Orçun Okyay 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Mersin'de yaşıyorum, aracım 2013 Titanium ve aracımda Titanium x te bulunan Isıtmalı veya güneş ışınlarını yansıtan ön cam yok acaba bu cam sonradan taktırılabilir mi? Bilgisi olan arakadaş var mı? Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Teorik olarak takılabilir. Ama tesisat hazır değilse çok pahalıya gelebilir. Örneğin arka cam ısıtma düğmesinin yanına ön cam düğmesi takılabilir mi bakmak gerekir. Bir de cam fiyatını öğrenmek gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Ölçüleri aynı olduğuna göre takılır ama o camda sadece yansıma engelleme değil, aynı zamanda rezistans da vardır. Fiyatı oldukça yükselir bu yüzden. Rezistans özelliği kullanılmayacaksa o parayı boşuna vermek yerine çok hafif koyulukta kaliteli bir cam filmi önermesem de muzdarip olduğunuz için daha az maliyetli olur. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Çağlar Bayur Abimiz,Focus Sport aracına bu uygulamayı yaptırdı ve oldukça da başarılı. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 (düzenlendi) Cam takılsada maliyeti yüksek olur.Uv korumalı saydam cam filmleri var oldukça işe yarıyorlar. Bu filmler kaliteli firmaların üretimi ve birazcık pahalı oluyor diğerlerine göre...Ben ziebartta hafif renkli olarak uygulatmıştım ön hariç diğerlerine oldukça faydasını gördüm...Eğer cam tavanınız varsa o zaten yazın soba gibi oluyor aracı mahvediyor... 16 Ekim 2015 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Orçun Okyay 16 Ekim 2015 Yazar Paylaş 16 Ekim 2015 (düzenlendi) Cam takılsada maliyeti yüksek olur.Uv korumalı saydam cam filmleri var oldukça işe yarıyorlar. Bu filmler kaliteli firmaların üretimi ve birazcık pahalı oluyor diğerlerine göre...Ben ziebartta hafif renkli olarak uygulatmıştım ön hariç diğerlerine oldukça faydasını gördüm...Eğer cam tavanınız varsa o zaten yazın soba gibi oluyor aracı mahvediyor... Zaten Titanium X almama sebeplerimden bir tanesi o cam tavan Mersin'de hatta Çukurova'da resmen sera etkisi yapıyor. Isıtması benim için önemli değil aracım senede bir defa buzlanma yada kar görüyor yada hiç görmüyor. Ancak yansıtma özelliği benim için önemli içerideki ısı çok yükseliyor yazın, arabaya bindiğinizde resmen hamam oluyor artı C-max ların ön göğüs oldukça geniş olduğundan resmen yanıyor. Perde kullanıyorum ancak perdenin yanında camdan bir miktar yansıtma olursa en azından daha iyi olur diye düşündüm. yüksek ihtimal tesisatı vardır Bencede trend modelinde açtırılan bir kaç fonksiyon olduğuna göre:) 16 Ekim 2015 tarihinde Orçun Okyay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 ısıtmalı camların orjinali aynı zamanda atermik (günrşi yansıtan mor gözüken) oluyor. Ancak bunlar bir hayli pahalı. focus 2 için 3000TL seviyesi. Isıtmalı olarak doraglass üretimi mevcut. Camınız çatlamış ise zaten değişecek ise doraglass bayisinde anlaşarak rakam farkını siz vererek taktırabilirsinz. Isıtmanın elektrik tesisatı için arka cam rezistansı ile çalışan bir bağlantı hem kolay hem de zamanlı çalışma açısından tavsye olunur. Yorum bağlantısı
Orçun Okyay 16 Ekim 2015 Yazar Paylaş 16 Ekim 2015 Ölçüleri aynı olduğuna göre takılır ama o camda sadece yansıma engelleme değil, aynı zamanda rezistans da vardır. Fiyatı oldukça yükselir bu yüzden. Rezistans özelliği kullanılmayacaksa o parayı boşuna vermek yerine çok hafif koyulukta kaliteli bir cam filmi önermesem de muzdarip olduğunuz için daha az maliyetli olur. Saygılarımla. Ziebart'ın bir filmi var yeni çıkmış, termal özellikli diyor ancak bu filmler araç muayenesinde sorun yaratır mı acaba? http://www.ziebart.com.tr/icerik/ziebart-seramik-termal-cam-filmi.html#.ViELy_krLs0 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Ziebart'ın bir filmi var yeni çıkmış, termal özellikli diyor ancak bu filmler araç muayenesinde sorun yaratır mı acaba? http://www.ziebart.com.tr/icerik/ziebart-seramik-termal-cam-filmi.html#.ViELy_krLs0 Hafif kusurlu olarak geçiyor oda hafif renkli ise... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 ön cam bence ağır kusur olmalı teknik olarak. hayati risk söz konusu. ön cama kafa girerse cam naylon gibi şekil alır çok ciddi yaralanmadan korur. film varsa fena olur Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Bildigim kadari ile filmler muayeneden geciyor. Cok koyu olmadigi taktirde cevirmelerde de sorun olmayacaktir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts