Volkan Dinçel 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Bir defa benim oğlanda bozmuştu..arka koltuğa oturdum kapıları aça kapaya deneye deneye bulmuştum..aynı bulmaca gibi haklısınız.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Kontak açık ve en az bir kapınız açıkken 3 saniye basmayı deneyin bi abi. Dediğiniz gibi yaptım ama sadece arka yolcu kısmını yakabildim.Benim ufaklık sürekli açıp kapatıyor. Yorum bağlantısı
Giray Savranoğlu 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Merhaba Arkadaşlar..Sıfır Focus almayı düşünüyorum.Bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.Aranızda illa 2015 Focus'u olan vardır. Nette Focus'un interior ( iç ) görüntüsünü araştırırken sahibinden.com da bir ilandan bir görüntü buldum görüntüler işte bunlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ihtiyactan-acil-satilik-yeni-kasa-titanium-400kmde-en-dolu-115bg-270550775/detay/Orada dikkat ederseniz cd playerin üzeri mavi şeritli ve kapı içlerinde de kırmızı şeritler var bu orjinal fabrika çıkışında ya da Ford'un herhangi bir paketi dahilinde yapılan bir şey mi yoksa vatandaş bunu dışarda vs kendisi mi yaptırmıştır acaba ?Işık paketinden bahsediyor hıç böyle bir şey duymamıştım. Işık paketiyle ilgili bilgisi olan var mı? Vatandaşa da mesaj yazdım cevap vermedi o yüzden burdan soruyorum sizlere.. İyi akşamlar. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Sonradan yapılır mi bilmem ancak soylediginiz durum titanum modeli icin gecerli. Zira style model aracın da yok.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Sanki sonradan yapılmış gibi. Görsellerde pek denk gelmedim öyle bir şeye. https://www.google.com.tr/search?q=2016+ford+focus+interior&hl=tr&biw=1366&bih=628&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjhtKasyuvKAhVFlSwKHftADoUQ_AUIBigB Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 kırmızı şeritleri belki sonradan kendi yapmıştır fakat cd girişinde bir ışık mevcut, ama o kadar abartı şekilde değil. belli ki satıcı eleman photoshop kullanmayı seviyor ki abartmış orayı. en azından ben öyle düşünüyorum çünkü benim fiestada da cd girişi ışıklandırmalı ama anca şu kadar. Yorum bağlantısı
furkan safi 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 merhaba focus 1.6 ecobost aracımı yeni aldım fakat ortam ışıgı aydınlatması çok zayıf gibi geldi acaba bütün focuslardamı böyle yoksa bana özelmi onu çözemedım. bu aydınlatmayı güçlendiren varmıdır aranızda. Forumda yeniyim daha önceden bu konuyu açan varmı bilmiyorm aradım bulamadım. Yorum bağlantısı
Ümit Öztürk 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Merhaba Furkan Bey, ortam ışığının göz alıcı şekilde aydınlatmadığını belirtmem gerekir. Loş bir ortam sağlar. Ama yine de aydınlatmanın çok düşük olduğunu düşünüyorsanız farları yaktığınız kısmın orada gösterge işarti var(+/-). + yaparsanız belki ışığı artırma ihtimaliniz olabilir, emin değilim ama denemekte fayda var. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 + tuşuna basarak artması gerekiyor.. dediğiniz gösterge ışıklarıysa tabii.. Yorum bağlantısı
furkan safi 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 fakat çok zayıf ayakların ordaki aydınlatma vasat kırmızı turuncuya dönmüş sankı güclendirmek istiyorum yaptırabilcegimiz bi yer varmıdır Yorum bağlantısı
Ümit Öztürk 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 fakat çok zayıf ayakların ordaki aydınlatma vasat kırmızı turuncuya dönmüş sankı güclendirmek istiyorum yaptırabilcegimiz bi yer varmıdır Ancak sanayide işin ehli bir elektrikçide yaptırabilirsiniz. Maslak Atatürk oto sanayide bir yer var dükkan ismini hatırlamıyorum ama ford için oto elektrikçi salih usta derseniz bulma ihtimaliniz yüksek. adam eski ford çalışanı ve güzel işler çıkarıyor o size çözüm üretebilir. 1 Yorum bağlantısı
