İçeriğe Yönlendir

85 Model W124 Kasa 260E Otomatik

Kubilay Evis

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Çekme belgeli satamaz mı. Çekici ile Sanayi ye gider toplanır

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mazdayı öyle aldım. Çekme belgeli. Sonra trafiğe çıkarmak için muayene ve ruhsat aldım. Yaklaşık 2000 tl masraf çıktı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

muayene geçmeden önce çekme belgesi alınır da geçtiken sonrasını bilememdim. çekme belgesi mantığı: sıfır borç demektir. vergisel cezasal vb.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sıfır borç şart. Ancak, çekildi zamandan tekrar yola çıkana kadar geçen sitedeki geçen muayene yılları alınır

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

püf çıkıyor o zaman. eski sahibniden muayene yılı borcu var ise çekme blegsei ile alınca vergi sıfır da olsa geçmiş muayene borcu çıkaibliyor :seytan: ancak muayene yok ise noterden satışı alamaycak :s orada kitlendim

Sıfır borç şart. Ancak, çekildi zamandan tekrar yola çıkana kadar geçen sitedeki geçen muayene yılları alınır

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Eski sahibi borçları oder trafik ten çeker.

Aradan 5 yıl sonra ben alırım. Ruhsatı hala var. Satışı alırım. Sonra trafiğe gidip aracı yollara çıkaracağım derim.

Git muayene yaptır der. Bu arada bandrol ödenir. Sonra 5 yıllık muayene borcu ödenir tüve. Alınan evrak ile trafikten düzenleme yapılır ve yola çıkılır

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Eski sahibi borçları oder trafik ten çeker.

Aradan 5 yıl sonra ben alırım. Ruhsatı hala var. Satışı alırım. Sonra trafiğe gidip aracı yollara çıkaracağım derim.

Git muayene yaptır der. Bu arada bandrol ödenir. Sonra 5 yıllık muayene borcu ödenir tüve. Alınan evrak ile trafikten düzenleme yapılır ve yola çıkılır

eski sahibi çektiği gün muayenesi yok ise...... püf orda.

çekme belgelinini muayene geçmiş sorgusu var mı ?

Yorum bağlantısı

Çok fazla Alamancı kafasına düştüğüm için böyle düşünüyor olabilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=IFewDoFUfrk şunu gördüğümden beri de olabilir tabi :)

Takur works :)

Kilit dif, bi de hidrolik el freni yaptı en son, turboladı etti bayağı da yüklü hale geldi. Bu video basit kaçmış :)

Marmara park otoparkına kesintisiz yengeç gibi çıktığını eklemeli :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ios la mı yükliyorsun çifter çifter yanyan

Hani nerede çift? ios'a dil uzatma, çarpılırsın valla :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hani nerede çift? ios'a dil uzatma, çarpılırsın valla :p

logları açtırma ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

ios la mı yükliyorsun çifter çifter yanyan

Bağlantı problemi boyar abi :) ios ile işim olmaz [emoji14]
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Tüh bende takip edeyim diyordum burdan, vazgeçildi herhalde araç alımından..

Bizde de 1974 model w115 kasa 230.4 var, lpg li deri döşemeli eski makam aracı, gerçekten yıldızın tadı başka..

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Kuzenin düğün ve bayram dolayısı ile kapalıydım kaç gündür :) Vazgeçtik ondan sahibi de çok bikbik yapan birisi. Arabasını satarken naz ediyor. Bende babamı kandırdım, tam anlamıyla vazgeçtik. Şimdi kendime bir Sierra mı alsam diye düşünüyorum şöyle bol bol elektrik aksam sorunlusundan  :D

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

ortada satılabilir durumda bir araba yomuş zaten

Uğraşılsa olur ama işte... Arabanın resmini yakında çekip atayım size belki ilgilenmek isteyen olursa bakar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...