Adnan Çakır 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Maşallah,krom cam çıtası da yaptırmışsınız herhalde 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Maşallah ben uygulamaların hepsini beğendim far kaşı hariç Birde vites topuzunu nerden aldınız 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 12 Eylül 2015 Yazar Paylaş 12 Eylül 2015 Maşallah,krom cam çıtası da yaptırmışsınız herhalde Evet onu yazmayı unutmuşum krom cam çıtası ve arka plakalık üstü krom kaplama yaptım. Maşallah ben uygulamaların hepsini beğendim far kaşı hariç Birde vites topuzunu nerden aldınızBu far kaşından kurtulmam gerek galiba Vites topuzu deri kaplama aliexpress'ten aldım içinden iğnesini kadar çıkıyor, deliklerine belli dikiyorsunuz. 7dolar gibi bir fiyata almıştım. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 12 Eylül 2015 Yazar Paylaş 12 Eylül 2015 Güzel olmuş, emek verilmiş.. Teşekkür ederim Mithat bey.kendi emeğimle yapınca daha anlamlı zevkli oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Güzel dokunuşlar olmuş güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 13 Eylül 2015 Yazar Paylaş 13 Eylül 2015 Çok teşekkür ederim dokunmaya devam edeceğim gibi görünüyor gaza geldim bu yorumlardan sonra Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 13 Eylül 2015 Yazar Paylaş 13 Eylül 2015 önceki mesajlarda arka stoptaki koyu film ışığı çok engelliyor mu diye sorulmuştu fotoğrafını çektim. bence öyle ciddi bir durum yok 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Maşallah, kendi el emeğiniz ile yapılınca ayrı keyifli oluyor. Güle güle kullanın. Benim de eksik gördüğüm plakalar oldu, carbon folyo pek olmamış. App olursa daha iyi olur Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 13 Eylül 2015 Yazar Paylaş 13 Eylül 2015 Maşallah, kendi el emeğiniz ile yapılınca ayrı keyifli oluyor. Güle güle kullanın. Benim de eksik gördüğüm plakalar oldu, carbon folyo pek olmamış. App olursa daha iyi olur Teşekkür ederim Ozan. App plaka ve pleksi plakalık düşünüyorum elim değmiyor sipariş vermeye ama bu uyarıdan sonra heran yapabilirim Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Far kaşını çıkartma gayet güzel, Farklı olmak iyidir, ST yapacam diye uğraşma 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 önceki mesajlarda arka stoptaki koyu film ışığı çok engelliyor mu diye sorulmuştu fotoğrafını çektim. bence öyle ciddi bir durum yok Bence tek başına folyo ışığı biraz kısıyordur. Folyo ve led uygulaması birbirini tamamlıyor. Serdar ağabeye söyledim de dinletemedim. O zor kısmını yapmış led takmış üzerine çok açık bir folyo takacak sadece ama takmak istemiyor 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Bence tek başına folyo ışığı biraz kısıyordur. Folyo ve led uygulaması birbirini tamamlıyor. Serdar ağabeye söyledim de dinletemedim. O zor kısmını yapmış led takmış üzerine çok açık bir folyo takacak sadece ama takmak istemiyor Geri vites için mi ? 2 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 14 Eylül 2015 Yazar Paylaş 14 Eylül 2015 (düzenlendi) Benim geri vites normal folyosuz. parklar ve sinyaller folyolu bakalım ona led yaparım belki 14 Eylül 2015 tarihinde Taner Kültüroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Elinize sağlık hepsi birbirinden güzel işlemler olmuş. Özellikle ayna+kamera ilgimi çekti, soketlerinin uyması şans mı yoksa bilerek mi aldınız? Mümkünse link verebilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pektaş 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 Zaten güzel araba, daha da güzel olmuş. Maaşallah. 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 14 Eylül 2015 Yazar Paylaş 14 Eylül 2015 Far kaşını çıkartma gayet güzel, Farklı olmak iyidir, ST yapacam diye uğraşma st model için değil zaten eşimle benim isimlerimizin baş harfleri olduğu için yapıştırmıştım zaten st olmak değil ya kullanışlı farklı olmak için değişiklik yapıyorum Elinize sağlık hepsi birbirinden güzel işlemler olmuş. Özellikle ayna+kamera ilgimi çekti, soketlerinin uyması şans mı yoksa bilerek mi aldınız? Mümkünse link verebilir misiniz? çok teşekkür ederim Köksal bey. aynayı satın aldığımda satıcı aracın aynasını söküp soketinin fotoğrafını çekip göndermemi istedi aracın modeline göre gönderdi tam orjinal gibi oldu, kesme delme biçme yok. http://www.aliexpress.com/item/4-3-TFT-LCD-Car-Windscreen-Rear-View-Mirror-Car-Bracket-Monitor-with-2CH-Video-Input/2054155265.html Çok güzel olmuş çok teşekkür ederim abi Zaten güzel araba, daha da güzel olmuş. Maaşallah. çok teşekkürler abi çok mutlu oldum bu yorumlardan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Güzel dokunuşlar 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 17 Eylül 2015 Yazar Paylaş 17 Eylül 2015 Güzel dokunuşlar 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş Çok teşekkür ederim Öztunç bey.. Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 maşallah Allah tekerini düz bastırsın mükemmel olmuş. bu arada araçta usb girişi mi var 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 6 Ekim 2015 Yazar Paylaş 6 Ekim 2015 maşallah Allah tekerini düz bastırsın mükemmel olmuş. bu arada araçta usb girişi mi varÇok teşekkür ederim Alper hocam Evet benim aracım da usb li mp3 lü cd çalar var orjinal ford logolu uzak doğudaki ford focus larda var aliexpress den aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Çok teşekkür ederim Alper hocam Evet benim aracım da usb li mp3 lü cd çalar var orjinal ford logolu uzak doğudaki ford focus larda var aliexpress den aldım. Ben bu konuyu ilk gördüm valla süper olmuş elinize saglik... gerivites tetigini aracın içine Nerden soktunuz kamera için bende yakında montaj yapacağım referans olur banada Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 18 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2016 Ben bu konuyu ilk gördüm valla süper olmuş elinize saglik... gerivites tetigini aracın içine Nerden soktunuz kamera için bende yakında montaj yapacağım referans olur banada Benim araçta park sensörü vardı zaten bagaja kadar benim için kablo çekilmişti bende park sensörüden paralel çektim kamera ettiğini. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Benim araçta park sensörü vardı zaten bagaja kadar benim için kablo çekilmişti bende park sensörüden paralel çektim kamera ettiğini.Bende de var park sensörü ordan paralel alayım o zaman sağolun Peki hortumdan nasıl soktunuz kameranın kablosunu Yorum bağlantısı
Recommended Posts