bilal şentürk 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Merhaba Arkadaşlar.. Sıfır Focus almayı düşünüyorum. Bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aranızda illa 2015 Focus'u olan vardır. Nette Focus'un interior ( iç ) görüntüsünü araştırırken sahibinden.com da bir ilandan bir görüntü buldum görüntüler işte bunlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ihtiyactan-acil-satilik-yeni-kasa-titanium-400kmde-en-dolu-115bg-270550775/detay/ Orada dikkat ederseniz cd playerin üzeri mavi şeritli ve kapı içlerinde de kırmızı şeritler var bu orjinal fabrika çıkışında ya da Ford'un herhangi bir paketi dahilinde yapılan bir şey mi yoksa vatandaş bunu dışarda vs kendisi mi yaptırmıştır acaba ? Işık paketinden bahsediyor hıç böyle bir şey duymamıştım. Işık paketiyle ilgili bilgisi olan var mı? Vatandaşa da mesaj yazdım cevap vermedi o yüzden burdan soruyorum sizlere.. İyi akşamlar. Teşekkürler. Cd player üstünü bileme ama kapılardakiler ışıklandırma değil kırmızı şerit yapıştırma zira gündüz gözü bu kadar belirgin olmasının tek nedeni ışık değil yapıştırma olması. Aracım titanyum modeli kapı içlerinde kırmızı aydınlatma var ama buradaki gibi gündüz feneri kıvamında değil sadece kapıya loş bir hava veriyor o kadar. Yorum bağlantısı
furkan safi 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Ancak sanayide işin ehli bir elektrikçide yaptırabilirsiniz. Maslak Atatürk oto sanayide bir yer var dükkan ismini hatırlamıyorum ama ford için oto elektrikçi salih usta derseniz bulma ihtimaliniz yüksek. adam eski ford çalışanı ve güzel işler çıkarıyor o size çözüm üretebilir. yakında yaptırıp gelişmeleri resimler ile sizlerin begenisine sunucam 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Merhaba Arkadaşlar.. Sıfır Focus almayı düşünüyorum. Bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aranızda illa 2015 Focus'u olan vardır. Nette Focus'un interior ( iç ) görüntüsünü araştırırken sahibinden.com da bir ilandan bir görüntü buldum görüntüler işte bunlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ihtiyactan-acil-satilik-yeni-kasa-titanium-400kmde-en-dolu-115bg-270550775/detay/ Orada dikkat ederseniz cd playerin üzeri mavi şeritli ve kapı içlerinde de kırmızı şeritler var bu orjinal fabrika çıkışında ya da Ford'un herhangi bir paketi dahilinde yapılan bir şey mi yoksa vatandaş bunu dışarda vs kendisi mi yaptırmıştır acaba ? Işık paketinden bahsediyor hıç böyle bir şey duymamıştım. Işık paketiyle ilgili bilgisi olan var mı? Vatandaşa da mesaj yazdım cevap vermedi o yüzden burdan soruyorum sizlere.. İyi akşamlar. Teşekkürler. hocam titanium pakette mevcut o ışıklar benim aracımda var eğer isterseniz size resmini çekip atabilirim Yorum bağlantısı
Yasin Çaldar 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 <p> X paket özelliği diye biliyorum Parçalı Deri koltuklar Elektrikli 4 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu Isıtmalı Ön Koltuklar Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile) Gündüz yanan LED farlar Led çok renkli iç ortam aydınlatması Bizim yeni kasa focus titanium da yok bu özellikler Kadran mavi,klima göstergesi ve tuş aydınlatmaları mavi,ortam aydınlatmaları kırmızı.. Hay Allah'im ya 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Merhaba. Sağ aynanın altındaki ışık yanmıyor. Muhtemelen lambası kesildi. Bunu nasıl değiştirebilirim? Aynanın altında kare şeklinde küçük bir cam var ama çıkaramadım. Kırılır diye de çok zorlamadım. Bu lambayı nasıl değiştirebilirim? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Kasım 2018 Paylaş 24 Kasım 2018 Büyük ihtimal ayna komple sökülecektir. Camı dış kasası vs. Jettadakı o şekilde değişiyor çünkü. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 25 Kasım 2018 Paylaş 25 Kasım 2018 https://www.youtube.com/watch?v=cCgkOx17LEI Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Kasım 2018 Paylaş 26 Kasım 2018 Cam yapışkanlıdır. Kendinize doğru sağa sola oynatarak çekin. Isıtma tesisatı İnce uçlu soketi var sökün. Yukarıdan ince tornavida ile, harif kanıttırarak kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Aynayı komple sökmeye gerek yoktur. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 (düzenlendi) Evet ampulu değiştirdim. Video çekemedim, hafif yağmur yağıyordu ve işten geldiğimde hava kararmış olduğu için video işe yaramazdı. ilk olarak aynayı en iç tarafa bakacak şekilde çeviriyoruz. Sonra buraya bir düz tornavida tutup çeviriyor ve kastırıp tırnağın atmasını sağlıyoruz. Resimde ittirin yazmışım ama aslında okun tam ucuna tornavida takıp çevirince oluyor. Bu da kastırdığımız tırnaklar. Aynayı çıkarıp ledi taktım. Aracın sağ tarafı. Bu da sol tarafı 27 Kasım 2018 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi harf hataları 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts