İçeriğe Yönlendir

Stajyer Ehliyet Hk.

Misafir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu aletle 260 a çık ve üzerinde dur ne istersen benden Ali abi. Enduro bu ya oooo sen yenisin galiba bu sektörde

Senin dünyadan haberin yok kardeş, sen hele ehliyetini al, kapışmayı sonra düşünürüz, önce beni pikapla tek parça halinde geç sonra bakarız  :D  sizin oralar mondial cidir :D  Onur Tokel e selam, fena tokatlarım acımam...

şunu bir izle, ön bilgi olsun  : :tongue: acemi seni... :biggrin: sonuna dek izlede gör...  3:20 den sonrasını izle... 260 haaa  :D

4:50 den sonrada seni bitiren kısım geliyor  :D  : :D bence çok özel bir motor, yüksek hız-enduro- manyak viraj-manyak frenaj= KTM tokat edişın  : :good1: almayı istediğim en üst seviyedeki tek makina, inşallah Allah nasip eder... 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Mobiletin üzerine yatıp geçmezsem seni pelitköy rampalarında üyeliğimi sildireceğim : :D:d 

Muahhahaa, hemde pelitköy rampasında  : :D koşarak tokatlarım valla  :p

geçen sene İpsala dan Keşana gidiyorum, kavşağa geldim ahanda bir bmw 1200 gs, adam tın tın 90 la gidiyor, çantalar vs. full, o biçim, 100 kaatlık alet, gidiyor, arkadan ne geldi tahmin et :)

adam yatmış mobilete, tam senin dediğin gibi bir geçti bmw yi, ben fırladım hemen, bakıyorum, bmw ci şöyle kafayı (kaskı) sağa sola salladı, direk dumur, adam istifini bile bozmadı, mobiletçinin surat süper  :D

Senin durumda biraz farklı olurdu,fazla gülemezdin, gaza dokunmamla tarihe karışman arasında geçen süre 2 sn. olurdu,  :p

Senim saçlarda uzun motor kullanımında rüzgardan gitti sanırım, aerodinamik açıdan +5 hp. ve maks hızda 20km. farkeder bu, hile var bu işte  :D

Şaka bir yana, motorla basmam kardeş, tamamen keyif için alırım, uzun yol sakin gidiş, doğa ve rüzgar, motor budur, ne o öyle 200-300 0.5 sn. lik hata, direk mortingen, o turist gibi 90-110 giderim ben...

Sana şundan alalım, farklı ol korkut mondialcileri  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...