İçeriğe Yönlendir

Flair De Abs Var Mı

Onur Mert Sözer

Recommended Posts

Onur Mert Sözer

Arkadaşlar 2001 Flair buldum satan kişi ABS var diyor ama oda emin değil,anahtar ilk çevirmede abs varsa abs ışığı oluyor mu fiestada ,araç arıyorum araç il dışında soruma yardımcı olursanız çok memnun olurum

Yorum bağlantısı
kenan karga

abs de arka frenlerde ön frenler gibi disk olmuyor mu flairler kampanalı şahsen benimki öyle

Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

abs de arka frenlerde ön frenler gibi disk olmuyor mu flairler kampanalı şahsen benimki öyle

Flair'de varmıdır bilmiyorum ancak arkası kampanalı araçlarda da ABS oluyor. Örneğin 2001 Focus Ambiente'm arka frenleri kampanaydı ancak ABS'liydi. :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Güvenlik paketi var ise Abs var. 99 fiesta flair aracimizda Abs 2 hava yastığı ve patinaj kontrol sistemi mevcut. 2001 flair de de olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Flair'de varmıdır bilmiyorum ancak arkası kampanalı araçlarda da ABS oluyor. Örneğin 2001 Focus Ambiente'm arka frenleri kampanaydı ancak ABS'liydi. :good1:

Bizim şirket lodgy'si arkadan kampanalı, ESP bile var :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

Güvenlik paketi var ise Abs var. 99 fiesta flair aracimizda Abs 2 hava yastığı ve patinaj kontrol sistemi mevcut. 2001 flair de de olabilir.

inan bey, konuya dogru yaklasmis,

akrabamda guvenlik paketli flair var, ABS ve hava yastiklari mevcut

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Güvelik paketi ile çifrthava yastığı ve ABS vardı. Fun da çekiş kontrol sistemi bile vardı. 

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Osman Uslu

Merhaba herkese. Benimde 2001 fiesta ghia model aracım var. standart donanımı şöyle;

elektrikli yan aynalar

elektrikli ön camlar

klima (manuel)

4 adet hava yastığı

sormak istediğim şu arabamda ABS var mı? Bu modelden kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Abs isteğe bağlı donanım olmalı. Sert frende belli olur, takırdar.

Yorum bağlantısı
Osman Uslu
(düzenlendi)

Abs isteğe bağlı donanım olmalı. Sert frende belli olur, takırdar.

Aslında sert firen yapıp kontrol etmek istedim olup olmadığını ama ilk arabam ve alalı daha bir kaç gün olduğu için kıyamadım  :biggrin:

tarihinde Osman USLU tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Merhaba herkese. Benimde 2001 fiesta ghia model aracım var. standart donanımı şöyle;

elektrikli yan aynalar

elektrikli ön camlar

klima (manuel)

4 adet hava yastığı

sormak istediğim şu arabamda ABS var mı? Bu modelden kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Var.arabayi çaliştirdiginizda abs isigi yanmiyor mu?
Yorum bağlantısı
Osman Uslu

Var.arabayi çaliştirdiginizda abs isigi yanmiyor mu?

Yok yanmıyor ışık. Biraz önce işten gelirken tekrar baktım ABS diye bir ışık göremedim. Standart ABS yazısı değil mi ABS ışığı dediğin. Yoksa başka bir şekilde mi yanıyor. Sende varsa o ışık resim olarak atar mısın? 

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

18d5f7e1025095add17cfc9292170aed.jpg

İnan abi bende bu ışıktan bahsediyordum. dediğim gibi ama yok maalesef. 

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

b6e2b99210fe5068750f9a31d7c860f2.jpgmotor isiginin yaninda yaniyor normalde

Tam yakalayamamişim

Benim arabamda yok demek ki ABS çünkü yanmıyor ışık. Diğer bütün uyarı ışıkları çalışıyor.

o30bdR.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Çaliştirdiktan sonra en son abs isigi sonuyor zaten yanmiyorsa yoktur

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...