İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 Büyük İntercooler Uygulaması

Cüneyt Işıkkent

Recommended Posts

Cüneyt Işıkkent

Süha abi kendi konusunda az çok bahsetmişti belkide yine bir ilki yaptık veya daha iyisi varmı stok turbo ile bilemiyoruz  :) Malum kat iptali düz boru yazılım vs.. vardı araçta ama birşeyler eksikti onunda 3.1Lt. olan intercoolerının yetmediği sonucuna ulaştık ve Paşaoğlu ile konuşup yurtdışından Mishimotonun 10Lt.lik yarış tipi intercoolerını getirttik montajını maslak dizayn performans eksoz savaş abide yaptık gerekli testler yapıldı sonuç araç ilk çalıştığından itibaren inanılmazdı araç daha dolu dolu gidiyor ve duman atma ortadan kalktı atılan duman güce dönüştü diyebiliriz denemelerde 200 den sonra gelip 2-3 boy geçen yazılımlı tdi jetta şuanda 5-6 boy geride kalıyor..ilerleyen zamanlarda yazılımı biraz daha güncelliyeceğiz 

Bilgi vermesi açısından İntercoolerın fiyatı 370$ + Montaj işçilik ara borular 700Tl fiyat fazla gelebilir herkeste gerek görmeyebilir ama arabanın kesinlikle dünyası değişiyor ve her kuruşuna değer  :good1:

pYkeiX.jpg

imROZ4.jpg

q5qCxq.jpg

8Y7TPy.jpg

cGOp8I.jpg

MUtfy6.jpg

xuMXcQ.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Efe Özer
(düzenlendi)

Masallah :nazar: Bizde 1 litrelik intercooler bile yok cok fena kıskandım suan :nea:

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Masallah :nazar: Bizde 1 litrelik intercooler bile yok cok fena kıskandım suan :nea:

:) çok teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş
(düzenlendi)

intercooler oda neymiş :blush:  ahhh ahhh 10 litreliği bırak daha intercooler diye bir tabir bile yok arabamızda  :nea: iki basmada şişiyoz biz  :D

tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Sansür her yerde olmalımı ? İstanbul parktan başka yer varmı trafiğe kapalı alan? Ordada rahatçana uzayabileck mesafe yokki üstelikte çuval ile para...Türkiyede Kınalı Edirne arası, Adapazarı Ankara arasında yada yeni yapılan İzmir otoyolunda artık hız sınırının kalktığı şöyle 50-60 km.lik bölümler olmalı...20 sene önce 60 beygir olana 2,0 dizeller bile bu devirde 240 hp'lere 120 beygir olana 2,0 benzinliler 300+ hp'lere neden çıkartılıyorki? 110 -120 ile gitmek için 40-50 beygir yeterde artar bile...Son 20-30 yıldaki aşırı değişime kimse ayak uyduramıyor bence...

tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hız sınırı kalkmaz bizde, arkadaşıma daha dün Caddebostan'da 56 km ile radar cezası keşmişler 187 lira :)

tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sansür her yerde olmalımı ? İstanbul parktan başka yer varmı trafiğe kapalı aln? Ordada rahatçana uzayabileck mesafe yokki üstelikte çuval ile para...Türkiyede Kınalı Edirne arası, Adapazarı Ankara arasında yada yeni yapılan İzmir otoyolunda artık hız sınırının kalktığı şöyle 50-60 km.lik bölümler olmalı...20 sene önce 60 beygir olana 2,0 dizeller bile bu devirde 240 hp'lere 120 beygir olana 2,0 benzinliler 300+ hp'lere neden çıkartılıyorki? 110 -120 ile gitmek için 40-50 beygir yeterde artar bile...Son 20-30 yıldaki aşırı değişime kimse ayak uyduramıyor bence...

Biz forumda iyiye teşvik edelim Fatih abi, geri kalanı zaten kendimizin bileceği iş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Cüneyt videoları "trafiğe kapalı" alanlarda bekliyoruz ;)

O tarz video goremiyecek o zaman forum sani abi :)

Ahlaksız herif

Land icin dene abi sende istersen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Hız sınırı kalmaz bizde, arkadaşıma daha dün Caddebostan'da 56 km ile radar cezası keşmişler 187 lira :)

Bende taksim meydanı altındaki geçitte 59 ile yemiştim. Ama içimden küfür bile etmedim çünkü uyarıda var dikkatli olmam lazımdı. Geçenlerde Eskişehire şenlik için 650 km yol gidip geldim istediğim gibi bir yerde hız yapacak yer bulamadım. Her yerde radar işareti yada başka bir şey. İllaki Edirneye gecenin bir vakti gidip gelmekmi gerekiyor? nefis hızlı gitmek isterse bu yaşımda bile...Burada anlatmak istediğim süratli araç kullanmak mağrifet değil ama şeytanın dürttüğü zamanlardada içimizdekini atabilecek alanların olması gerekiyor bunuda hiç kimseye zarar vermeden yada taciz etmeden. Sonra ne oluyor 20'li yaşlardaki insanlar saçma sapan işlere saçma sapan yerlerde kalkışıyorlar..

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Land icin dene abi sende istersen :)

Süha ile Nevşehir'e giderken 230-240 civarı yapabildim. Koni olmadan brembo olmadan birdaha asla :i-ih:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kınalı 00:00'dan sonra trafiğe kapalı gibi, olur mu yüklesek :)

Keske :)
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ne kadar duman o kadar randıman tezini çürüttü adam. NO duman Full randıman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Cüneyt kardeşim hayırlı uğurlu olsun, aynısından bende sipariş vereyim bakalım kime nasip olacak :)

Son resimdeki merso iyiymiş :D

Süha ile Nevşehir'e giderken 230-240 civarı yapabildim. Koni olmadan brembo olmadan birdaha asla :i-ih:

Ben kurallara uygun 110-120 ile gidiyordum yavaş yavaş :D;)

Ee bu işi bilen var bilmeyen var bro ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben kurallara uygun 110-120 ile gidiyordum yavaş yavaş :D;)

Ayyaşın tövbesi meyhane kapısına kadar diye bi sözüm var. Seninki o hesap :D Az gaza dokundum senin ibre 250 oldu :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

:) :) :) :) abi sadece :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...