Tanfer Katırcı 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Merhaba arkadaslar Fiestamin far camı bitik durumda Zımpara olayini yaptirdim profesyonel binyerde sıra sıra inceden kalina dogru yaptilar guzelce cila attilar iyice duzeldi gibinoldu ama simdi yine sarardi bozardi acayip kilcal catlaklar olustu tekrar goturdum artik zimpara kurtarmaz cok incelmis dediler simdi sorunum su arkadaslar 1. Far camı ayrı satiliyormu 2. Komple far degisimi cok kulfetli oluyor ona girisemiyorum maalesef maddi durumdan dolayi 3. Far cami vb cikma far elinde olan varmi Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar daha dun far lambalarimi degistirdim ama komple farlar gitmis [emoji20] [emoji20] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Maalesef komple far almak harici yapabileceğiniz bir şey yok. Çıkma farlara yönelmenizi öneririm. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 2001 fiestaların far camları ayrı satılıyor malesef yeni far almak zorundasınız. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Fotoğraf alabilir miyim. ? Son halini incelemek istiyorum..[emoji106] Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 Fotoğraf alabilir miyim. ? Son halini incelemek istiyorum..[emoji106]En kisa zamanda yuklerim Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 Fotoğraf alabilir miyim. ? Son halini incelemek istiyorum..[emoji106] Durum budur Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 fara zımpara yapılmaz.....Bircok sitede bu uygulama yapiliyor ama caglar ustamSon fotoğrafta delik mi var ?Delik degilde ufak bi kirilma gibi delik degil ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 birçok uyugulama birçok yerde oliblir ancak zarar verir. fotoda görüldüğü üzere. araba farlarında dışta fabrikasyon bir koruyucu katman vardır. . bir mika parçası olarak düşünmeyin. mesela far camını sökün içerden mikrofiber yumuşacık bir bezle silin?? silmeyin de sakın haa.. cam kullanılmaz hale gelir çizilir. üstteki katman zımpara ile alınırsa.. dönüşü yok mika bu halde çizilir. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Farın üzenide PC COATED yazar, aslında içindeki asıl hammadde akrilik üerine sert bir PC kaplama yapılıyor, siz pasta, zımpoara vs ile o sert tabakayı kazıyorsunuz alttam cillop gibi yımışacık Akrilik zemin kalıyor ilk etapta çok güzel parlıyor ancak çok yumuşak olduğu için hemen .iziliyor ve UV ışınında çok etkileniyor. 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Bizim burada boya malzemecisi farı güzelce zımparalayıp üstüne vernik sıkıyor ve cam gibi çıkıyor far. Böyle birşey yapsak nasıl olur sonu acaba Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 28 Ekim 2015 Yazar Paylaş 28 Ekim 2015 Bizim burada boya malzemecisi farı güzelce zımparalayıp üstüne vernik sıkıyor ve cam gibi çıkıyor far. Böyle birşey yapsak nasıl olur sonu acabaBenim farda artik zimpara payi kalmamis hocam o yuzden cam arayisina girdim Yoksa dedigin gibi yapiliyor normalde bu islem Yorum bağlantısı
Recommended Posts