Suat YAPICI 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Merhabalar aracımı aldığımdan beri çözümlenememiş bir sorunumda tavan lambası aracım 1998 ghia tavan lambası elle açtığımızda çalışıyor fakat 12 sn lik süreye aldığımda aracı kapatınca kendi kendine sönmüyor.12 sn lik kısımda bu sefer kontağı açınca sönüyor,anlılyamadığım şekilde bir acayiplik var birkaç ustaya gösterdim tesisat elden geçicek bu şekilde çözemeyiz dediler Ayrıca 1998 ghialarda ayak aydınlatması varmı? Yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Hasen Kara 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Ayak aydınlatması var. 12 sn. kısmında çalışan röle bozulmuştur. 2 dk lık iş aslında ama malesef ustalarımız işi büyük gösteriyor. Neden acaba (!) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Kapı müşürü bozuktur... Kapının kapandığını anlamıyordur.. 1 Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 22 Eylül 2015 Yazar Paylaş 22 Eylül 2015 Kapı müşürü bozuktur... Kapının kapandığını anlamıyordur.. Kapı swiclerim sağlam ama çünkü yol bilgisayarında uyarı almıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 O zaman tesisatta sağlam... Hasan Bey'in dediği yere odaklanmak lazım... Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 22 Eylül 2015 Yazar Paylaş 22 Eylül 2015 Kapılarımı anahtarla kitlerken tek benim kapım kitlenip açılıyor onunla alakalı olabilirmi diğer kapılar alarma bağlı kumandayla hepsi kilitlenip açılıyor fakat dediğim gibi anahtarla sadece benim kapım kitlenip açılıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Bence alakası yoktur. Çünkü müşürü kilitte değil, direktedir diye tahmin ediyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 22 Eylül 2015 Yazar Paylaş 22 Eylül 2015 Bence alakası yoktur. Çünkü müşürü kilitte değil, direktedir diye tahmin ediyorum.. Anladım o zaman iyi bir elektrikçi bulup doğru kişiye yaptırmak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 (düzenlendi) Merhabalar aracımı aldığımdan beri çözümlenememiş bir sorunumda tavan lambası aracım 1998 ghia tavan lambası elle açtığımızda çalışıyor fakat 12 sn lik süreye aldığımda aracı kapatınca kendi kendine sönmüyor.12 sn lik kısımda bu sefer kontağı açınca sönüyor,anlılyamadığım şekilde bir acayiplik var birkaç ustaya gösterdim tesisat elden geçicek bu şekilde çözemeyiz dediler Ayrıca 1998 ghialarda ayak aydınlatması varmı? Yardımlarınızı bekliyorum Abi bilgi için yorum yapıyorum: 97 model mondeo ghia'm var ayak aydınlatması yok. Ama ilerleyen günlerde 12 saniyelikten çekmeyi düşünüyorum. Eğer tavan lambası ile ilgili istediğin bilgi varsa arabamda bakıp akşam yoruma yazarım abi. Karşılaştırırsın. 22 Eylül 2015 tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
önder deli 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 ayak aydınlatması mevcuttur. ancak patlak yada eksik olabilir. direksiyon alt bakalitinin sağ tarafında gaz pedalının üstünde yeri mevcut bende aracı aldığımda yanmıyordu bir ampul alıp taktım yanmaya başladı. birde kontak açıldığında sönmesi normal bir acayiplik yok. arkadaşların dediği gibi zamanlayıcı arızalı olabilir. Yorum bağlantısı
Fatih Emre 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 97 model Mondeo'mda hem yolcu hemde şoför tarafında ayak aydınlatması var. Kapıların kilit mekanizmasının içinde minik bir siviç var; yol bilgisayarının üzerideki iligili kapı açık ikazını kırmız renkte yaktırıyor. Kapı menteşelerinin orada şase üzrinde de görülebilecek şekilde siyah renkte siviçler var bunar da tavan lambasının yanmasını sağlıyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 22 Eylül 2015 Yazar Paylaş 22 Eylül 2015 Yok benim swichlerim sağlam fakat elektrikçi bir arkadaşım senin orjinal merkezi kilit sistemin iptal edilip normal bir merkezi kilit sistemi bağlanmış dedi bakıcamm artık çaresine Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 12 sn işlevi ve merkezi kilidi, torpido arkasındaki merkezi zamanlama modülü yapar. orada sıkıntı çıkmış kilitlere aksesuar alarm bağlamıştır. şu an merkezi kilit ve uzaktan kumanda işliyorsa tavan lambası için uğraşmayoın derim. muhtemelen tavan lambası da alarm üstünen kontak tetitğine bağlanmış. çalışıyorsa kurcalamayın masraf büyür genelde Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 23 Eylül 2015 Yazar Paylaş 23 Eylül 2015 12 sn işlevi ve merkezi kilidi, torpido arkasındaki merkezi zamanlama modülü yapar. orada sıkıntı çıkmış kilitlere aksesuar alarm bağlamıştır. şu an merkezi kilit ve uzaktan kumanda işliyorsa tavan lambası için uğraşmayoın derim. muhtemelen tavan lambası da alarm üstünen kontak tetitğine bağlanmış. çalışıyorsa kurcalamayın masraf büyür genelde İşte benimde arabada en büyük zevkim aracı açtığımda o içerdeki ışığın yanması,ne kadar masraf çıkar peki yada orijinal merkezi kilit modülünü bulsam sorunum çözülürmü ??? Yorum bağlantısı
Recommended Posts