Misafir 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Uzun bir test olmuş gayette güzel olmuş vaktiniz varsa izlemenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Vaktim varda,videoyu izleyemiyorum malum uzun değilse anlatırmısın doğuş abi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Vaktim varda,videoyu izleyemiyorum malum uzun değilse anlatırmısın doğuş abi 57 dakikayı anlatabilsem keşke sinan Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 (düzenlendi) Şehirler arası yollarda 06 xxx 01 plakalı S-Class Mercedeslerin arkasından takiplik bir araç olmuş kısacası 19 Eylül 2015 tarihinde Murat Atagenç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 (düzenlendi) Izledim sabah. Guzel bir test olmus. 2bin devirde 130 yapmasi cok iyi ya. Ama konfor o foyat seviyesine yakisir seviyede degil malesef. 19 Eylül 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Konfor konusunda sıkıntılı olduğunu biliyordum passat daha yeni geldiği zaman test etmiştik arkadaşımla beraber ve ben arkada oturmuştum ilk dediğim bu araba çok sert olmuştu demek olmuştu demekki yanılmamışım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Özetle izledim. Volkswagen'in Ford'a göre neden pahalı olduğunu anlatmış. Onu da kısaca söyleyeyim. Titanium donanım Highline donanıma göre daha düşük özellikte. Hak verdim. Bu Passat'ta (sonunda!) adaptif süspansiyon varmış, çok çok iyi. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Mondeo Ekim ayınin 7 sinde geliyormuş otopark.com a, testi yapıldıktan sonra daha sağlıklı yorum yapılabilir belki. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 B8 ve Mk5 haricindeki bundan önceki passat ve mondeo'ların hepsini uzun süreli kullanmışlığım var. Hepsindede mondeo konfor, yol sesi ve uzun yoldaki rahatlığı bakımından hep passattan daha çok hoşuma gitmiştir. Hala canım temiz 2.ci el temiz bir mk4 öncelliklede 2,0 benzinli almayı istemektedir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Güzel bir test olmuş.Duyduğuma şaşırdığım tek nokta b8 passatın yol tutuşta çok çok iyi olduğu.Geri kalan + lar - ler genelde duyduğumuz yönde. Mondeoyu ezme durumu yok şu durumda.Otopark ne zaman mondeo testi yapar o zaman karşılaştırma da yapılır.Şu an mondeo testi yok.İlla ki mondeo nun kusurlarıda vardır.Kusursuzu beklemek hayal olur. Autoshow 2015/36 sayısında test var da sonuçlar pek Mondeo lehine değil. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Autoshow 2015/36 sayısında test var da sonuçlar pek Mondeo lehine değil.autoshow dergisi genellikle vw grubunu göklere çıkaran bir dergi grubu. Ben bu tip dergilerin yazdıklarına pek inanmam. Kendim ve başka arkadaşların Görüşleri daha değerlidir benim için. Bu tip dergiler büyük Alman firmalarına hizmet ediyor olabilir. Mondeoyu iyi ezmiş.ezme deyimi futboldaki gibi farklı gollü bir karşılaşma için denir. Iki araç Arasında öyle ezici bir Üstünlük yok Koray bey. Bu tip söylemler doğru değildir. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Paylaşımınız için teşekkür ediyorum ekibimin adına 17 Ekim'de de Mondeo 1.5 Ecoboost powershift Titanium teste gelecek. Aslında onunda 2.0 TDCI versiyonu gelecekti ama, Passat gibi kaza yaptığı serviste toplanması bekleniyor Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Arkadaşlar 7 yıl olacak Mondeo kullanıyorum, M3, M4, M4.5. subjektif olacaksam kullandığım model tarafında olurum. Ancak sadece bu teste değil başka yerlerde de yol tutuş ve süspansiyonda gerileme olduğu yazılıp çiziliyor. Bilginiz olsun istedim. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Arkadaşlar 7 yıl olacak Mondeo kullanıyorum, M3, M4, M4.5. subjektif olacaksam kullandığım model tarafında olurum. Ancak sadece bu teste değil başka yerlerde de yol tutuş ve süspansiyonda gerileme olduğu yazılıp çiziliyor. Bilginiz olsun istedim.ben mk4 2.0 tdci selectivede kullandım 2011 modeldi şimdide 2015 modelini kullanıyorum. Kim diyorsa gerileme var diye doğru bilgi vermiyor size Ayhan bey. Mk4 mondeodan yeni mondeo kat be kat daha üstün. Hem sessiz hem daha yumuşak süspansiyonları ve yol tutuşu on numara. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 ben mk4 2.0 tdci selectivede kullandım 2011 modeldi şimdide 2015 modelini kullanıyorum. Kim diyorsa gerileme var diye doğru bilgi vermiyor size Ayhan bey. Mk4 mondeodan yeni mondeo kat be kat daha üstün. Hem sessiz hem daha yumuşak süspansiyonları ve yol tutuşu on numara.Olumsuz yönleri varsa nelerdir? Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 B8 ve Mk5 haricindeki bundan önceki passat ve mondeo'ların hepsini uzun süreli kullanmışlığım var. Hepsindede mondeo konfor, yol sesi ve uzun yoldaki rahatlığı bakımından hep passattan daha çok hoşuma gitmiştir. Hala canım temiz 2.ci el temiz bir mk4 öncelliklede 2,0 benzinli almayı istemektedir.Fatih abi vereyim sana benim mondyi. Şaka bir yana hakikaten ben de tercihimi mondeodan yana yapardım. Şu an yeni kasa mondeonun 2.0 ecoboostunu beklemekteyim... Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 39.30" den sonra ne diyor: "Ford'dan beklediğiniz sürüş dinamiğini bulabiliyorsunuz." Aferin Das Outo'ya... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 ben mk4 2.0 tdci selectivede kullandım 2011 modeldi şimdide 2015 modelini kullanıyorum. Kim diyorsa gerileme var diye doğru bilgi vermiyor size Ayhan bey. Mk4 mondeodan yeni mondeo kat be kat daha üstün. Hem sessiz hem daha yumuşak süspansiyonları ve yol tutuşu on numara. Bunu duyduğuma sevindim, yol tutuşundaki üstünlüğünün devamı çok önemli model için. Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Fatih abi vereyim sana benim mondyi. Şaka bir yana hakikaten ben de tercihimi mondeodan yana yapardım. Şu an yeni kasa mondeonun 2.0 ecoboostunu beklemekteyim... Neden olmasınki ? Ankarada var bir tane, bu hafta bayağı düşündürdü. Sıfır 2,0 almak tercihim olmazdı çok değer kaybediyor. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Neden olmasınki ? Ankarada var bir tane, bu hafta bayağı düşündürdü. Sıfır 2,0 almak tercihim olmazdı çok değer kaybediyor.Evet abi ciddi değer kaybediyor dediğin gibi. Bu arabaların da temizini bulmak biraz zor oluyor. Ben hiç hatasız hasar kayıtsız olabildiğince az kmli aldım ona rağmen kafama göre yapıncaya kadar 6-7 bin harcadım. Fardı lastikti bakımdı vs derken...Abi bide alırsan tekno paketli olandan al hakikaten çok güzel bişey muhakkak tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Evet abi ciddi değer kaybediyor dediğin gibi. Bu arabaların da temizini bulmak biraz zor oluyor. Ben hiç hatasız hasar kayıtsız olabildiğince az kmli aldım ona rağmen kafama göre yapıncaya kadar 6-7 bin harcadım. Fardı lastikti bakımdı vs derken... Abi bide alırsan tekno paketli olandan al hakikaten çok güzel bişey muhakkak tavsiye ederim. Bir tanıdıkta var zaten onun satmasını bekliyorum Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Bir tanıdıkta var zaten onun satmasını bekliyorum Satalım abi ne demek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts