İbrahim Aslıoğlu 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Arkadaşlar iki sene önce devirdaim pompasını yine bir arıza sonucu değiştirmiştim. Aynı arıza tekrar ortaya çıktı. Bu arızalar fiestalarda kronik olabilir mi? Ya da iki sene önce bana kalitesiz parça mı takıldı? Araba durdu durdu, Bursada düğün gecesi bozuldu. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 16 Eylül 2015 Yazar Paylaş 16 Eylül 2015 Yazmayı unuttum, arızayı erken farketmesem motor yaptırmak gibi büyük masraflar ortaya çıkabirdi. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Geçmiş olsun.devirdaim pompası ile birlikte triger kayışı da değişmişmiydi ? Nasıl farkettiniz hocam? Hararet yapar Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 16 Eylül 2015 Yazar Paylaş 16 Eylül 2015 Nasıl farkettiniz hocam? Arabada su olmayınca sıcaklık göstergesi yükselmedi. Su olmadığını farkedip baktım. Daha önce de kışın sabah okula giderken araba ısınmadı, ben de kaloriferi açamadım. Sabahın altısı hava çok soğuktur diye düşündüm. Saat on gibi okuldan ayrıldığımda araba tekrar ısınmayınca farkettim. Su doldurdum. O zaman bu kadar akmıyordu ve ses yapmıyordu. Geçmiş olsun.devirdaim pompası ile birlikte triger kayışı da değişmişmiydi ? Hararet yapar Trigeri daha önceden değiştirmiştim. Bu sefer ustanın yanındaydım. Deviridayime ulaşmak için motorun yarısı söküldü. Hararet yapmadı. Hararet yapar mı yoksa hararet yapmadan motor biter mi? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Geçmiş olsun. Dandik yedek parça sorunu galiba. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Trigeri daha önceden değiştirmiştim. Bu sefer ustanın yanındaydım. Deviridayime ulaşmak için motorun yarısı söküldü. Hararet yapmadı. Hararet yapar mı yoksa hararet yapmadan motor biter mi? su kaçağı olursa,hararet yapar daha kötüsü su pompası kilitlenirse dolaşım durur,silindir kapak contasını yakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 16 Eylül 2015 Yazar Paylaş 16 Eylül 2015 (düzenlendi) su kaçağı olursa,hararet yapar daha kötüsü su pompası kilitlenirse dolaşım durur,silindir kapak contasını yakabilirsiniz. Harareti farkedebiliriz ama; daha önceki usta, gösterge su sıcaklığına göre çalışır su olmayınca da harareti de göremezsin motor elinde kalır demişti. 16 Eylül 2015 tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Harareti farkedebiliriz ama; daha önceki usta, gösterge su sıcaklığına göre çalışır su olmayınca da harareti de göremezsin motor elinde kalır demişti. Bursada usta bütün parçaları sökmüşken diğer bakımları da yaptırdım. Devirdaim 150 TL, antifiriz 30, su kazanı 65, triger kayış kapağı 120, ön balata 50, grank kasnağı 250, işçilik 200 verdim. Parçalar orijinal olacak dedi usta. Hatta kayış kapağı yan sanayi gelmişti, uyardı parçacı da orijinalini getirdi. Tüm bakımları bakımları yapıldığı halde sorun vermesi düşündürücü Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 16 Eylül 2015 Yazar Paylaş 16 Eylül 2015 Tüm bakımları bakımları yapıldığı halde sorun vermesi düşündürücü Bakımları bu sefer yaptırdım. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Bakımları bu sefer yaptırdım. Su pompası ile birlikte triger vs.değiştirdiyseniz sorun çözülmesi gerekiyor.umarım bir daha sorun vermez 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts