İçeriğe Yönlendir

Boya Ton Farkı

Emrah Altun

Recommended Posts

Emrah Altun

Arkadaşlar geçen bayram başıma gelen talihsiz olay neticesinde arabayı yaptıracak kişinin maddi durumunu da düşünerek yetkili servis yerine sanayide bir kaportacıya bıraktım. Bugün arabayj almaya gitriğimde ne göreyim. Ön kapı başka boyanan arka kapı başka renk. Bariz ton farkı var. Yeni boyanan yer daha koyu. Arabayı teslim almadım bıraktım. Adam ben halledeceğim diyor.

Araç aytozu gri. Ne önerirsiniz. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Araba gökkuşağı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Pire için yorgan yakılırmı ? Ustan renk körümüymüş? Tutturana kadar boyasın bir kapı neticede...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Arkadaşlar geçen bayram başıma gelen talihsiz olay neticesinde arabayı yaptıracak kişinin maddi durumunu da düşünerek yetkili servis yerine sanayide bir kaportacıya bıraktım. Bugün arabayj almaya gitriğimde ne göreyim. Ön kapı başka boyanan arka kapı başka renk. Bariz ton farkı var. Yeni boyanan yer daha koyu. Arabayı teslim almadım bıraktım. Adam ben halledeceğim diyor.

Araç aytozu gri. Ne önerirsiniz. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Araba gökkuşağı gibi. Çok canımı sıktı. Şeytan diyor komple boyat.

En başından niye yapmamış/yapamamış ? Komple boyaya gerek yok  :)  Arabanızın rengi bu tür işler için biraz uğraştırıcı ehil bir usta olmadıktan sonra ton farkı olacaktır. 

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Kapı nasıl olsa birkere boyanmış ustada telafi edeceğim demiş bence bundan sonrasını kafanıza takmamaya çalışın dünya malı sonuçta.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bazi şanssiz renkler var oluyor oyle seyler. Ablamin aracinda da arkadaslarim boyadilar. Enisemle baktik, boyanan yerleri anlayabiliyoruz. Dediler ki cok ugrastik. Arkadasim olduklari icin biliyorum ki ugrasmasalar demezler. Tutturmak icin diger kapilara vernik gecmeden en iyisi bu oldu dedikleri icin tamam dedik. Guneste biraz solar diye de esprisini yaptik:) Su anda gozumuze batmiyor. Ilk parlak ve yeniyken bariz farkli oluyor ama boya yagmur, toz, gunes gordukce goz seciciligini kaybediyor.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Çok canımı sıktı ya. Ben sakındıkça sanki üstüme üstüme geliyorlar. Yeminle yıldım gerçekten.

Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Bana bunun sıfırını kakalamıştı otosan.Sonra seve seve değiştirdi aracı. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Geçmiş olsun hocam, araç 2005 model sanırım.

Yeni atılan boya, eski boya ile aynı kod olsa dahi tutmayacaktır. Bu gibi durumlarda, aracı boya yapılan yere götürüp mevcut rengine göre özel boya yaptırılması daha uygun olur. Düzeltirim dediğine göre şuan öyle bir işlem yapacak olabilir.

Yorum bağlantısı
Misafir

En nefret ettiğim olaydır tonlama,bahanede kapıdaki yazan koda göre boyadık derler.

Halbuki işlem çok basit,tonu tutturana kadar deneme yapılabilir ama üşengeç insanlarda var ne yazık ki.

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Geçmiş olsun. İnşallah renk tutturmak için kapının yanındaki parçalarıda boyamaya kalkmaz. Keşke güzelce tembihleseydiniz bu kapıdan başka hiçbir yeri boyamaya kalkma renk tutturmak için diye. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...