Erkam Elma 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Arkadaşlar merhaba ,arkadan daha çok lastikten geldiğini dusundugum bir uğultu sesi geliyor.Geçen gün işe gelirken arka taraf aşırı derecede sallanınca soluğu lastikçide aldım.Havalarına baktı biri 18 olmuş.Hepsini 32 yapıyorum 4 gün sonra gelirsin hangisi inmişse ona bakarız dedi ayrılırken de abi senin lastikler çok çatlamış bunlar zaten Polonya üretimi continental lastikler deyince nasıl olur 2012 model 37000 de araba nasıl lastik ister deyip afalladım şuan ise lastik havaları normal ama ses uğultu devam ediyor lastikçi haklı mı dersiniz... Yorum bağlantısı
Behram Doygun 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Uğultu frene basınca kesiliyor mu yada yüksek hızlara çıkıldığı zaman ? Yorum bağlantısı
Erkam Elma 12 Ekim 2015 Yazar Paylaş 12 Ekim 2015 Uğultu frene basınca kesiliyor mu yada yüksek hızlara çıkıldığı zaman ? Hareket halindeyse araç ses gelmeye devam ediyor özellikle stabil hızda cc ile arkadakilerin rahatsız olduğunu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 40 a gelmiş lastikten ses gelmesi normal oalbilir. çentikler vardır tabana bakın dikkatlice onlara kadar inerse aşınma ses yapsın diye dir. Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Garanti devam ediyorsa yetkili servis baksın. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 12 Ekim 2015 Yazar Paylaş 12 Ekim 2015 Garanti devam ediyorsa yetkili servis baksın. Haftasını bir randevu gözüküyor sanırım yakın zamanda balata değişti mi? değişmişse balatalardan ve ya porya bilyasındanda olabilir. tabi lastiği es geçmiyorum. Bu zamana kadar rutin yağ ve filtre değişimleri dışında herhangi bir bakım olmadı Sadık bey Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Erkam merhaba, Conti lastikler gerçekten kötü. Ben daha fazla dayanamayıp 22 bin km 'de P7 Cinturato ile değiştirdim. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 16 Ekim 2015 Yazar Paylaş 16 Ekim 2015 Erkam merhaba, Conti lastikler gerçekten kötü. Ben daha fazla dayanamayıp 22 bin km 'de P7 Cinturato ile değiştirdim. Abi ilk defa conti kullandim ama sonuç hüsran çok erken pes etti lastikler.Lastiklerin yanak kısmında selulitli bacak gibi çıkıntılar oldu.Arkadaşımda da 2012 araç var onda orijinal Michelin var hala üzerinde 70.000 de artık degistiricem derken benim lastikler 40.000 olmadan bıraktı beni.Michelin deme vakti geldi sanırım.. Yorum bağlantısı
Ferhat Dülek 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 (düzenlendi) Abi ilk defa conti kullandim ama sonuç hüsran çok erken pes etti lastikler.Lastiklerin yanak kısmında selulitli bacak gibi çıkıntılar oldu.Arkadaşımda da 2012 araç var onda orijinal Michelin var hala üzerinde 70.000 de artık degistiricem derken benim lastikler 40.000 olmadan bıraktı beni.Michelin deme vakti geldi sanırım.. Vaktinde sıfır conti lastiklerim bir haftalıkken pes etmişlerdi o gündür güvenmem conti ise üzerinde alman malı yazmalı üst serilerden olmalı. Arabanın üzerinde gelen michelin primacy ler 96000 de iyice yalpa yapmaya başlayınca değiştim ama 80000 e kadar tık demediler bu benim şahsi rekorum oldu maddi sıkıntılarım vardı biraz daha gitsem başıma iş açar diye değiştirdim 17 215/50 17 çok bulunan bir lastik olmadığından çok pahalıydı ben 225/45 17 aldım fiyat yarı yarıya indi goodyear eagle f1 aldım onlarda 45000 civarında ama çok memnunum doğrusu. Tanesi 200-210 tl gibi bir rakamdı tırt markalara güvenemedim. Bu arada bu contilerin bana ilk yamuğu da değil bundan önce insignia vardı 18lik lastikler pazar günü anadolu otobanında beni yolda koydu arabada lpg var bagajda dolu diye sabah 8 de akşam 6 ya kadar çekicinin sırtında gezdik rezil etti bizi. 17 Ekim 2015 tarihinde Ferhat Dülek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkam Elma 17 Ekim 2015 Yazar Paylaş 17 Ekim 2015 Vaktinde sıfır conti lastiklerim bir haftalıkken pes etmişlerdi o gündür güvenmem conti ise üzerinde alman malı yazmalı üst serilerden olmalı. Arabanın üzerinde gelen michelin primacy ler 96000 de iyice yalpa yapmaya başlayınca değiştim ama 80000 e kadar tık demediler bu benim şahsi rekorum oldu maddi sıkıntılarım vardı biraz daha gitsem başıma iş açar diye değiştirdim 17 215/50 17 çok bulunan bir lastik olmadığından çok pahalıydı ben 225/45 17 aldım fiyat yarı yarıya indi goodyear eagle f1 aldım onlarda 45000 civarında ama çok memnunum doğrusu. Tanesi 200-210 tl gibi bir rakamdı tırt markalara güvenemedim. Bu arada bu contilerin bana ilk yamuğu da değil bundan önce insignia vardı 18lik lastikler pazar günü anadolu otobanında beni yolda koydu arabada lpg var bagajda dolu diye sabah 8 de akşam 6 ya kadar çekicinin sırtında gezdik rezil etti bizi. Lastikçi de sizin dediğinizi dogrulamıştı benim contiler Polonya malı imiş Alman harici macera onu tecrübe etmiş olduk.Fakat merak ettiğim fabrika ölçüleri dışına çıkılması sizin yaptığınız gibi taban veya yanak büyük veya küçük lastik kullanımında artı ve eksiler ne olabilir bu konuyu arastırmam lazım Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 18 Ekim 2015 Paylaş 18 Ekim 2015 Maalesef Conti böyle... Ölçü değişikliği ufak tefek sapmalar harici sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Arkadaşım F3 e 215/50/16 yerine 205/55/16 taktı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts