İçeriğe Yönlendir

Focus III - Ortam Işığı

İsmail ÇETİNKAYA

Recommended Posts

Volkan Dinçel

Bir defa benim oğlanda bozmuştu..arka koltuğa oturdum kapıları aça kapaya deneye deneye bulmuştum..aynı bulmaca gibi haklısınız..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Kontak açık ve en az bir kapınız açıkken 3 saniye basmayı deneyin bi abi.

Dediğiniz gibi yaptım ama sadece arka yolcu kısmını yakabildim.Benim ufaklık sürekli açıp kapatıyor.

Yorum bağlantısı
Giray Savranoğlu

Merhaba Arkadaşlar..
Sıfır Focus almayı düşünüyorum.
Bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aranızda illa 2015 Focus'u olan vardır. Nette Focus'un interior ( iç ) görüntüsünü araştırırken sahibinden.com da bir ilandan bir görüntü buldum görüntüler işte bunlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ihtiyactan-acil-satilik-yeni-kasa-titanium-400kmde-en-dolu-115bg-270550775/detay/

Orada dikkat ederseniz cd playerin üzeri mavi şeritli ve kapı içlerinde de kırmızı şeritler var bu orjinal fabrika çıkışında ya da Ford'un herhangi bir paketi dahilinde yapılan bir şey mi yoksa vatandaş bunu dışarda vs kendisi mi yaptırmıştır acaba ?
Işık paketinden bahsediyor hıç böyle bir şey duymamıştım. Işık paketiyle ilgili bilgisi olan var mı?

Vatandaşa da mesaj yazdım cevap vermedi o yüzden burdan soruyorum sizlere..

İyi akşamlar. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Sonradan yapılır mi bilmem ancak soylediginiz durum titanum modeli icin gecerli. Zira style model aracın da yok..

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

kırmızı şeritleri belki sonradan kendi yapmıştır fakat cd girişinde bir ışık mevcut, ama o kadar abartı şekilde değil. belli ki satıcı eleman photoshop kullanmayı seviyor ki abartmış orayı.

en azından ben öyle düşünüyorum çünkü benim fiestada da cd girişi ışıklandırmalı ama anca şu kadar.

knmaO7.jpg

Yorum bağlantısı
furkan safi

merhaba focus 1.6 ecobost aracımı yeni aldım fakat ortam ışıgı aydınlatması çok zayıf gibi geldi acaba bütün focuslardamı böyle yoksa bana özelmi onu çözemedım. bu aydınlatmayı güçlendiren varmıdır aranızda. Forumda yeniyim daha önceden bu konuyu açan varmı bilmiyorm aradım bulamadım.

Yorum bağlantısı
Ümit Öztürk

Merhaba Furkan Bey, ortam ışığının göz alıcı şekilde aydınlatmadığını belirtmem gerekir. Loş bir ortam sağlar. Ama yine de aydınlatmanın çok düşük olduğunu düşünüyorsanız farları yaktığınız kısmın orada gösterge işarti var(+/-). 

20.jpg

+ yaparsanız belki ışığı artırma ihtimaliniz olabilir, emin değilim ama denemekte fayda var.

Yorum bağlantısı
furkan safi

fakat çok zayıf ayakların ordaki aydınlatma vasat kırmızı turuncuya dönmüş sankı  güclendirmek istiyorum yaptırabilcegimiz bi yer varmıdır

Yorum bağlantısı
Ümit Öztürk

fakat çok zayıf ayakların ordaki aydınlatma vasat kırmızı turuncuya dönmüş sankı  güclendirmek istiyorum yaptırabilcegimiz bi yer varmıdır

Ancak sanayide işin ehli bir elektrikçide yaptırabilirsiniz. Maslak Atatürk oto sanayide  bir yer var dükkan ismini hatırlamıyorum ama ford için oto elektrikçi salih usta derseniz bulma ihtimaliniz yüksek. adam eski ford çalışanı ve güzel işler çıkarıyor o size çözüm üretebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
bilal şentürk

Merhaba Arkadaşlar..

