İçeriğe Yönlendir

85 Model W124 Kasa 260E Otomatik

Kubilay Evis

Recommended Posts

Kubilay Evis

Araç 170bin km'de. 4 ileri otomatik 260e w124 olan efsane kasa. Hiç lpg takılmamış ve ilk sahibinden. Yılbaşından beri yatıyor, çürük sadece sağ ön kapının altında var. Şasi genel olarak toplu. Şuan kapalı bir site otoparkında bekliyor. Uzun dönemden beridir yattığı için biraz bakıma ihtiyacı var. 5bin lira civarına alabilirim. Bunu alsam komple motor ve şanzıman revizyonu ne kadara patlar? Alırsam pişman olur muyum? Bir de aldım diyelim, bunu toplayabilecek güvenilir bir usta var mıdır İstanbul'da tanıdık?

Babam çok heves etti. Kesinlikle almak istiyor ama toplayıp toplayamayacağı için birazda endişe duyuyor.

Gözümü kararttım almak için, sadece bu işte bana yardım edebilecek işinin ehli olan bir usta arıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lpg istese de takamazdı o zamanki enjeksiyon sistemi farklı. rakam bedava

taban da muhtemelen komple çürüktür

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

lpg istese de takamazdı o zamanki enjeksiyon sistemi farklı. rakam bedava

taban da muhtemelen komple çürüktür

Tabanda hiç bir şey yok abi, inanmazsın çünkü bende inanmadım ama görünce ağzım açık kaldı...

Yorum bağlantısı

Bence hiç girmeyin. Türkiye'de parçaları zor bulunur. Çoğu malzemesini yurt dışından getirtmek zorunda kalacaksınız. Bu işleride yapacak işinin ehli ustanın bulunması zor. Aracın ne kadar masraf çıkaracağını bilemezsiniz. Belki komple motor inecektir. Tavsiyem yaklaşmayın. Ayrıca Çağlar Abinin dediği gibi farklı bir sistemleri var lpg için. Yani sıkıntıya gireceksiniz. Görüşüm bu. :unsure2:  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

aracınızı iyi bir Mercedes restorasyonu yapan bir yere gösterin , ölü mercedesi diriltmek çok güç olabilir ama iyi bir mercedes her zaman iş görür

bu arada parçası bulunmaz denilmiş :D yanlış bir bilgi var ortada sanırım

ayrıca çürük olmaması çok düşük bir ihtimaldir gözle görülmeyen yerlerde kesin vardır yada görememiş olabilirsin

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

öncelikle belirtelim ki w124 parçası zebil gibidir. ayrıca tabanı vs. çürük değilse 5 bin liraya bir dakika olsa düşünmezdim. sen almıyorsan ve tabanında da çürük olmadığından emin isen ilk sırada ben varım. hemen 5 bin lira fişekliyim araba benim olsun. hatta sen al hocam alım satım masrafını vs. üstüne koy ben senden alayım.

öncelikle belirtelim ki w124 parçası zebil gibidir. ayrıca tabanı vs. çürük değilse 5 bin liraya bir dakika olsa düşünmezdim. sen almıyorsan ve tabanında da çürük olmadığından emin isen ilk sırada ben varım. hemen 5 bin lira fişekliyim araba benim olsun. hatta sen al hocam alım satım masrafını vs. üstüne koy ben senden alayım.

bu mesajımda çok ciddiyim hocam. baban vaz geçerse hemen irtibata geçelim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Gerçekten öyle ise 5bin lira para değil, bir köşede dursun için bile verilebilir.

Ayrıca w124 parça sıkıntısı kolay kolay çekmezsiniz 500e AMG değilse :p

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Usta bulsam almıştım şuan çoktan ama usta bulamayınca bekletiyorum :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aldık, hayırlı olsun diyelim :)

cuksss ekspertize adam lazım

sahibi ile görüşün anahtarı alın .bakalım durumuna

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Abi ben bir gün ayarlayayım olmazsa gelip bakmak isteyen varsa bakar, ben almaktan vazgeçersem biriniz talip olmak isterseniz valla yardım etmekte zevk duyarım aracın yürümesini görene kadar.

5 bin liraya olmadı evde sehpa yaparım.

Süs olmasını değil yürümesini istiyorum ama ben abi  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

yürüyen sehpa ? :f1:

Tekerlekli sandalye bile olabilir yeter ki yürüsün :)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Bakarız Çağlar Abi, sevdiğimiz şeyler bunlar :) 

Yorum bağlantısı

Bence foruma alalım ortak:) Forum maskotu olur, mercedesi fordcular toparladı diye Mercedes'i ezmiş oluruz:)

Şaka bir yana 5.000TL'ye alınırsa çürük çarık, masrafını kurtarır gibi.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bir tanıdığım var aynı kasayı toplamaya çalışıyor. Neredeyse çoğu parçasını yurt dışından getirtti. Eğer orjinal olmayacaksa tabiki parçaları bulunur. Evet Ankara'dayım. Ve mondeom var. Gösterge çerçevesini bulamadım. Bütün hurdacıları gezdim. Adamlardaki cevaplar o parçayı bizde bulamıyoruz diyorlar. Yani Ankara'da her parça bulunmuyor. Fiyat güzel. Tabiki fırsata dönüşebilir. Ben fikrimi söyledim sadece.. :good1:  :good1:

tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Babam ilgileniyor ve acayip heves ediyor :) Bakalim bayram sonu gibi kesin kararimizi verecegiz oyleyse. Usta bulmam gerekiyor :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bir tanıdığım var aynı kasayı toplamaya çalışıyor. Neredeyse çoğu parçasını yurt dışından getirtti. Eğer orjinal olmayacaksa tabiki parçaları bulunur. Evet Ankara'dayım. Ve mondeom var. Gösterge çerçevesini bulamadım. Bütün hurdacıları gezdim. Adamlardaki cevaplar o parçayı bizde bulamıyoruz diyorlar. Yani Ankara'da her parça bulunmuyor. Fiyat güzel. Tabiki fırsata dönüşebilir. Ben fikrimi söyledim sadece.. :good1:  :good1:

Orjinalden kastım müzelik gibi olmayacaksa çok güzel olur. Fiyatıda uygunmuş. Ben böyle herşeyi sıfırdan yapılacak anladım. Restorasyon yapılacak anladım. Kusura bakmayın forum üyelerimiz. :good1:  :good1:

tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Bulamadığınız parçayı birde Bursa'da arattırın imkanınız varsa. Bursa Modifiye ve parça yönünden bir çok il'den daha zengindir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...