Behlül Baş 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Fırsat bulunca foto ekleyeceğim. Kısaca şöyle anlatayım. Arabayı her zamanki gibi çalıştırdıktan sonra düğmeye 2. kademeye bastım tamamen insin diye. İnerken çatır çutur ses geldi. Ne oldu demeye kalmadan tamamen inmeye yakın cam durdu. Kapatma tuşuna basınca camın arkası öne doğru geliyor ve ön tarafı sıkıştırıyor ve sonuç yine acı bir cam sesi. El yardımıyla da olsa kapatayım bari dedim o da olmadı. Şuan yarım açık. Araç site içinde olduğu için neyse dedim. Ama tabi çare lazım. Döşeme sökülecek mi illa? Ve kendim yapabilir miyim zarar vermeden? Cam düşmedi ya da düştü emin değilim ama düğmeye basınca hareket ediyor tamamen boşta değil fakat işte dümdüz yukarı çıkmıyor arkası kayıyor... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Kapı içerden sökülecek,klipslerini yerini bilmeniz ve dikkatli sökmeniz gerek.bence bir oto camcısına gidiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Döşeme sökülmeden tamir edilmez. Kaportacı ya da döşemeciden yardım alın. Bayram tatili nedeniyle bence hemen yaptırmaya çalışın. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Geçmiş olsun, çatur çutur ses geldiyse döşeme açıldıktan sonra bisiklet frenin teli gibi cam krikosunu kaldırıp inen teller var. Büyük ihtimal o teller kopmuş veya makaraya sıkışmıştır. Malzemeniz olmadan tamiri çok zor. Bayram münasebeti ve yamur vs. ihtimalleri düşününce biran önce camcıda yaptırmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Kaan KAHRAMANER 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 (düzenlendi) camı tutan tırnaklarda kırılmış olabilir. Bende de olmuştu. sizin değiştirmeniz zor. döşeme sökmesi basit ama mekanizmayı kapı içinden çıkarıp takmak oturtmak dert. Geçmiş olsun. Ben 100 TL ye yaptırmıştım. Mekanizma komple yenisiyle değiştirilmişti şansıma adamın elinde hazır vardı. Camı kapatmak için dikkatlice düğmeye basarak el yardımıyla yukarı çekip tornavida sıkıştırabilirsiniz. Yanınızda biri olması yeterli camı yukarı nazikçe sanki kızak varmış gibi çekin. 22 Eylül 2015 tarihinde Kaan KAHRAMANER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Behlül Baş 24 Eylül 2015 Yazar Paylaş 24 Eylül 2015 http://i.hizliresim.com/ngzAAa.jpg Teşekkür ederim arkadaşlar anca fırsat buldum resme. Resim çok büyük o yüzden direk ekledim. Babam da ben de çalıştığımız için bayramdan önce yaptıramadık. Şimdilik halen açık. Sanırım o camı tutan şeylerden biri kırılmış.Babam kendi döşemeyi sökmüş. Yoksa cam hareket ediyor. Halat kopsaydı etmezdi sanırım. Umarım çok uğraştırmaz. Yorum bağlantısı
Kaan KAHRAMANER 24 Eylül 2015 Paylaş 24 Eylül 2015 Dediğim gibi bi kisi camı hizalayıp yukarı cekerken diger kisi kaldirma dugmesine bassa kapanır ve tornavidayla sabitleyebilirsiniz. gecmis olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts