İçeriğe Yönlendir

Honda Jazz

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

yeni jazz 58-70bin arası :shok::shok: ama dolu dolu :)

Donanımlı gerçekten de bir cam tavan ya da sunroof olasaydi harika olurdu ama koymamislar. . .
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Aracınızı güle güle kullanın. :nazar: Ben de aynı model araca sahibim. Yazın başında 42 000 TL'ye almıştım. 39 000 km'de idi. Lpg dönüşümü yaptırdım. Şu anki veriler ş.içi 18 kr yakıyor. Lpg 1.96'dan alıyorum. Ş.dışı daha da düşüyor ki 14 kr'ları görmüştüm. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Aracınızı güle güle kullanın. :nazar: Ben de aynı model araca sahibim. Yazın başında 42 000 TL'ye almıştım. 39 000 km'de idi. Lpg dönüşümü yaptırdım. Şu anki veriler ş.içi 18 kr yakıyor. Lpg 1.96'dan alıyorum. Ş.dışı daha da düşüyor ki 14 kr'ları görmüştüm. ;)

Cok teşekkürler veriler harika ya ben de lpg yok korkuyorum ve sevmiyorum lpgyi ama bilmiyorum ş.içi 27/28 Krş s.disi 25 Krş civarında. Düşünüyorum da taktirsam mi diye ama bilmiyorum. Siz memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntı var mı? Hangi marka lpg var?
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Cok teşekkürler veriler harika ya ben de lpg yok korkuyorum ve sevmiyorum lpgyi ama bilmiyorum ş.içi 27/28 Krş s.disi 25 Krş civarında. Düşünüyorum da taktirsam mi diye ama bilmiyorum. Siz memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntı var mı? Hangi marka lpg var?

İşin açıkçası değerlerden memnunsanız LPG dönüşümü yaptırmaya gerek yok. Sonuç da aracın orijinalliğini bozuyoruz. Sıkıntı çıkarma olasılığını arttırmış oluyoruz. Ben biraz agresif kullanıyorum galiba. Yakıt 30-35 kr'larda gezince LPG dönüşümü yaptırma gerekliliği hissettim. Brc marka LPG dönüşümü yaptırdım. Çok da memnunum. Ama uzun vadede ne olur bilmiyorum. LPG ile şu ana kadar 7000 km yaptım ve sorun yaşamadım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

İşin açıkçası değerlerden memnunsanız LPG dönüşümü yaptırmaya gerek yok. Sonuç da aracın orijinalliğini bozuyoruz. Sıkıntı çıkarma olasılığını arttırmış oluyoruz. Ben biraz agresif kullanıyorum galiba. Yakıt 30-35 kr'larda gezince LPG dönüşümü yaptırma gerekliliği hissettim. Brc marka LPG dönüşümü yaptırdım. Çok da memnunum. Ama uzun vadede ne olur bilmiyorum. LPG ile şu ana kadar 7000 km yaptım ve sorun yaşamadım.

Sakin kullanırım aslında 28 Krş üstü görmedim daha ama lpg konusunda haklısınız. Katılıyorum. Bakalim 3 ay falan oldu alalı şimdilik iyi gibi bakalım napcaz ilerde :)
Yorum bağlantısı
Tuluhan Şıpka

Sol arka koltuğun altında gizli bir göz vardır bilginize...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Şimdi hepimiz öğrendik ama. :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

:) evet haberim var
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Ozan Yurtsever

S-max'in yavrusu. Dış tasarım çizgileri hemen hemen aynı. Bu nedenle geniş bir iç hacime sahip ;)

Gerçekten iç hacmi sınıfına göre çok iyi. Çok ferah ve kör nokta az. Binen çoğu kişi inanmıyor b sınıfı olduğuna.
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Hayırlı olsun iç mekanı çok hoşuma gitti civicin iç mekanından bin kat güzel

teşekkür ederim. . 

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

teşekkür ederim. . 

Maşallah.. :nazar:

Çok sağolun. . . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ali Ozan Yurtsever

Boyayı kaldıracaksınız :D

:D Çok kirliydi ama ya bunu hak etti 

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

hayırlı olsun. önler 1 numaraysa eğer bana açık geldi. biz 2 numara yaptıralım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

hayırlı olsun. önler 1 numaraysa eğer bana açık geldi. biz 2 numara yaptıralım...

Teşekkür ederim. Evet önler 1 arkalar 2. Önler koyu olsun istemedim,karanlıkta görüş zor oluyor bence, özellikle park ederken. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Arkalar 2 numaraysa benimkiler 4 galiba. Bende 2 istedim ama şimdi bakıyorum, adam ne çektiyse cama maşallah 4 numara gibi. Arabayı sürerken dışarıdan görünmüyorum. Şu iyiliği de var, bluetooth açık olmadığında istem dışı telefonla konuşurken ceza yemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...