Taner Kültüroğlu 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Bende de var park sensörü ordan paralel alayım o zaman sağolun Peki hortumdan nasıl soktunuz kameranın kablosunu Hortumun içine sert bir kılavuz gönderdim kablonun ucunu da bantla sivrileştirip kılavuza bağlayıp çektim Yorum bağlantısı
Recep Güney 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 bende yapmayı düşünüyorum ancak size bir sorum var: arkaya tavan lambası yapacağım,ön ayak aydınlatması yapacağım birde kararan dikiz aynası takmayı planlıyorum.. bunların hepsi için elektrik tavan lambasından alınıyor anladığım kadarıyla.. tüm bunlar tavan lambası tesisatında aşırı yüklenmeye veya basşka bir soruna sebep olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 21 Haziran 2016 Yazar Paylaş 21 Haziran 2016 bende yapmayı düşünüyorum ancak size bir sorum var: arkaya tavan lambası yapacağım,ön ayak aydınlatması yapacağım birde kararan dikiz aynası takmayı planlıyorum.. bunların hepsi için elektrik tavan lambasından alınıyor anladığım kadarıyla.. tüm bunlar tavan lambası tesisatında aşırı yüklenmeye veya basşka bir soruna sebep olur mu? Tabiki o tesisata biraz yüklenme olacak ama bu işlemlerdeki ekipmanlar çok ağır akım çeken ürünler değil bu konudan sorun yaşayan da duymadım. Kaliteli işçilikle yapılırsa sorun olma ihtimali daha düsük tabiki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts