İçeriğe Yönlendir

Stajyer Ehliyet Hk.

Misafir

Recommended Posts

Günaydın.

Yıllardır bahsi geçen stajyer ehliyet bu yılbaşında çıkacak mı? Sürücü kurslarında çok hareketlilik var. 

Eğer çıkacaksa ne gibi değişiklikler olacak bilginiz var mı?

Mesela şu an 98 cc motorsiklet kullanıyorum ve ehliyet alacağım. (A2) Bu ehliyeti şimdi almam ile 01.01.2016 dan sonra almam arasında ne fark olacak? Sağlıklı bilgi bulamadım bu konu ile alakalı.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Geçen radyo da dinledim ehliyete başvuru bugün veya yarın son.

Daha sonraya kalanlar stajyer ehliyeti alabilecekler.

Yorum bağlantısı

Bence hemen kaydını yaptır İlkay.

Yaptırdım aslında ama sanırım bir sıkıntı var yetişemeyecek gibi bu döneme..

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

2006 da haziran ayında ehliyete yazılacağım zaman elinizi çabuk tutun önümüzdeki dönem stajyer ehliyet geliyor demişlerdi. :) Bir türlü gelemedi bu ehliyet.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

her sene, elinizi çabuk tutun gibisinden haberler yapılıyor.

geçmiş yıllarda da ilkokul mezunları ehliyet alamıycak diye yaygara koparılmıştı. şimdi 4 sene okumuş olmak bile yetiyor.

belki doğrudur. bilemedim yahu

Yorum bağlantısı

2006 da haziran ayında ehliyete yazılacağım zaman elinizi çabuk tutun önümüzdeki dönem stajyer ehliyet geliyor demişlerdi. :) Bir türlü gelemedi bu ehliyet.

Bu sefer baya niyetine girmişler galiba :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yaptırdım aslında ama sanırım bir sıkıntı var yetişemeyecek gibi bu döneme..

Hadi ya  :(

bu haberleri duyduğumda,kızım yılbaşına kalmasın,stajer sürücü olayına girmesin diye bir sürücü kursunu aradım,aldığım cevap,bu dönem kayıtları doldu,aralık ayına kayıt alıyoruz,aralık dönemine yazılanların ehliyet alması yılbaşını tabi ki geçer,dolayısı ile şu anki durumdan faydalamazsınız,stajer sürücü olur...

ben de askıya aldım :(

Yorum bağlantısı

Mükremin abi öyle şeyler söylüyor ki sürücü kursları. MEsela a2 ehliyet aldığımda tek kişi kullanamayacakmışım ve ayvalık bölgesi dışına çıkamayacakmışım.

Motorum tek kişilik olamaz yani dediğimde cevap yok.. Dikilide neden kullanamıyorum orada motorun davranışları mı değişecek diyorum cevap yok. Neyse bu yazıyı götüreyim yanımda teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Bekir  Bilge

Benimde oğlumun yaşı Ocak Ayında doldu ve çok istekli idi bende Üniversite sınavını etkileyebilir diye bahanelerle erteledim, araya yaz tatili de girince bu zamana kaldı ve yine yoğun Baskılara başladı e okul dersler nasıl olacak diyorum, bu kezde baba staj diyor bilmiyorum çok arada kaldım zamanda dolmak üzereymiş ....

Yorum bağlantısı

Benimde oğlumun yaşı Ocak Ayında doldu ve çok istekli idi bende Üniversite sınavını etkileyebilir diye bahanelerle erteledim, araya yaz tatili de girince bu zamana kaldı ve yine yoğun Baskılara başladı e okul dersler nasıl olacak diyorum, bu kezde baba staj diyor bilmiyorum çok arada kaldım zamanda dolmak üzereymiş ....

Bekir bey yukarıda resmi yazı var ve yazıya göre kurallara uyulduğu sürece hiçbir sıkıntı yok. Refakatçi vs gerekmiyormuş. Kurallara uyanlar için değişklik yok sayılır aslında...

Ben de yazıyı okuyunca öğrendim. 

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Sabah dinlediğime göre bu akşam normal ehliyete başvuru için son gün . Yarın ve sonrası kayıt yaptıranlar stajyer olarak alacak ehliyetini ...

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

sürücü kursunu şimdi aradım daha önceden ehliyetim olduğu için bu ay içinde yazılınca yılbaşından önce ehliyeti alıyormuşum. Kurslarda bunları iyi fırsata çevirmiş 400 tl sadece kurs ücreti istiyor oda peşin olunca  :D kendimden şüphem yok yılbaşından sonra alırım ehliyetimi nede olsa a2 stajyer ehliyet oluyormuş b ehliyetimi etkilemiyormuş  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İlkay, heheheh ben 2 ay oldu galiba, o işi hallettim kardeş (A2), sen al 2. kişi ben olurum, beraber bineriz artık, ben usta sen stajyer sürücü olarak  :D  :p

Bugün son galiba, koş hemen...

Yorum bağlantısı

İlkay, heheheh ben 2 ay oldu galiba, o işi hallettim kardeş (A2), sen al 2. kişi ben olurum, beraber bineriz artık, ben usta sen stajyer sürücü olarak  :D  :p

Ali abi yokmuş öyle birşey.

Bu arada kapışalım motorla ama önce cbf 600 alayım :mamba:

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

tarihe bakın da....hatta orjinali 1982 olması lazım..yenilerken 1986 diye yanlış girmişler... EDİT. tarih hatırlatma.....5k69ld.jpg

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali abi yokmuş öyle birşey.

Bu arada kapışalım motorla ama önce cbf 600 alayım :mamba:

:D   kesmez kardeş, ben KTM 1190 alıyım, buyur gel kapışalım, 260 dan sonra başka bir boyutta arkadaşlar var, onlarlada tanıştırırım seni  :D  :p bmw gs1200den vazgeçtim, bu daha ucuz, çok çok daha gelişmiş, daha hızlı ve kıvrak...

122-1305-03-o%2B2014-KTM-1190-adventure%

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bu aletle 260 a çık ve üzerinde dur ne istersen benden Ali abi. Enduro bu ya oooo sen yenisin galiba bu sektörde :şeytan:

:seytan:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ilk defa ehliyet alacak olanları etkiliyor. sınıf yükseltmeyi değil.

motor honda gerisi konda olur....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ilk defa ehliyet alacak olanları etkiliyor. sınıf yükseltmeyi değil.

motor honda gerisi konda olur....

İlk almayı planladığım motor... (bu arada Honda mı, üst seviyede bakmam bile : : :)

Honda NC 750 X DCT  çift kavramalı oto şanzıman, 100 le giderken 2-3 lt. sarfiyat, naked endromsu bir motor, ideal :)

https://honda.com.tr/motosiklet/adventure/nc-750x-dct-2015

2a609db6-9840-4be4-b07c-68a9c25236ad.jpg

buda sana gelsin  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...