İçeriğe Yönlendir

Focus'u Birazcık Güzelleştrelim Dedik

Taner Kültüroğlu

Recommended Posts

Taner Kültüroğlu

Bende de var park sensörü ordan paralel alayım o zaman sağolun Peki hortumdan nasıl soktunuz kameranın kablosunu

Hortumun içine sert bir kılavuz gönderdim kablonun ucunu da bantla sivrileştirip kılavuza bağlayıp çektim

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Recep Güney

bende yapmayı düşünüyorum ancak size bir sorum var: arkaya tavan lambası yapacağım,ön ayak aydınlatması yapacağım birde kararan dikiz aynası takmayı planlıyorum.. bunların hepsi için elektrik tavan lambasından alınıyor anladığım kadarıyla.. tüm bunlar tavan lambası tesisatında aşırı yüklenmeye veya basşka bir soruna sebep olur mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

bende yapmayı düşünüyorum ancak size bir sorum var: arkaya tavan lambası yapacağım,ön ayak aydınlatması yapacağım birde kararan dikiz aynası takmayı planlıyorum.. bunların hepsi için elektrik tavan lambasından alınıyor anladığım kadarıyla.. tüm bunlar tavan lambası tesisatında aşırı yüklenmeye veya basşka bir soruna sebep olur mu?

Tabiki o tesisata biraz yüklenme olacak ama bu işlemlerdeki ekipmanlar çok ağır akım çeken ürünler değil bu konudan sorun yaşayan da duymadım. Kaliteli işçilikle yapılırsa sorun olma ihtimali daha düsük tabiki.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...