İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2,5 Titanium X At 80.000 Bakımı

Ozan Şimşek

Recommended Posts

Ozan Şimşek

Arkadaşlar merhaba,

Sizlere yardımcı olmak adına birkaç bilgi vermek istedim. 

Bugün 82.000'e gelen aracımı 80.000 bakımı ve kışa hazırlık amacıyla özel servise bıraktım. Ve aşağıdaki parçalar değişti. Toplam 850 TL ödedim, Allah razı olsun 5'e de böldüler. Yetkili servisten (Otokoç'tan 1.700 TL gibi bir rakam almıştım) 

- Triger Seti

- Direksiyon Kayışı

- Devirdaim Pompası

- Ön 2 Balata

- Yağ

- Polen Filtresi

- Yağ Filtresi

- Hava Filtresi

- Silecek lastikleri

- Genel kontrol

- Ufak tefek sorun çözümleri (kapıdan gelen ses, çakmaklık kabı çıkması gibi)

- İç Dış görsel araç Temizliği

- Bujiler 70.000'de iridyum olarak değiştiği için bu bakımda değişmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Merhaba

Eskişehirden hangi özel servisi kullanıyorsunuz? Tavsiye edermisiniz?

Yorum bağlantısı
Ozan Şimşek

Ben Umut Ford'a götürüyorum. Uzun zamandır gittiğim bir servis, araca ilgileri muhteşem. hem işçilikleri hem de parçaları 1 yıl garantili.

Kendilerinin de focus 3'ü var. Size tavsiye ederim. Otokoç görsel olarak göz boyuyor sadece. 

Hakan Bey, teşekkür ederim,

Yorum bağlantısı
Harun Ayan

2011 focus 1,6tdci 2 sene önce otokoça 80bin bakımına götürmüştüm.sizdekilerin 3/1 yaptılar 650tl.bayıldım.bidaha töbe.çalışkanoto'yada iyi dediler ama gitmek nasip olmadı.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
(düzenlendi)

Aynı malzemeler ve yarı fiyatına olmuş. Güle güle kullan süper.

tarihinde Fikret Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Fiyat baya uygun olmuş. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Ben Umut Ford'a götürüyorum. Uzun zamandır gittiğim bir servis, araca ilgileri muhteşem. hem işçilikleri hem de parçaları 1 yıl garantili.

Kendilerinin de focus 3'ü var. Size tavsiye ederim. Otokoç görsel olarak göz boyuyor sadece. 

Teşekkürler..Garantisi bitince görüşürüz kendileriyle :)

Yorum bağlantısı
Celil Alpay

Umut Ford'da orjinal parçalarmı kullanılıyor? Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Ozan Şimşek

Arkadaşlar merhaba,

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.

Umut Ford'da kullanılan parçaları şahsen yakından görmedim. Ancak firma 1 yıl hem parça hem de işçilik garantisi veriyor ve her yerde bu reklamları var. Dolayısıla yan sanayi kullandıklarını düşünmüyorum. firma uzun yıllardır aynı yerinde hizmet veriyor, bir sorun olsa firma zorda kalır diye düşünüyorum.

Eskişehir'deki en popüler ford özel servisi burası. Çok da profesyoneller. Araç 2 kere teste çıkıyor. İşlemlere başlamadan ve işlemler tamamlandıktan sonra olmak üzere. Bekleme salonları, araca olan ilgileri, randevulu çalışmaları gibi kurumsal kimlik katan duruşları da mevcut. Ben 3. kez buraya gittim ve şu ana kadar hiç başıma bir şey gelmedi. 1 yıldır da sorunsuz aracıma biniyorumki çok da kıl ve titiz birisiyim. Aracı servisten teslim aldıktan sonra da bir problem oluşması halinde arayın gelelim aracınızı çekici ile teslim alalım diyorlar. Tabikide Allah göstermesin.

Hatta başıma şöyle de bir olay geldi, kartımın limiti 50 TL yetmedi :) sonra verirsin, yabancı değilsin diye de gönderdiler, bugün iş çıkışı nasipse 50 TL'yi teslim edeceğim. Güzel insanlar Allah razı olsun, zorda bırakmadılar.

Konu ile ilgili Eskişehir'deki arkadaşlarıma yardımcı da olacaklarını bana ilettiler. Forum sitemizin üyelerine gerekli ilgiyi ve fiyat konusunda yardımı gösterecekler.

Herkese kolay gelsin,

Yorum bağlantısı
Haldun şenel

Bu fiyata belki daha fazlasına serviste sadece triger halledilebilirdi.fiyat çok iyi güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Ozan Şimşek

Teşekkürler, darısı sizlerin başına . Garanti dışında kalan tüm araçlar için özel ford servislerini tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...