İçeriğe Yönlendir

Yeni Teneke Geldii :)

Oğuz Tiryaki

Recommended Posts

Oğuz Tiryaki

Merhabalar, herkese sevgi ve selamlar..

Araba alma arefesinde iken gönlüm focus 2 veya 2,5 dan yana idi fakat güncel araba fiyatları aldı başını gittiği için focus almak hayal olmuştu benim için çünkü focus 2 in temizini bulmak çok zor hatta yok gibi focus 2,5 ise 37 ile 38 gibi rakam civarında idi. Dedik fiesta veya era alalım 33 , 34 lira paramız var arayışa geçtik tavsiye ve önerileriniz sonucunda fiesta bize küçük geleceği için era seçeneğimiz kalmıştı. Geçen hafta içi 2 tane era ya baktım ve 2011 model 49.000 km de hatasız olan araç içime yattı ve 34.750 aldım. Allah kazasız kullanmayı nasip eder inşallah. Arabayı aldıktan sonra nasip ya Bursa da akraba düğünü ve Kocaeli ye akraba ziyareti planı çıktı karşımıza  :biggrin:. Vesile ile arabayı da denemiş olduk.

Sonuç ;

Yakıt gaza basarsan yakıyor ve harbi gidiyor araba, gaza basmaz sakin kullanırsan kokluyor yakıtı, dediğiniz gibi dikkat ettim özellikle arkadakiler tuşu oluyor biraz :)  amortisörler çok yumuşak, lastikleri yeniydi yumuşak ve ses yoktu ( lassa greenways) hoşuma gitti doğrusu, bagaj bana yeterli geldi bagajını sevdim, motor sessiz geldi bana,dikkat çerçevesinde kullanılabilecek araç bence güvenlik olarak  ,suan aklıma gelen bunlar genel olarak teneke olmasına rağmen fena araç değil hayırlısı 

Allah utandırmasın diyorum , daha iyi ve güzelleri sizlere nasip olsun yorum serbest :)  selamlar olsun hepinize ...

1kXj01.jpg

L4Ld0J.jpg

Fotoğraflar nasıl yükleniyor bilmiyorum ama oldumu acaba??

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Fotoğraflar görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Fotoğraflar görünüyor.

Teşekkür ederim Sami .

tarihinde Oğuz Tiryaki tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Merhaba,

Şuan bir şey fark ettim trafik ve kasko poliçemde araç accent blue  görünüyor accent era olaması gerekirken, satış noter sözleşmesindeki kod yanlış yazılmış galiba araç cinsi kısmında otomobil sedan yazıyor detayı yok, henüz ruhsatı almadım bu durum sorun çıkartırmı  problem olurmu ??

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Merhaba,

Şuan bir şey fark ettim trafik ve kasko poliçemde araç accent blue  görünüyor accent era olaması gerekirken, satış noter sözleşmesindeki kod yanlış yazılmış galiba araç cinsi kısmında otomobil sedan yazıyor detayı yok, henüz ruhsatı almadım bu durum sorun çıkartırmı  problem olurmu ??

Doğrusunu düzelttirmekte fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

araç dizel mi hayırlı uyurlu olsun kazasız belasız kullanmak dileğiyle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...