Alperen Aman 11 Eylül 2015 Paylaş 11 Eylül 2015 merhabalar..aracım ford focus 1.6 ti-vct titanium 2009 model.Aracı alalı 2 ay oldu ve lpgde arabayla 160km hız yaptım düz yolda ama daha gaz yemedi:(.Forumda aynı sorunu olan arkadaşları okudum ama hepsinin motoru tdci ve sorunları turboyla.Pekiya ti-vct'da sizce aracın sorunu ve çözümü ne olabilir?Yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Aynı motora sahip aynı aracı LPG ile kullanıyorum hiç bir sorun yok. Çekişte fark yok. Son hızı da benzinli halinden 5km düşük olur herhalde. LPG ayarınıza, motorunuzun durumuna bir baktırın. Genel bir kontrol yapılsın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Gaz pedalının altına paspas girmiş olabilir. ilk onu kontrol edin. Sonra benzinde test edin. Eğer fark büyükse Lpg kaynaklıdır. Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 merhabalar..aracım ford focus 1.6 ti-vct titanium 2009 model.Aracı alalı 2 ay oldu ve lpgde arabayla 160km hız yaptım düz yolda ama daha gaz yemedi:(.Forumda aynı sorunu olan arkadaşları okudum ama hepsinin motoru tdci ve sorunları turboyla.Pekiya ti-vct'da sizce aracın sorunu ve çözümü ne olabilir?Yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin son hızım 185 gps e göre...dahada gitmiyor.sizinki ile aynı araç lpg li(BRC) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 kalibrasyon. buji hava filtrresi kontrol 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Lpg markasi nedir aracta lpg basincini biraz artirirsaniz rahatlar arac ama ilk caglar abinin dedigi gibi atesleme sistemi ve filtreye bak ilk once bide lpg aldigin yerden degil baska bi yerden alarak deneyin drrim Yorum bağlantısı
Alperen Aman 12 Eylül 2015 Yazar Paylaş 12 Eylül 2015 Ya birde şunu sorayım arkadaşlar.Arabayı alırken ekspere soktuk ve kağıdını bugün bir inceleyim derken kağıtta arabanın son sürati 151 km olarak yazılmış ve araba benzinde denenmişti.Anlamadığım düz yolda gazla 160 yaptım .Sanırım yukarıdaki abilerimin dediği gibi sorun atesleme sisteminde,ustaya götürmem de fayda var sanırım . Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Ya birde şunu sorayım arkadaşlar.Arabayı alırken ekspere soktuk ve kağıdını bugün bir inceleyim derken kağıtta arabanın son sürati 151 km olarak yazılmış ve araba benzinde denenmişti.Anlamadığım düz yolda gazla 160 yaptım .Sanırım yukarıdaki abilerimin dediği gibi sorun atesleme sisteminde,ustaya götürmem de fayda var sanırım .Eksper de 4. Viteste o hızı yapmış olabilir.. Siz müsait bi yerde benzinde deneyin aracı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 (düzenlendi) Zavolli 2009 focus 180+ 12 Eylül 2015 tarihinde Hüseyin Lafcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts