İçeriğe Yönlendir

Focus'u Birazcık Güzelleştrelim Dedik

Taner Kültüroğlu

Recommended Posts

Taner Kültüroğlu

aracımla uzun süredir ilgilenemiyordum bu günler duramadım öncelikle sonax Premium 1 yıllık boya koruma yaptırdım cillop gibi oldu maşallah.

0koD2W.jpg

PoZMkO.jpg

oZR7EX.jpg

Sonax'ta işimiz bitince 3M de cam filmlerimiz yapıldı, güneşe karşı çok faydalı bir uygulama

L4W3ba.jpg

b2dbV0.jpg

qlZBp3.jpg

ufak tefek aliexpress aksesuarlarından da geri kalmadık

VL1YGV.jpg

AqdJbp.jpg

arka tavan lambası tüm işçiliğiyle bana ait, öndeki lambayı arkaya aldım, ön tarafa da yeni ambians aydınlatmalı olandan aldım.

J4y2bY.jpg

N4REjX.jpg

daha sonra karartmalı ve geri görüş kameralı iç dikiz aynasının kablolarını çekip montajını yaptım biraz uğraştırdı ama çok güzel oldu.

oZR7vX.jpg

L4W39V.jpg

oZR7GR.jpg

ly6EYB.jpg

WZLbWN.jpg

5k1YoA.jpg

eski aynamızla yeni karatmalı monitörlü aynamızın ayakları birebir aynı olduğundan çıkar tak yapıp kablo bağlantılarına geçiyoruz, ben enerjiyi tavan lambasından aldım gayet güzel oldu.

2kVjg0.jpg

ng3Emg.jpg

gece monitör görüntüsü

oZRE3m.jpg

J4y3qQ.jpg

ön farlara koyu bir kaş yaptık, stop lambalarının açık yerlerine de bir ton koyu film yaptık fena olmadı gibi

Aqd3kv.jpg

2kVjaE.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı

Cok guzel olmus gule gule kullanin sonax kac tlye yapildi acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

PoZnrN.jpg

Cok guzel olmus gule gule kullanin sonax kac tlye yapildi acaba ?

teşekkür ederim Hüseyin hocam.

sonax'ın bu paketi 560tl ama biz bikaç araç pazarlık ettik bide bayi yeni el değiştirmişti müşteri tutmak için 300tl ye yaptılar.

Yorum bağlantısı

Maşallah abi. Yapılanlar çok yakışmış. Far kaşı biraz hoşuma gitmedi gibi. Ama onun yerine bi-xenon müthiş olur. Veya far karartma uygulamasındada güzel örnekler var. Allah kaza bela vermesin.  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

hayırlı olsun ön far kaş harici hepsi yakışmış...

çok teşekkür ederim, aslında far kaşlarına çok niyetli değildim de bi deneyeyim hoşuma gitmezse siyah zeminli titanium farlarından alırım dedim.

Maşallah abi. Yapılanlar çok yakışmış. Far kaşı biraz hoşuma gitmedi gibi. Ama onun yerine bi-xenon müthiş olur. Veya far karartma uygulamasındada güzel örnekler var. Allah kaza bela vermesin.  :nazar:  :nazar:  :nazar:

çok teşekkür ederim Gökhan. şuan bixenon için düşünmekteyim ama siyah zeminli far daha ekonomik olacağından o daha öncelikli gibi.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı

PoZnrN.jpgteşekkür ederim Hüseyin chocam.sonax'ın bu paketi 560tl ama biz bikaç araç pazarlık ettik bide bayi yeni el değiştirmişti müşteri tutmak için 300tl ye yaptılar.

cok iyi fiyat bence hocam hayirli ugurlu olsun tekrardan gule gule kullanin :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

Maşallah güzel olmuş. Bende far kaşlarını beğenmedim titanium far yaparsanız daha şık durur bide ön kol dayama eksik kalmış araç içinde ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Maşallah güzel olmuş. Bende far kaşlarını beğenmedim titanium far yaparsanız daha şık durur bide ön kol dayama eksik kalmış araç içinde ;)

teşekkür ederim. kol dayama istiyorum ama kaliteli sağlam güzel bir model bulup alacam en kısa zamanda.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güle güle kullanın.

Ön far kaşı hariç hepsi çok yakışmış.

Stopların bu halde yanarken bi foto'sunu merak ediyorum. Işık kaybı var mı acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Bizenon isterizzz :) masallah

bi xenon olacak inşallah. benim gözüm beyaz renk focus 3 hb almakta ona yaptırırım diye bunu erteliyorum ama belli olmaz aracım daha 63bin km de belki bi anda Oktay ustama başvuru yapabilirim :)

Güle güle kullanın.

Ön far kaşı hariç hepsi çok yakışmış.

Stopların bu halde yanarken bi foto'sunu merak ediyorum. Işık kaybı var mı acaba?

teşekkür ederim Sani bey. ışık kaybı öyle önemsenecek kadar kayıp yok. akşam daha da güzel bir ambians veriyor.gündüz park açıkken biraz kayıp yaratıyor sadece.

sizin için bu akşam bir foto çekip paylaşırım hemen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Maaşallah far ve stoplar dışındaki her şey çok güzel olmuş. Kazasiz belasız kullanmani dilerim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

:nazar: Çok güzel olmuş.. Güle güle kullanın.

teşekkür ederim Kerem bey.

Maşallah, kesenize bereket, hepsi çok güzel olmuş.

çok teşekkür ederim Serkan bey.

Maaşallah far ve stoplar dışındaki her şey çok güzel olmuş. Kazasiz belasız kullanmani dilerim...

çok teşekkürler Mehmet hocam. farlardakiler çıkartılabilir şeyler hevesimi alınca çıkarır atarım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Emeğinize sağlık güzel olmuş. Farları açma cesaretiniz varsa kendinizde karartabilirsiniz. :) Boşa bir takım far almayın.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Emeğinize sağlık güzel olmuş. Farları açma cesaretiniz varsa kendinizde karartabilirsiniz. :) Boşa bir takım far almayın.

Bu uygulamalarin hepsini kendim yaptim ama Farı açma cesaretim yok gibi. Bakalım olmadı Oktay ustam bilenin yaptırırım.

Güzel dokunuşlar olmuş Taner Hocam. :nazar: maşallah

Teşekkür ederim Ali hocam rahat duramıyorum :)

Yorum bağlantısı
Yunus Şahin

Çok güzel olmuş maşallah  :nazar: Multimedya sistemini nereden temin ettiniz acaba ve memnunmusunuz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Çok güzel dokunuşlar fakat kaş yapayım derken göz çıkmış :)

Onun kaşını aldırırım artık :)

Çok güzel olmuş maşallah  :nazar: Multimedya sistemini nereden temin ettiniz acaba ve memnunmusunuz ?

Tüm ürünleri aliexpress'ten aldım hepsinden de çok memnunum gayet kaliteli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Birazcık değil baya güzelleşmiş  :nazar:  :nazar:

Teşekkür ederim Yasin daha güzelleri senin olur inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...