İçeriğe Yönlendir

Honda Jazz

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan Ali, görüşemedik bekledim ama :unsure2: hayırlısı artık :good1:

Abi çok sağol aklimdaydinz sadik abiyle ama hiç fırsat olmadı. Cuma sabah indim mersine noterde sistem gitti satış uzadi baya. Sonra sigorta Kasko detaylı temizlik derken cuma gitti. C.teside ablamin evini taşıdık tüm gün. Pazar sabah da yola ciktim :(

hayırlı olsun Alim, güle güle kullan. :nazar: iş yerimden bir arkadaşımda vardı, bir kaç kez bindim. kasasından haz etmesemde servis masrafı çok az olan, sessiz, az yakan iyi kaçan bir araçtı. servisten bir arkadaş daha hiç jazz motoru indirmedik diyordu.

Sağol abi ilk izlenim baya olumlu bende de :)
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Öyle oldu vallahi :D Geliyormuş 2016 model olarak galiba. Biraz tipsiz ama alışır herhalde gözümüz 55-70 arası fiyat bekleniyormuş. .

neyse yapacak bir şey yok

b sınıfı 70.000 ha vay anasını sayın seyirciler  :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Bende eski kasa jazz almayi planliyorum kışa doğru nasil aractir bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim,kronik sorunlari nelerdir, alirken dikkat edilmesi gereken noktalar.

Aslinda focus 2 almak istiyorum fakat butceyi biraz aşiyo

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Bende eski kasa jazz almayi planliyorum kışa doğru nasil aractir bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim,kronik sorunlari nelerdir, alirken dikkat edilmesi gereken noktalar.

Aslinda focus 2 almak istiyorum fakat butceyi biraz aşiyo

Konusu burada var. Link.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun Ali güzel bir seçim olmuş güle güle kullan...:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Hayırlı olsun aldığınız araç polo'dan çok daha iyi bir araç...

93 km ort.ile 5,3 litre çok iyi bir değer. Benim araç bundan fazla yakardı aynı güzergahta..Şu yakıt ( mazot - benzin ) fiyatlarını bir türlü eşitlemediler gitti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Honda iyidir hele jazz küçük sınıfta en iyisi bence.

kazasız belasız kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ekonomisiyle ön plana çıkan bir modelken bu kasanın fun versiyonu donanım yönünden de tatmin edecek hale geldi. JAzzlar sıcak kentlerde oldukça seviliyor. Yüksek sıcaklıkta dahi sorunsuz ve ekonomik motor ile lpg'ye büyük ihtimalle ihtiyaç duymayacaksınız. Yanlız bunun en çok tutulan versiyonu i-shift değildir. Bu konuyu ifade edelim ki yarın satarken karşınıza çıkmasın. sizin modelden önce ve 2012 sonrası makyajlılardaki (arka tamponlarda reflektör olanlar) cvt tam otomatik vites olandır. Bana kalsa çok farketmez ama piyasa alışkanlıkları farklı oluyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Hayırlı olsun aldığınız araç polo'dan çok daha iyi bir araç...

93 km ort.ile 5,3 litre çok iyi bir değer. Benim araç bundan fazla yakardı aynı güzergahta..Şu yakıt ( mazot - benzin ) fiyatlarını bir türlü eşitlemediler gitti.

Kesinlikle haklısınız

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ekonomisiyle ön plana çıkan bir modelken bu kasanın fun versiyonu donanım yönünden de tatmin edecek hale geldi. JAzzlar sıcak kentlerde oldukça seviliyor. Yüksek sıcaklıkta dahi sorunsuz ve ekonomik motor ile lpg'ye büyük ihtimalle ihtiyaç duymayacaksınız. Yanlız bunun en çok tutulan versiyonu i-shift değildir. Bu konuyu ifade edelim ki yarın satarken karşınıza çıkmasın. sizin modelden önce ve 2012 sonrası makyajlılardaki (arka tamponlarda reflektör olanlar) cvt tam otomatik vites olandır. Bana kalsa çok farketmez ama piyasa alışkanlıkları farklı oluyor.

Saygılarımla.

Evet araştırdım ben de epey, doğru söylüyorsunuz. Ama bizim insanımızın algısı maalesef bu farkı yaratıyor. i shiftin vites geçişleri sarsıntılı olması sorun olarak düşünülüyor bu şanzımanda ama yarı otomatikte en iyisi olduğunu söylediler hep. Ben manuelden geçtiğim için mi ya da tam otomatik bir araç hiç kullanmadığım için mi bilmiyorum ama vites geçişleri beni çok rahatsız etmedi. Hatta bir çok manuel araç kullanan çok iyi şoförlerden daha az sarsıntılı vites geçişi olduğundan eminim. cvt şansızman için gerçekten çok çok olumlu yorumlar okudum, sıfır sarsıntı şeklinde. Arada 5-6 bin tl farkı vermeye değer mi derseniz vallahi ben bütçemi zorlamak istemedim. çünkü 2012 cvt için min fiyat 49 a buldum. bunun piyasası 42/44 arası. Gerçekten arada 5 bine değer fark var mı taktiri diğer kullanıcılara bırakıyorum. . 

Donanım olarak gerçekten yüklü bir araç, yakıt konusunda şu an izmir içi 5,3/5,5 arası geziyorum bir kaç ay bakacağım eğer böyle giderse lpg düşünmem, ama lpg uyumunun da sorunsuz olması güzel bir durum gerçekten. . 

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. i-shift alışkanlık gerektiren bir şanzıman, civic hb alacak iken  araştırma ve bir kaç kez deneme fırsatım olmuştu. Hondalar yakıt konusunda gerçekten iyi, fotoğraf civic hb 1.8 140 hp'ye ait uzun yol verisi.

SSzqLnR.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. i-shift alışkanlık gerektiren bir şanzıman, civic hb alacak iken  araştırma ve bir kaç kez deneme fırsatım olmuştu. Hondalar yakıt konusunda gerçekten iyi, fotoğraf civic hb 1.8 140 hp'ye ait uzun yol verisi.

SSzqLnR.jpg

Harika bir veri. . . 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Millet DSG, ZF şanzuman kullandığı için i-shift sarsıntılı geliyor ki hondanın klasik 5 ileri şanzumanına göre de sarsıntılı. Alışırım denildiği sürece sıkıntı yok. Satarken de siz nasıl aldıysanız birisi de gelip sizden sizin aldığınız gibi bütçesini yormadan alır gider.

Honda yüksek devir çevirmediği sürece az yakar. Şehir içi ortalama 8 lt ile geziyorum. Dur-kalk trafiğinde. Şehirler arası ise çok rahat 5 lt lere düşebiliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Ozan Yurtsever

Gecenlerde shell nitro benzin ile depoyu fulledim geneli izmir ş.içi arada bir otoyol var 150 km ama onda da bastım biraz :) 504 km sonra 135 tl lik benzin aldi tekrar. 26 Krş gibi bir tüketim.

a6b889793466c3c48f51230c8b820ada.jpg

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Ozan Yurtsever

Taze fotolar gelsin biraz. :)

84db4a7b23aea0f6d7766395a76b1963.jpg2609afd6f5b741de9fa83fd30db7e5a7.jpg377fa599836640a5ad3303a74ed0e61d.jpg166310e6285adb7a4003af112cb34bbc.jpgfda35368ca439dd4d12df1e1fcede243.jpg7492dbf7482b6cf661ee4271561d2745.jpgac44d22a70cf815abc76963f9f6d0afc.jpg77e2f26d8d213a9c3447ccf34c2a0c62.jpg13acfb2c8e12fdc9440b1cae4dda7b3f.jpg6d080fbd0734bd44a232e8c077b99e4e.jpgbd878b6d479554f6c3ad8765e46dbdc9.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Atakan Özkan kurucu

tip olarak da hoş bir araba, fiesta kadar minik değil ama benim hoşuma gidiyor ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...