Burak İşci 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Merhabalar, aracımın sağ arka kapısında resimde ki gibi bir göçük var. O kapıyı kullanmadığım için ne zaman oldu bilmiyorum ama herhalde kapı açılırken kaldırımlarda ki mantarlardan birine çarpmış olabilir... Bugün de hepsiburada da dolaşırken http://www.hepsiburada.com/kaporta-ezik-ve-gocuk-duzeltici-tamir-kiti-silikon-tabancali-p-OTCTN51761bu ürünü gördüm. Bildiğim kadarıyla çoğu yerde göçükler bu tarz aparatlarla düzeltiliyor ancak bu ürün sağlam mıdır? İş görür mü yani? Yorumlarına baktığım kadarıyla işe yaradığını söyleyen çok kişi var, tamamen düzelmese de büyük ölçüde düzelmesi yani göze bakmaması yeterli olacaktır benim için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 honda / fiat vb gibi forumlrda top eziği gibi yerde işe yarayablirdi Yorum bağlantısı
Onur Kavaklı 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Bi kac video izledim bu tarz urunlerin. Pek basarili degillerdi. Autoking tarzi yerlerden bir fiyat alin isterseniz belki cuzi bir fiyata halledilir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Maslak Hakan usta, mutlaka gösterin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249722-istanbul-maslak-kaporta/ 1 Yorum bağlantısı
Burak İşci 10 Ekim 2015 Yazar Paylaş 10 Ekim 2015 Bu arada Pendik'te yaşıyorum bu çevrede önerebileceğiniz dükkanlar varsa oralara da uğrayabilirim ancak maslak uzak kalıyor bana. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Kesinlikle işe yaramaz, hasarı büyüterek daha da bozarsınız.. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 İşe aramaz. Silikon zaten hemen çıkıp geliyor. Ama sıcak silikonla işiniz oluyorsa bu fiyata tabancası için bile alınır. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 o üründen tofaş aracım için aldım ama bi faydasını göremedim sonra da parçaları dağıldı nerde olduğu hakkında da bi fikrim yok açıkçası şu açıdan işe yararsa yarar ; renault clio megane gibi çamurlukları plastik gibi olan kaporta aksamında işe yarayabilir. ayrıca sizin göçük baya büyük olduğu için o ürün yetmeyecektir çok afaki bi büyüklüğe ve kaliteye sahip değildir. kapı pandizotunu sökerek arkadan ulaşmayı denediniz mi ben bi kere öyle yapmıştım gayette eski haline gelmişti Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Selamlar, bende aldım bu üründen, maalesef gözük düzeltme konusunda bilgi sahibi değilseniz pek işe yaramıyor. Aynı aparatla çok güzel çekme yapanı da gördüm ama ben beceremedim. Çekiyorum çekiyorum bırakınca geri gidiyor. Ustama sordum nasıl bu iş diye, aparatın içinden çıkan plastik çivi ile çektirme esnasında bi yerlere vurmak lazımmış... Yorum bağlantısı
Özer Yılmaz 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Bence bu ürün işe yaramaz. Hatta çiziğin bulunduğu yer ve durumuna bakılırsa çok ehil bir kaportcıya ihtiyaç var. Tecrübesiz ellerde deforme olan yer düzelmek yerin daha da bozulur. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
serdar günaydın 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 benim aracada biri sütmüş. tam ön kapının ortasına ve geniş alanda göçük oluştu. boyası sağlam. kapıyı söktüm ama ne göreyim koruma demiri var vede eğilmiş. itmeyle düzeltemedim. geri taktım ve göçük düzeltmek için yer arıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Kesinlikle işe yaramaz, hasarı büyüterek daha da bozarsınız.. Çok kesinsin abi.. Nereden biliyon? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Çok kesinsin abi.. Nereden biliyon? Bizim köyde bana "göçük hayro" derler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts