Uğur Kaplan 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 arkadaşlar iyi günler 2008 model makyajlı kasa aracım geçen gün lifte kaldırdığımda şanzıman ve çevresinde bariz bir yağ kaçağı olduğunu gördüm geçen ay muayeneye girdiğimde de hafif kusur olarak şanzıman yağ kaçağı var yazıldı sorun nereden kaynaklanıyor aks keçesi mi krank keçesi mi yardımlarınızı bekliyorum birde maliyet nedir bu işte Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Fotoğraf eklersen daha güzel cevap alabilirsin Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 (düzenlendi) görmeden bisey söylemek zor. ihtimallerden biri de geri vites müsürü sanzimanin üst kisminda yag varsa cok büyük ihtimalle müsürden... 10 Eylül 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kaplan 10 Eylül 2015 Yazar Paylaş 10 Eylül 2015 müşürden değil onu biliyorum ben sadece hangi keçeden olduğunu kestiremedim foto için lifte kaldırmak lazim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Lifte kaldırmadan ezbere birşey söylenemez. Lfte alınınca nereden kaçtığını görmek en fazla 2 dakikayı alır.. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Uğur Kaplan 21 Eylül 2015 Yazar Paylaş 21 Eylül 2015 (düzenlendi) evet arkadaslar aracı ancak bugün lifte kaldırabildik tamirci arkadas ile şanzıman yağ içindeydi balata spreyiyle iyice temizledi ve aks keçesinin patlak olduğunu söyledi şimdi onu yapacağız keçe değişiminden sonra da eksilen şanzıman yağını koyacağız acaba aks keçesi ve şanzıman yağı fiyatları ne durumda burda keçe 30 tl şanzıman yağı ise 75 W 80 ise litresi 30 lira civarında farklı bi fikri olan var mı doğru şanzıman yağı mı koyuyoruz ? 21 Eylül 2015 tarihinde Uğur Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts