba alacağım :) yeter artık arabasızlık tak etti canıma. Yeni bebekte gelince aramıza bu hafta kesin halletmem lazım. Kararsız kaldığım iki model var. 2011 model dizel fiesta titanium mu veya 2011 model dizel hyundai era mode paket mi. Beklentim ekonomik, konfor, kalite .Genel kullanım sehir içi iş ev arası. Sizce artilar ve eksiler nelerdir hangisini tercih etmeliyim değerli yorumlarınız ve yonlendirmeniz sonucunda karara varacagim simdiden herkese teşekkürler..

Fiesta küçük bagaj yok arabada resmen arkaya iri iki kişi kesinlikle le binip rahat edemez. Era ise bildiğin teneke güven vermiyor konfor yok. İkiside aile sahipleri için alınmaz. Bende polo vardı şimdi 2.5 kasa focus aldım yolculuk bagaj konfor güvenlik gerçekten çok kullanışlı araba. Duruşu bile insana huzur veriyor aracın. 35 - 40 bin tl arasında alınabilecek araç kesinlikle focus tür başka araca bakıp zaman kaybetmeyin tarihinde onur kant tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Atlihan

cocukarabasi kullanilacagi icin kücük sinif arac kesinlikle olmaz.focus,astra tarzi araca bakilmasi lazim.yanilmiyorsam focus 2 sinifindaki en büyük bagaja sahip

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...