Aranızda illa 2015 Focus'u olan vardır. Nette Focus'un interior ( iç ) görüntüsünü araştırırken sahibinden.com da bir ilandan bir görüntü buldum görüntüler işte bunlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ihtiyactan-acil-satilik-yeni-kasa-titanium-400kmde-en-dolu-115bg-270550775/detay/

Orada dikkat ederseniz cd playerin üzeri mavi şeritli ve kapı içlerinde de kırmızı şeritler var bu orjinal fabrika çıkışında ya da Ford'un herhangi bir paketi dahilinde yapılan bir şey mi yoksa vatandaş bunu dışarda vs kendisi mi yaptırmıştır acaba ?

Işık paketinden bahsediyor hıç böyle bir şey duymamıştım. Işık paketiyle ilgili bilgisi olan var mı?

Cd player üstünü bileme ama kapılardakiler ışıklandırma değil kırmızı şerit yapıştırma zira gündüz gözü bu kadar belirgin olmasının tek nedeni ışık değil yapıştırma olması.

Aracım titanyum modeli kapı içlerinde kırmızı aydınlatma var ama buradaki gibi gündüz feneri kıvamında değil sadece kapıya loş bir hava veriyor o kadar.

Yorum bağlantısı
furkan safi

Ancak sanayide işin ehli bir elektrikçide yaptırabilirsiniz. Maslak Atatürk oto sanayide  bir yer var dükkan ismini hatırlamıyorum ama ford için oto elektrikçi salih usta derseniz bulma ihtimaliniz yüksek. adam eski ford çalışanı ve güzel işler çıkarıyor o size çözüm üretebilir.

yakında yaptırıp gelişmeleri resimler ile sizlerin begenisine sunucam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Kırılmaz

Merhaba Arkadaşlar..

hocam titanium pakette mevcut o ışıklar benim aracımda var eğer isterseniz size resmini çekip atabilirim 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Yasin Çaldar

<p>

X paket özelliği diye biliyorum

• Parçalı Deri koltuklar
  • Elektrikli 4 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu
  • Isıtmalı Ön Koltuklar
  • Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile)
  • Gündüz yanan LED farlar
  • Led çok renkli iç ortam aydınlatması

Bizim yeni kasa focus titanium da yok bu özellikler

Kadran mavi,klima göstergesi ve tuş aydınlatmaları mavi,ortam aydınlatmaları kırmızı.. Hay Allah'im ya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Öner Kurukuz

Merhaba.

Sağ aynanın altındaki ışık yanmıyor. Muhtemelen lambası kesildi.

Bunu nasıl değiştirebilirim?

Aynanın altında kare şeklinde küçük bir cam var ama çıkaramadım.

Kırılır diye de çok zorlamadım.

Bu lambayı nasıl değiştirebilirim?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Büyük ihtimal ayna komple sökülecektir. Camı dış kasası vs. Jettadakı o şekilde değişiyor çünkü.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Cam yapışkanlıdır. Kendinize doğru sağa sola oynatarak çekin. Isıtma tesisatı İnce uçlu soketi var sökün. Yukarıdan ince tornavida ile, harif kanıttırarak kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Aynayı komple sökmeye gerek yoktur.

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
(düzenlendi)

Evet ampulu değiştirdim.

Video çekemedim, hafif yağmur yağıyordu ve işten geldiğimde hava kararmış olduğu için video işe yaramazdı.

ilk olarak aynayı en iç tarafa bakacak şekilde çeviriyoruz.

20181126_182253_zpszkl3e0kd.jpg

Sonra buraya bir düz tornavida tutup çeviriyor ve kastırıp tırnağın atmasını sağlıyoruz.

Resimde ittirin yazmışım ama aslında okun tam ucuna tornavida takıp çevirince oluyor.

20181126_182705_zpsqmkhoiag.jpg

Bu da kastırdığımız tırnaklar.

20181126_182525_zpsgtzhfsm2.jpg

Aynayı çıkarıp ledi taktım.

Aracın sağ tarafı.

20181127_173740_zpscsvn0khp.jpg

Bu da sol tarafı

20181127_173745_zpswucp4eyz.jpg

tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi
harf hataları
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...