İçeriğe Yönlendir

Focus'u Birazcık Güzelleştrelim Dedik

Taner Kültüroğlu

Recommended Posts

Süleyman Can Şahin

Maşallah ben uygulamaların hepsini beğendim far kaşı hariç :) Birde vites topuzunu nerden aldınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Maşallah,krom cam çıtası da yaptırmışsınız herhalde ;)

Evet onu yazmayı unutmuşum :) krom cam çıtası ve arka plakalık üstü krom kaplama yaptım.

Maşallah ben uygulamaların hepsini beğendim far kaşı hariç :) Birde vites topuzunu nerden aldınız

Bu far kaşından kurtulmam gerek galiba :)

Vites topuzu deri kaplama aliexpress'ten aldım içinden iğnesini kadar çıkıyor, deliklerine belli dikiyorsunuz. 7dolar gibi bir fiyata almıştım.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Güzel olmuş, emek verilmiş..

Teşekkür ederim Mithat bey.kendi emeğimle yapınca daha anlamlı zevkli oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Çok teşekkür ederim dokunmaya devam edeceğim gibi görünüyor gaza geldim bu yorumlardan sonra :)

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

önceki mesajlarda arka stoptaki koyu film ışığı çok engelliyor mu diye sorulmuştu fotoğrafını çektim. bence öyle ciddi bir durum yok

DRvr96.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Maşallah, kendi el emeğiniz ile yapılınca ayrı keyifli oluyor. Güle güle kullanın. :nazar:

Benim de eksik gördüğüm plakalar oldu, carbon folyo pek olmamış.

App olursa daha iyi olur :good1:

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Maşallah, kendi el emeğiniz ile yapılınca ayrı keyifli oluyor. Güle güle kullanın. :nazar:

Benim de eksik gördüğüm plakalar oldu, carbon folyo pek olmamış.

App olursa daha iyi olur :good1:

Teşekkür ederim Ozan. App plaka ve pleksi plakalık düşünüyorum elim değmiyor sipariş vermeye ama bu uyarıdan sonra heran yapabilirim :)
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Far kaşını çıkartma gayet güzel, Farklı olmak iyidir,  ST yapacam diye uğraşma  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

önceki mesajlarda arka stoptaki koyu film ışığı çok engelliyor mu diye sorulmuştu fotoğrafını çektim. bence öyle ciddi bir durum yok

Bence tek başına folyo ışığı biraz kısıyordur. Folyo ve led uygulaması birbirini tamamlıyor. Serdar ağabeye söyledim de dinletemedim. O zor kısmını yapmış led takmış üzerine çok açık bir folyo takacak sadece ama takmak istemiyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bence tek başına folyo ışığı biraz kısıyordur. Folyo ve led uygulaması birbirini tamamlıyor. Serdar ağabeye söyledim de dinletemedim. O zor kısmını yapmış led takmış üzerine çok açık bir folyo takacak sadece ama takmak istemiyor :)

Geri vites için mi ?

B0jMmg.jpg

ZVlDga.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu
(düzenlendi)

Benim geri vites normal folyosuz. parklar ve sinyaller folyolu bakalım ona led yaparım belki

tarihinde Taner Kültüroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Elinize sağlık hepsi birbirinden güzel işlemler olmuş. Özellikle ayna+kamera ilgimi çekti, soketlerinin uyması şans mı yoksa bilerek mi aldınız? Mümkünse link verebilir misiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Far kaşını çıkartma gayet güzel, Farklı olmak iyidir,  ST yapacam diye uğraşma  :good1:

st model için değil zaten eşimle benim isimlerimizin baş harfleri olduğu için yapıştırmıştım :) zaten st olmak değil ya kullanışlı farklı olmak için değişiklik yapıyorum ;)

Elinize sağlık hepsi birbirinden güzel işlemler olmuş. Özellikle ayna+kamera ilgimi çekti, soketlerinin uyması şans mı yoksa bilerek mi aldınız? Mümkünse link verebilir misiniz?

çok teşekkür ederim Köksal bey. aynayı satın aldığımda satıcı aracın aynasını söküp soketinin fotoğrafını çekip göndermemi istedi aracın modeline göre gönderdi tam orjinal gibi oldu, kesme delme biçme yok.

http://www.aliexpress.com/item/4-3-TFT-LCD-Car-Windscreen-Rear-View-Mirror-Car-Bracket-Monitor-with-2CH-Video-Input/2054155265.html

Çok güzel olmuş  :nazar:

çok teşekkür ederim abi

Zaten güzel araba, daha da güzel olmuş.

Maaşallah.

çok teşekkürler abi çok mutlu oldum bu yorumlardan :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Güzel dokunuşlar  41 kere maşallah :nazar:  Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş :good1::bravo:

Çok teşekkür ederim Öztunç bey..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Alper Karakuyu

maşallah Allah tekerini düz bastırsın mükemmel olmuş. bu arada araçta usb girişi mi var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

maşallah Allah tekerini düz bastırsın mükemmel olmuş. bu arada araçta usb girişi mi var

Çok teşekkür ederim Alper hocam

Evet benim aracım da usb li mp3 lü cd çalar var orjinal ford logolu uzak doğudaki ford focus larda var aliexpress den aldım.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...

Çok teşekkür ederim Alper hocam

Evet benim aracım da usb li mp3 lü cd çalar var orjinal ford logolu uzak doğudaki ford focus larda var aliexpress den aldım.

Ben bu konuyu ilk gördüm valla süper olmuş elinize saglik... gerivites tetigini aracın içine Nerden soktunuz kamera için bende yakında montaj yapacağım referans olur banada
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Ben bu konuyu ilk gördüm valla süper olmuş elinize saglik... gerivites tetigini aracın içine Nerden soktunuz kamera için bende yakında montaj yapacağım referans olur banada

Benim araçta park sensörü vardı zaten bagaja kadar benim için kablo çekilmişti bende park sensörüden paralel çektim kamera ettiğini.

Yorum bağlantısı

Benim araçta park sensörü vardı zaten bagaja kadar benim için kablo çekilmişti bende park sensörüden paralel çektim kamera ettiğini.

Bende de var park sensörü ordan paralel alayım o zaman sağolun Peki hortumdan nasıl soktunuz kameranın kablosunu
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...