İçeriğe Yönlendir

40Bin Lira Civarına Araç Karşılaştırması

Emre Öğüt

Recommended Posts

Emre Öğüt

40 bin lira civarına çoğunlukla bir bayanın kullanacağı bir araç arıyorum araç Jip tarzında yada HB olmalı çok büyük boyutlara sahip olmamalı ancak iç hacim ve bagaj hacmi birazcık fazla olmalı

bagaj ve iç hacim önemli aşırı boyutlar istemiyorum düşündüğüm araçlar 5 kapı A3(1.6 Hitler) ,Mercedes B serisi(B150), Skoda Yeti(1.2-1.4 TSI) , Kia Sportgage(1.6 GDİ) seçeneklerim bunlar siz ne dersiniz sizce bu 4 aracın birbirlerine karşı artı eksileri nelerdir 

A3 aklıma en çok yatanı kullandığım bildiğim araç ama bagaj hacmi biraz daha fazla olsa daha iyi olabilirdi , mercedes b serisi hakkında ne olumlu ne olumsuz konuşuyorlar hiçbir olumlu yada olumsuz fikir oluşmadı bende , yeti çok güzel araba ama dizelinin pahalı olması ve TSI'a Lpg nin çok uyumlu olmaması nedeniyle 1 adım geride aklımda , Sportgage ise fiyatına göre çok donanımlı ve kaliteli bir araçmış gibi duruyor ancak onunda LPG dezavantajı var sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Mersedes hakikaten yıldız dışında mersedes değil. Eşim 3 yıldır fiat bravo kullanıyor 2012 model en donanımlı paket. Bildiğimiz fiat la hiç alakası yok. 1.4 turbo lpg uyumlu bir motoru var. Yakıt 20 krş civarı. Basınca performans çok çok iyi. Bayan için ne büyük ne de küçük. Direksiyonun city modu hakikaten ş.içinde mükemmel. Fiyatları de çok uygun. 40 bine 15-20 binde rahatlıkla bulunabilir.

Aklınızda olmayan bir araç ama bir bakın hatta bir kullanın derim. Fikriniz değişebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Bir arkadaşımın akrabası geçen yıl B serisiyle geldi burada Hases'le ahbap olup döndüler :D.. Yeni B serisi nasıldır bilmiyorum ama eskisi pek iyi değil gibi..

Zor seçim gerçekten 40.000 TL'ye temiz araba bulmak..çünkü arttırdığınız her 1-2 bin lira farklı alternatifleri beraberinde getiriyorda sonra bakmışsın 80 liraya araba bakıyorsun :D..

sahibinden de görürsem kriterlere uyan yazarım buraya..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

A3 1,6 hitler yerine 1.4 tfsi daha iyi hem yakıt hem serilik açısından. Fiyatlarda birbirine yakın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
Murat Ersel Çevik

Seat İbiza yı da inceleyin derim bagaj tahminden geniş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Açıklamaya olmazsa olmaz şeyi yazmayı unutmuşum araba kesinlikse OTOMATİK olucak:)

O mantıkla yaklaştım zaten. :D

tüm veriler ve 40bin lik bütçe kesişmeiyor ?

Çağlar abi haklı

40 bine sadece ibiza uyuyor.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

tüm veriler ve 40bin lik bütçe kesişmeiyor ?

40 civarı dedim zaten neden kesişmesinki istesem otm a3 bulabilirim yarın sabaha kadar

40 olmaz 42 olur 44 olur yani akla yatan bir araç olduktan sonra rakam yükselebilir sıkıntı yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yeti derim. Başka birşey demem. Bir aracın yol tutuşu o kadar mı güzel olur... Fiyat ve yedek parçası da diğer markalara göre ucuz. ''YETİ''  :good1:

Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

42.000 gibi bir paraya hem temiz hem otm. Hemde hb focus bulunur biraz araştırılsa derim bende hb focus kullanıyorum otö. Tek şikayetiniz hantallık olabilir bayanlar içinde hız serilik çok önemli değil zaten otm ark da var kullandım bagajı içi de fena değil şöyle 2010-2011 model değerlendirin bence

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

42.000 gibi bir paraya hem temiz hem otm. Hemde hb focus bulunur biraz araştırılsa derim bende hb focus kullanıyorum otö. Tek şikayetiniz hantallık olabilir bayanlar içinde hız serilik çok önemli değil zaten otm ark da var kullandım bagajı içi de fena değil şöyle 2010-2011 model değerlendirin bence

focusun otomatikleri ile ilgili pek olumlu yorumlar duyamadım açıkcası Aslı nasıldır acaba
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Otomatik benzinli focusun olumsuz yanı hantallık olur o da bayanlar için sorun değiş zaten başkada bir handikapı yok bildiğim kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

focusun otomatikleri ile ilgili pek olumlu yorumlar duyamadım açıkcası Aslı nasıldır acaba

bende ki benzinli titanium manuel arkadaşımda da aynısının otm var onunki daha hantal kalıyor ama bayan kullanacak diyorsunuz onlar için hantallık problem olmuyor eşimden biliyorum satışı da kolay oluyor otomatiğin elde patlamaz yani

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...